< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türk telekom kişiye özel faturasızdan faturalı için

-
-
Aynı tarifeye geçtim bende yeni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12gb 126,97 TL tarifesi gelmişti bana, sonra yaparım deyip erteledim. Sonrasında bu 30gb olanı geldi. Hattımda kontör vardı yinede geçiş yaptık bakalım nolcak
-
türk telekomun çektiği yer var mı
-
Heryer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizde mi yeni taşıdınız
1 buçuk ayı geçti faturasıza geçirdim hattı ama teklif meklif yok bende
Tarife bedava, sakın kaçırma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tl/kontür faturaliya aktarılamıyor.Banka hesabina iade istenebiliyor diye biliyorum.
8 senedir türk telekom kullandım. Yeri gelirdi 25 liralık faturam için arayıp, size özel indirim var yararlanmak isterseniz 20 liraya indirim yapabiliriz derlerdi. Bende hep diğer operatörlere göre uygun fiyatlı kalitesizliği göz ardı edip kullanıyodum.
Ama gel gelelim bu sene burnundan kıl aldırmadı resmen 35 gb paketi 327 liraya verdi en son. Bende mecbur türkcelle geçtim 40 gb için 325 tl ödiycem en azından türkcell kullanıyorum derim daha iyi. Banada 30 gb paketi 150 tlye verseydi kullanmaya devam ederdim. Belki seneye numara değişikliğine güzel kampanya yaparsa o zaman görüşebiliriz.
Ben de uzun zamandır telekom kullanıyordum, aynı şekilde bana da hiç taviz vermediler. 15 gb'lık paketi 302 Lira'ya itelemeye çalıştılar. 3-4 kere konuştum her seferinde aynı şey. Dün gece itibariyle Turkcell'in 20 gb'lık tarifesine geçiş yaptım. Az önce telekom yine aradı bir şeyler teklif edeceklermiş. Geçiş yaptım dedim, anında kapattı.
-
M.H. ilk faturanizdan düşer dedi
Hayır benim çok eski hattım. Ama yıllardır faturasızdaydı hatta son 3 senedir tl bile yüklememiştim:)
Cehili:
3 yıldır kullanılmayan veya TL yüklenmeyen hat iptal olmuyor mu, kapanmıyor mu tamamen? O kısmı izah eder misin mümkünse?
-
Sil süpür ile hayır.quote:
Orijinalden alıntı: akindogan38Cehili:
3 yıldır kullanılmayan veya TL yüklenmeyen hat iptal olmuyor mu, kapanmıyor mu tamamen? O kısmı izah eder misin mümkünse?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yani hat takılı idi ve sürekli sil süpür mü yaptınız?
-
Hiç birşey yapmadım. 4 ay önce vodafonedan taşıdım faturasız olarak. İçinde 280 lira vardı o kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cümledeki Türk Telekomu, Vodafone olarak değiştirin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X