Şimdi Ara

Heryerdeler (Suriyeli) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadınlar ve bebekler dışında almayacaksın bunları araplar hadi bir nebze onlarda alınmamalı bemce ama hele şu lanet ırk olanlar gözümün önünde ölsünler umurumda değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam izmitte nerde staj yapıyorsunuz
  • O kadar suriyeli aldılar ki nüfus patlaması yaşıyoruz devlet kendi vatandaşına iş vermez iken suriyelilere veriyor bunların türkiye den çıkması imkansız artık

• Senin o osmanlı dediğin adamlar işine gelmeyenin anasını belliyorlardı.Elfazı Küfür araştır bi,Mürted'in kellesini aliyorlar.

Padişah rüyasında yanındaki adamdan şüphelense direk kellesini alır.

Yüce Rabbime çok Şükür ki Osmanlı illetinden kurtulduk.Bizler Türk'üz.Osmanlının ne olduğu belli değil.Yönetimde Türkler yok.Gavurlar bizi yönettiler.
    Osmanlıda senin anan mirasdan 1 hak alırken dayın 2 hak alıyordu.
    Osmanlıda kadınlar yarım akıllı olarak görülür ve şaitliği geçersiz sayılırdı.
    Osmanlı zamanında nufus sayımı Erkekler ve Büyükbaş hayvanlar üzerinden hesaplanırdı.

Adam çıkmış osmanlı diyor :)
    Osmanlı öldü,puff oldu yok artık :D

Yüce Türk Milleti Türkiye Cumhuriyetini Kurdu.

Osman Ailesi Kanı Kutsal bu yüzden onlar yönetiyordu.Tanrı Onları Kutsamış.Peygamberden sonra en kutsal varlık Osmanlı ailesi bu yüzden hanedanın kanı akıtılmazdı.

------------

18 yaşından büyüksek silah taşıma ve kullanma ruhsatı al.Adamlar seni dövmeye kalkarsa çek vur ayağından,Nefsi müdefa olduğu için az bir para cezası alırsnı.

Dayım baktı olmuyor silah taşıma kullanma ruhsatı aldı.

• Yeni Türkiye'nin Fragmanı bu günler bu neki.
  • Reşit olmayan bir kız çocuğuna mahalle ve aile baskısı ile zorla türban taktırmak gericiliktir.Üniversitede,kamu dairelerinde serbest olabilir ama bunlar kötü niyetli.

Askere gidiyorum tezkere çıkacak diyorlar.Sınıra sürerlerse vay halimize.Bop'un piyonları hem de bedavaya.

Sen vatanından kaç,toprağını savunma,gel burada para dilen,suç işle
  • sirf bu arkadaslar yuzunden biber gazi tasir olduk . vay memleketimin haline

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biber gazi tasi yaninda. Ben de tasiyorum. Yolda doldurulup ozelliklr malum irk tarafindan para isteniyor. Vermeden gecip gidiyorum. Beyinleri sry etmeye yarayan bes para etmez insan doldu 90'larboyle degildi.

• Yakında 1 tl için adam öldürmeye başlıycaklar,hırsızlık,tecavüz cabası.. İnsanlara yardım edilir ama bunun için kamp kurarsın ordan dışarı çıkmazlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıplangıç

Bunlar ilk değiller ve son da olmayacaklar. 91de körfez savaşında da milyonlarca mülteci geldi ikiz kuleler sonrası Amerika Iraka girdiğinde de geldi. Şimdi onlar biz sizden daha önce buradaydık diyor ve bizden toprak istiyorlar. Suriyeliler de aynısını yapacak hiç merak etmeyin. Bir gün herkesin gözü açılacak ama umarım geç olmaz.

