tabiki de Song hele son 3-2 lik liverpool maçında bi başka oynadı Song popescu yu anımsattı
ben bir beşiktaşlı olarak hiç düşünmeden Song derim. türk olarakta ibrahim toraman
quote:
Orjinalden alıntı: mrt0392
sakatlanmasa gökhan zan en iyisi ama çok sık sakatlanıyo yoksa süper oyuncu boyu da 1.94 olması lazım
servet bile gökhan dan iyi gökhan ikili mücadeleye giremiyor ki omzu çıkıyor durmadan
hayret kimse baki deyip o klasik kalıplaşmış espiri yapmamış şaşırdım bende kim çıkar acaba dıye bakıyordum .bu sefer helal olsun
tabikide song
lugano veya toromanla karşılaştırmak yersiz
quote:
Orjinalden alıntı: Futbol_Atesi
Türkiye ' de Song ' un üzerine tanımam tabiki SONGGGGGGGGGGGGGGG
Song diyince aklıma nedense hep Anelka gelir... Kır belini......(Bilenler boşluğu doldurur)
quote:
Orjinalden alıntı: nastyboy
quote:
Song diyince aklıma nedense hep Anelka gelir... Kır belini......(Bilenler boşluğu doldurur)
senin avatar nasılmış öylee
Bana göre Song. Çünkü sahada herşeyini ortaya koyan bi adam. Lugano ile aralarındaki fark bu bence. Ama İbrahim Toraman'da Lugano'da çok başarılı...
Bencede song walla bjk ye gelse amma sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: **HadeS**
quote:
quote:
Kırmış belini işte
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: **HadeS**
quote:
quote:
Kırmış belini işte
TERBİYESİZ A
bence gökhan zan ama çok sakatlanıyor.
Biraz objektif bakabilen herkes bu soruya Song der. Lugano ve Toraman dan bir kaç gömlek üstün bir oyuncu. Ofansif yönü sıfır ama defansta kaya gibi sağlam. Herkes takımında Song gibi bir oyuncu ister. Mevkisinde dünyada sayılı adamlardan..Lugano bence Luciano kadar bile performans gösteremiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme