Şimdi Ara

heryöne sınırsız TURKCELL de !! - güncellendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu ülkede Turkcelle en yakın operatör yarısına gelebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Mustafa ölçüme gerek yok..

abone sayısı kapsama alanı ile ilgili volkan kapsama alanı iyi olursa herkes sana gelir ama bu şu anda bir tek turkcellde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

turkcellin yapmış olduğu bir kampanya , avea'nın ki ise bir tarife
    turkcelle 5000 dakika sınırlı , diğer yönlere 600 dakika
    fiyat kdv dahil 65 tl yani tüm vergilerle yaklaşık 81 tl , aveada ise tüm vergiler dahil 66,65
    isteyenler sinirsiz yazıp 4323 e göndermesi yeterli
    ama bu şartlarda aveanın tarifesi , turkcellin kampanyasını ezer geçer...

Turkcell'in uyduruk "bugün var yarın yok" kampanyaları ile oyalanmak sadece vakit kaybı... Bu forumlarda çok var bu geçici ve oyalayıcı "kampanya" olayı ile "tarife" olayını karıştıranlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkog -- 19 Şubat 2009; 11:56:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Mustafa ölçüme gerek yok..

abone sayısı kapsama alanı ile ilgili volkan kapsama alanı iyi olursa herkes sana gelir ama bu şu anda bir tek turkcellde var

mUSTAFA BU TARİFELERİ Çğu bilmiyor..Herkes turkcellci bu gerçek..

Adam nar yapıyor gönderiyor kullanıyor kontörlerini..

İnsanlara saniye bazlı tarifeleri anlatmakta ben zorlanıyorum. Fatuıralıda açınca 6 snde bir attığını ancak kontörlüde 60 snde attığını ve bu yüzden çok zarar ettiğini müğşterinin ünv mezunu olmuş, mühendis olmuş , yönetici olmuş arkadaşlarıma anlatıyorum onlar anlamazken normal vatandaş nasıl anlasın..

• Evet bunu biliyoruz, 6 sn ile 59 saniye konuşmak arasında fark yok gibi görünüyor
  • dun msj geldı telofonumma sms 3000 olayını kullanıyorum bende ancak dun msj attılar bugun bıtmıstır kontur yukleyın dedıler kontr yukledım sms300 yazıp yoluyorum uzgunuz ayda bır kez yararlanırsınız dedıler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

Arkadaşlar Avea'nın da sınırsız değil ki. Süre limiti var.

10.000 dakika ayda konuşabilirmisin???

açık gözlerinizi avea gibi mert olup çıkartsınlar diğerleride
    ne diye aveaya laf ediyoruz ki adamların yaptığı bir devrimdir

• turkcel şöyle bir tarife çıkarsaydı olabilirdi tüm operatörleri (10.000 dakika) aramak ayda sadece 50.00 TL diye o zaman tutardı ama yaptığı kısıtlı bir şekilde kampanyadan ibaret ve tutmaz avea yine 1 numara
  • Herkesin rehberi farklıdır ama çevremdeki arkadaşların geneli ya Avea ya Turkcell kullanıyor e böyle kampanya olunca da yararlanıp konuşmak istiyor bu çok normal.Faal olarak kullanmadığım Turkcell hattımda halen 2300 den fazla kontör var yükle nar kazan yükle kontör kazan dedikçe yüklüyorum bende.Kaç zamandır konuşmadığım arkadaşlar ile eş dost ile kampanyalar sayesinde görüşür olduk.Tabi Avea hattı olup konuştuklarım hariç.
  • hala bi link veren olmadığına göre bu kampanya veya tarife daha doğmadan öldü galiba... konuyu kilit yapsınlar yoksa daha çok beklicez vallahi...
  • ben cayma bedelli kampayadan yararlandım her yöne 120 dk bedava biterse her yöne dakikasi 18,18 ykr :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.