Şimdi Ara

heryöne nin kapsamı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonumda hem sabit hatlara hem de heryöne bedava paketi vardı.dün sabit hatlara bedavayı bitirmek için telefonla uzun bir görüşme yaptım.nasıl olsa heryöne bedavam var diye görüşmeyi uzun tuttum. fakat görüşme sonucu hattımdan tl eksildiğini gördüm(6 küsür lira). müşteri hizmetleriyle yaptığım konuşmada bana heryönenin sadece cep telefonu konuşmalrı için geçerli olup sabit hatları kapsamadığı söylendi. ama ben gerçekten 'her yöne' olduğunu hatırlıyorum. hafızam mı beni yanıltıyor yoksa müşteri temsilcisi uğraşmamak için mi salladı bunu emin olamadım. bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hapanoslu
    telefonumda hem sabit hatlara hem de heryöne bedava paketi vardı.dün sabit hatlara bedavayı bitirmek için telefonla uzun bir görüşme yaptım.nasıl olsa heryöne bedavam var diye görüşmeyi uzun tuttum. fakat görüşme sonucu hattımdan tl eksildiğini gördüm(6 küsür lira). müşteri hizmetleriyle yaptığım konuşmada bana heryönenin sadece cep telefonu konuşmalrı için geçerli olup sabit hatları kapsamadığı söylendi. ama ben gerçekten 'her yöne' olduğunu hatırlıyorum. hafızam mı beni yanıltıyor yoksa müşteri temsilcisi uğraşmamak için mi salladı bunu emin olamadım. bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi?

tarifeniz nedir ?

ayrıca tcl ve avea da HY paketinizdeki dakikalarinizi

444 lu numaralarda kullanamassınız !...

• 444 lü numara değildi normal sabit hattı. heryöne pakette de daha 150 dk vardı. benim öğrenmek istediğim heryöne paketi sabit hatları kapsar mı? müşteri temsilcisi kapsamadığını söyledi fakat ben ikna olmadım.
  • turkcell aynısını banada yaptı.dün itibariyle avealı oldum bende
  • ben de düşünüyordum zaten başka hatta geçmeyi bu olay karar vermemde yardımcı olacak. ama aptal yerine konmak hiç hoş değil, sitelerinde de bir açıklama yok her yöne konusunda, doğal olarak sabit hatları da kapsıyor diye düşünüyor insan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.