biz gelmeden önce kürtler buradaymış.neredeydinz istanbul'da mı, ankara'da mı, izmir'de mi, bursa'da mı, antalya'da mı, adana'da mı, mersin'de mi eskişehir'de mi,bodrum'da mı,alanya'da mı, kuşadası'nda mı karadeniz bölgesinde mi?biz gelmeden önce zagros dağlarındaydınız.diyarbakır bile eskiden türk şehriydi.bizim kanımızla aldığımız toprakları üreyerek işgal ettiler.siz gelmeden önce buradaydık denilen topraklara gidin o zaman.hani işgaltiyiz ya; işgalci tece yiz ya!zagros dağlarının türkiyede'ki uzantısı hakkari ve çevresidir.gidin hadi bizden önce ki yaşadığınız topraklara.c.bayık bile açıklama yaptı devlet kurma gibi bir planımız yok diye.niye kurusunlar ki ekmek elden su gölden yaşamak varken,bireysel yaşayan türk milletini feodalite ile bastırmak,gözünü korkutmak varken.

clopin dediğin gibi olsa var ya şu an ne ağır vergilerden bahsediyorduk,ne de artmış suç oranlarından.gelişmiş avrupa ülkelerinin bir tık altında bir yaşantımız vardı belki de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi double minded -- 2 Ekim 2014; 1:07:03 >

• double minded kullanıcısına yanıt
    Adam sonuna kadar haklı....

Bende bir kaç şey söyleyim.Ben şuanda özel sebebler nedeni ile işsizim.Benim gibi işsiz olan binlerce insan var.Ülkemizde Haziran ayında açıklandığı üzere 2 milyon insan girmiş.Bu girenlerin en az 500 bin çocuklardan oluşuyor.Önümüzdeki 10 yıl içinde 500 bin ARAP işçi çıkacak piyasaya,Bunların babalarıda şuanda iş arıyıp çalişiyor.
    Şuanda 1 milyon insan potansiyel iş gücünü oluşturuyor.Önümüzdeki 10 yıl içinde bu rakam 20 milyona kadar ulaşabilir.Araplar 5,10 hatta 15 tane doğuruyorlar.Bu insanlar potansiyel iş gücü ve Biz Türklerin işlerini elimizden alacaklar.Bunları geldikleri gibi göndermeliyiz yada hepsini SABUN yapmalıyız.
  • Bunlar daha başlangıç. Şuana takılmayın, biraz ileride olacakları düşünmeye çalışın. Ege, Marmara, Anadolu,.. Eyaletleri, Doğu bilmem ne Özerk bölgesi. Bunların hepsi olacak sadece biraz daha bekleyeceğiz. Özellikle şu son çözüm süreci adı altında yapılacak olanlarda buna zemin hazırlıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suanda Türkiyede 150 bin suriyeli varmış

• Maalesef halkımızın bir çoğu günlük ve en fazla haftalık bir hafızayla yaşar.

İşte bu yüzden ne gelirse başımıza bir sürü olay gelecek.

Elin Suriye'lileri işgücü piyasasını o kadar düşürecek ki o kadar ucuzlatacak ki sonunda değil asgari ücret 400-500 tl ye eyvallah çekmeye başlayacak türk halkının alt tabakası.

Vergisini zamanında ödeyen, gırtlağından kesip ödeyen batıdaki türk halkı bütün bu ülkenin rezilliklerinin faturasını çekecek zamanla daha çok.

Doğu'daki kaçak elektrik kullanacak ödeyecek, doğudaki 5-10 çocuk yapacak ödeyecek, doğudaki bile bile akraba evliliği yapacak 4-5 tane engelli çocuk doğacak ve parasını devletten yardım adı altında batıdaki
    vergi verenlerden söğüşleyecek, Milyon tane Suriye'li damdan düşer gibi ülkeyi sokulacak ve türk halkının onca işsiz, güçsüz insanı varken onlara kolaylıklar sağlanacak ve yine olan batı daki çalışan, vergi veren
    insanların vergisine olacak.

ve yine yakında vergi affı filan gelir...Dünyanın en pahalı akaryakıt vergilerini ödeyen, vergisini zamanında ödeyen temiz insanlara olan olur..

Bu kadar fazla enayi yerine konmak fena koyuyor artık !

