Şimdi Ara

Türk Telekom Buluşturan Ücretsiz Tarifenin Taşıma Sonrası Çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Turkcell'den Türk Telekom'a geçen ve sabah aktif olan bir hatta ücretsiz buluşturan tarife çıktı. 6 ay kullanımlı üstelik.

Abonenin Telekom'da başka bir hattı yok, sadece 1 sene kadar önce Telekom'dan Turkcell'e geçmişti, şimdi yeniden Telekom'a taşıdı numarasını.

Bayii işlemi yaparken bir işler çevirmiş olabilir mi dedik ama riskli bir durum olabilir mi bilmiyoruz. Bu kampanyadan faydalanmak için faturalı bir hat üzerinden işlem yapmak gerekiyor sanırım. O hatta 45 lira gibi bir ücret yansıyor. Ayrıca her iki hattın da aynı kişi ve TCKN üzerinde olması gerekiyormuş. Biraz araştırdık da.

Ama yine de içimiz rahat etmedi. Bakiye ile alınabilen paketlerde bu paket görünüyor. Almayı denemedik, bilmiyorum almak istersen verir mi.

Sormak istediğimiz ise, burada aynı olay başına gelen oldu mu? Telekom'a farklı bir operatörden geçiş yapan, başka bir hattı olmayan ama bu ücretsiz tarife çıkan ve alıp kullanan oldu mu aramızda?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

• Garip. Sadece taşımayla o kampanyayı veremez normalde. Şartlarında öyle yazmıyor. Şöyle olması gerek;

1. Türk telekomdan Yeni faturalı hat alınacak ya da farklı operatörden turk telekom faturalıya taşınacak.

2. Ardından yeni bir faturasız turk telekom hattı satın alınacak veya farklı bir operatörden turk telekom faturasıza taşınacak. Yani her halükarda 2 hattınız olmalı ve hediyeyi faturasız hatta tanımlıyorsunuz.

İkinci sıradaki işlemin ardından buluşturan hediye paketi o faturasız hatta tanımlanabiliyor.

Ben böyle biliyorum  

• 45 Lira ücreti nereden araştırdınız kim dedi ?

Taşıma yapanlara açık olarak çıkıyor kampanyayı tam ayarlayamamışlar .Şartlarıda görseli de sonradan değiştirdiler .

al deseniz de alınmıyor .

0 Tl ücreti var şansınızı deneyin belki size verir .

Bunda dert edilecek takılacak 1 şey yok  

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    45 lira ucreti telekom bayiilerinden bir tanesi soyledi. Faturali hat uzerinden yeni bir faturasiz hat veya numara tasima ile bir hat alinir ise, faturali hatta 45 lira ucret yansiyormus. Buna karsilik faturali hatta 10Gb internet veriliyormus her ay icin.

Faturasiz hatta da 10 GB internet, 500 dakika konusma ve 500 sms yukleniyormus.

Ama her iki hattin da ayni kisiye ait olmasi gerektigini de soylediler.

Benim endise ettigim nokta, islem yaptirdigim bayiide kendi hatlari uzerinden bir islem yaptirip caktirmadan kendilerine fayda sagladiklariydi ama ayni TCKN zorunlulugu icimi rahatlatti.
  • 2eu5 kullanıcısına yanıt

Öyle bir ücret yok bayi para talep edemez de sizden  bu zamana kadar da yansıyan birşey olmadı

Bayilere büyük yatırımları.var öyle şeylerle uğraşmazlar

Kampanyadan yararlanmak için hatların hepsi aynı kişi adına olmalı  

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bilgi icin hocam. Ben de 12 aylik tarife aldim. Asil amacim hattimi Telekom'a tasiyip 12 aylik paketten almakti. Kazasiz belasiz hallettim neyse ki :)
  • buluşturan tarife satın almaya izin vermedi sanırım değil mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Muhteşem Paketler
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kullanıyorum ama abonenin yeni geçen faturalı hattı yoksa almaya izin vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 8 Kasım 2024; 11:45:7 >
  • Birkanbey kullanıcısına yanıt

Hocam, siz yeni hat mı çıkardınız peki? Benim iki tane faturasız hattım olacak türk telekomda şimdi, ikisi de eski hat, birini faturalıya geçirsem yararlanılır mı, yararlanılırsa 6 ay ücretsiz olması için faturalı hattın türk telekomda kalması mı gerekli?

Benim maddelerden yorumladığım, yararlanabileceğim ve faturalı hattın türk telekomda veya faturalı kalmasına gerek olmayacağı şeklinde çünkü, paketi aldıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 8 Kasım 2024; 12:16:33 >
  • Bende de bu tarife görünüyor, al diyorum belge de gönderiyor ama paket yüklemesini yapmıyor.
    10 gün önce tırkcelden taşıma yapmış, hoş 25 kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.