Şimdi Ara

HERTZ AMFİ VE SUB UYUMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok teşekkür ederim hocam.Saolun var olun.3 ay öncesine kadar 2 çıkışlı amfiyle sub lı sitem kurmaya çalışan ben(:)))))) gerek sizin gibi büyüklerim gerekse kişisel uğraşlarım aramalarım sayesinde sp spl sq bunların farkını anlayacak düzeye geldim.Allah(c.c.) razı olsun.

Ha bu arada caraudiohifi.com sitesi süpermmiş.İçinde yok yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amdgamıng A kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim de olmadı beh.

Bir mal,ürün satın almak zordur.Emek gayret gerekir.300 küsur para verdik
    Amfime laf söyletmem:))
    Ama dediğinizede katılmıyor değilim. Çünkü bnm montajcı da hp4 veya hdp4 hertz 4 kanal daha iyi olur demişti. Hatta hsk 163 ü bile beslermiş.

• Roadstar ile pioneer i kıyaslamak nedir ya amfin gzl kardeşim ama elindeki ürünler için yetersiz sun için mono amfi alman gerekiyor bütçeniz müsait ise amfi toplamda 240rms veriyor midler 200 bass 300 rms toplam 500rms 2 katı yük amfiye buda amfi de ısınma distorsiyon vs

• valley4891_sony kullanıcısına yanıt
    Abi teşekkür ederim.aslında goldmaster sunny bile pioneer dan kaliteli(!) ama pek bilinmiyor :)) Abi o değilde şimdi aklımda 2 sistem var hangisi diye karar veremiyorum..Şimdi;
    1-hdp4 aliim.hdp ile sadece esk165 i besliim.pioneer 60rms 4 kanal amfiyi de tamamını köprüleyip sub ı beslesin.
    2-Helix h1000 esprit aliim.mono amfi.Direk sub ı beslesin.Bu seferde pioneer amfideki 2 kanal boş olacağı için pioneer ı köprületip sadece esk165 i beslettiriiim

tabi 2. seçenek daha mantıklı profosyonel görünüyor ama daha kaliteli ses alabilirsem 1. seçenek de olur.Tavsiyeniz nedir abi?

not:zaten hali hazırda pioneer amfi 4 kanal 60 rms oldugu için esk165 100rms i tam besleyemiyor.hemen hemen yarı yarıya.dolayısıyla pioneer 2*190rms de verebiliyor ve esk yı tam besler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.ozgurr -- 23 Ocak 2016; 12:40:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.ozgurr

Abi teşekkür ederim.aslında goldmaster sunny bile pioneer dan kaliteli(!) ama pek bilinmiyor :)) Abi o değilde şimdi aklımda 2 sistem var hangisi diye karar veremiyorum..Şimdi;
    1-hdp4 aliim.hdp ile sadece esk165 i besliim.pioneer 60rms 4 kanal amfiyi de tamamını köprüleyip sub ı beslesin.
    2-Helix h1000 esprit aliim.mono amfi.Direk sub ı beslesin.Bu seferde pioneer amfideki 2 kanal boş olacağı için pioneer ı köprületip sadece esk165 i beslettiriiim

tabi 2. seçenek daha mantıklı profosyonel görünüyor ama daha kaliteli ses alabilirsem 1. seçenek de olur.Tavsiyeniz nedir abi?

not:zaten hali hazırda pioneer amfi 4 kanal 60 rms oldugu için esk165 100rms i tam besleyemiyor.hemen hemen yarı yarıya.dolayısıyla pioneer 2*190rms de verebiliyor ve esk yı tam besler.

Özelden mesaj kapalı senin kardeşim telefon dan yardımcı olacaktım

• valley4891_sony kullanıcısına yanıt
    Hemen abi yazıyorum.1dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Roadstar ile pioneer i kıyaslamak nedir ya amfin gzl kardeşim ama elindeki ürünler için yetersiz sun için mono amfi alman gerekiyor bütçeniz müsait ise amfi toplamda 240rms veriyor midler 200 bass 300 rms toplam 500rms 2 katı yük amfiye buda amfi de ısınma distorsiyon vs

Kardesim bende montajciyim
    A
    Pionner anfiye kotu demiyorum ama guc yok anfide ayrica ayar yok.
    Anfi deyince hpf lpf olacak bi anfide.
    Kotu demiyorum
    Ama adamlar dls zapco audiosystem focall gibi anfiler yapabilir yani

• quote:

Orijinalden alıntı: amdgamıng

quote:

Roadstar ile pioneer i kıyaslamak nedir ya amfin gzl kardeşim ama elindeki ürünler için yetersiz sun için mono amfi alman gerekiyor bütçeniz müsait ise amfi toplamda 240rms veriyor midler 200 bass 300 rms toplam 500rms 2 katı yük amfiye buda amfi de ısınma distorsiyon vs

A
    Kotu demiyorum

Stereo amfide lpf olması önemli değil ki hocam lpf alt frekans ayarıdır bass için mono amfi kullanılması daha sağlıklı amfi ömrü için önemli olan sinyal kalitesidir ki pioneer da fiyatına göre kaliteli sonuçta tabi eski gmx 904 944 serisi kadar hiçbir zaman olamaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amdgamıng

quote:

A
    Kotu demiyorum

Stereo amfide lpf olması önemli değil ki hocam lpf alt frekans ayarıdır bass için mono amfi kullanılması daha sağlıklı amfi ömrü için önemli olan sinyal kalitesidir ki pioneer da fiyatına göre kaliteli sonuçta tabi eski gmx 904 944 serisi kadar hiçbir zaman olamaz

E tamam eskideki ayarlar yenisinde yok onu dyorum bnde yenileri eskileri kdr kaliteli degil artik..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.