Geçmişte şu film ne güzel anlatmış bugünleri :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 2 Ekim 2014; 2:22:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erselow

hocam izmitte nerde staj yapıyorsunuz

Kocaeli büyükşehir belediye

• quote:

Orijinalden alıntı: bursagsli

O kadar suriyeli aldılar ki nüfus patlaması yaşıyoruz devlet kendi vatandaşına iş vermez iken suriyelilere veriyor bunların türkiye den çıkması imkansız artık

Heryerdeler hocam

• görüyorum ki sizdeki türk kimyansı zaten bozulmuş . türklerdeki iyi huylardan hiç kalmamış misafirperverlikten eser yok

arkadaşlar 2 tane serseri önünüzü kesti diye 1 küsur milyon insana aynı gözle bakamayız mesela geçenlerde çocuğuna arabasıyla çarpan türkten şikayetçi olmayı reddeden suriyeli baba vardı ne için ' bizi ülkenize misafir ettiğiniz' hatta 'ölümden kurtardığınız için' ne hale gelmişssiniz be 2 kişi önümü kesmesin paramı çalmasın diye 1 milyon insanı ölüme terkedelim ne güzel dünya be

ben bu rahatına düşkün zihniyet yüzünden suriyeliler memleketine döndüklerinde türkler bize hiç iyi davranmadı demelerini istemiyorum.
  • cukurova1907 C kullanıcısına yanıt
    Bir kaç mesaj üste belirttim.

2 milyondan fazla suriyeli geldi.Araplar da gelmeye başladı.

Türkiye'de gençlerin %70'i zaten işsiz iş bulamıyoruz.Benim gibi özel sebebde olanlar daha kötü durumdalar.

1 Milyon Yetişkin Suriyeli ucuz iş gücü var.
    5000 bin çocuk Suriyeli ucuz işgücü var.

Şuanda bize bile yeterli iş imkanı yok.Bundan 10 yıl sonra bu adamlar 2 milyonken 15 milyon olucaklar.Bu durumda biz ne yapacağız iş nereden bulacağız ?
    Bu elemanları aldılarsa kamplara domuz gibi tıkacaklar.Kamplardan çıkışlarına izin verilmeyecek.Kamplardan kaçan olursa Milli Tehdit olarak görülüp vurulacak.

Bak Çocuk felci ve başka bulaşıcı hastalıkları da beraberlerinde getiriyorlar.Dediğim gibi bundan 10 sene sonra bu admalar bizden TOPRAK isteyecekler.Bizden iş isteyecekler. Asgari ücret suan 900 liraysa bu adamlar Sigortasız 400-500 liraya çalişacak.İş veren Sigorta + Asgari ücret vereceğine aynı paraya 1 kişi çaliştiracağina 4 suriyeli çaliştiricak. Mantığı anladın mı ? Bu yüzden milliyetçiyiz.Biz geleceği görebiliyoruz.Sende gelecekte olacakları gör.Bu adamların gitmeye niyetleri artık yok.

Çocukların için,Torunların için suriyeliye yardım etme.Defolsun gitsin ülkelerine Bu insanlar VATAN HAINI.Savaştan KAÇAK Mürted olur ve Katli vaciptir. Biz Türk'ler hiç bir zaman savaştan kaçmadık.Biz kaçsaydıkta bizi bu adamlar almazdı karılarımızı alıp tecavüz ederlerdi.

Misafir Perverlik yaparız hemde çok güzel yaparız.Bu adamları alırlar hepsini KAMP'a atarlar.Halk içine çııkartmazlar.Bizde o zaman misafirperverlik yaparız.Adamlar misafir değil temelli yerleşmeye geliyorlar....

BANA BİR ŞEY DİYECEK VARSA PM ATSIN.YARIN BU KONU KAPATILIR BANA YAZDIKLARINIZIDA GÖREMEM.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Reşit olmayan bir kız çocuğuna mahalle ve aile baskısı ile zorla türban taktırmak gericiliktir.Üniversitede,kamu dairelerinde serbest olabilir ama bunlar kötü niyetli.

Askere gidiyorum tezkere çıkacak diyorlar.Sınıra sürerlerse vay halimize.Bop'un piyonları hem de bedavaya.

Sen vatanından kaç,toprağını savunma,gel burada para dilen,suç işle

Türkiye de böyle bir durum olsaydi kanimizin sonuna kadar vatanimiz için savasirdik yinede başka bir ülkeye siginmazdik. çok haklisin.

• Ne kadar para cezasi aliyoruz tam miktarini biliyormusun birader.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.