Herkez bi takımda göze batan göze hoşgelen oyuncuları tartışır ama bu takımların savaşçıları hep unutulur... Sizce En iyi stoper Lugano mu ? Song mu? Yoksa Bir türk olan İbrahim toraman mı?
Yasin Çakmak
kesinlikle lugano.lugano gibi bir oyuncuyu bulamayız.avrupadan teklifler var inşallah gitmez...(ama bazen çok sinirli oluyor bunu düzeltmesi lasım.)
Ben Gökhan Zan diyorum.Tr nin en iyisi 1.90lık zıpkın gibi,sert ve etkili.Bence herşey var bu adamda
Türkiye ' de Song ' un üzerine tanımam tabiki SONGGGGGGGGGGGGGGG
Oliviaa arkadaşımız gibi sebepte belirtirsek daha kesin ve güzel bir paylaşım olr bencede gökhan zan çok iyi bir stoper ama bildiğimiz gibi uzun boylu stoperlerin zaafıda hız oluyor malesef bence aralarında fizik olarak en uygun oyuncu lugano bana görede en başarılısı ama çok agresif ve hermaç kırmızı kart görme riskiyle oynıyan bir adam son tam bir stoper ama onunda oyunu kurma yönü çok zayıf top kesmede çok iyi ama biraz tabiri caiz ise dandun oynuyo bakıldığı zaman belki dier oyuncuların belirgin özellikleri o kadar onda bulunmamasına rağmen kollektif bir defans olan Toraman aklıma geldi fenerbahçeli olmama rağmen İbrahim toramanı çok beğenirim İstikrarlı bir adam bence..
SONG her dünya karması maçında oynar,Lugano'dan daha iyi elduğu kesin...Lugano çok dengesiz bir oyuncu, ne zaman ne yapacağı belli değil.
Afrika'da ki birkaç büyük isimden birisi....
Eto'o Essien Drogba Toure Song Appiah...
quote:
Orjinalden alıntı: blade77
SONG her dünya karması maçında oynar,Lugano'dan daha iyi elduğu kesin...Lugano çok dengesiz bir oyuncu, ne zaman ne yapacağı belli değil.
Afrika'da ki birkaç büyük isimden birisi....
Eto'o Essien Drogba Toure Song Appiah...
Haklısın
quote:
Orjinalden alıntı: ^^Nike_ bencede gökhan zan çok iyi bir stoper ama bildiğimiz gibi uzun boylu stoperlerin zaafıda hız oluyor malesef
Valla Gökhan Zan uzun zayıf fakat güçlü vucüdlu bir stoper.Kornerlerden dönüşlerde herkesten önce yerini alıyor defansta.Bacakları leylek gibi çünkü Ben uzun boyunu hava toplarında hakim olması yönünden seviyorum.Gökhan hava toplarını kimseye yedirmiyo kolay kolay.Kimi arkadaşlar çok sakatlandığını bahane edip beğenmiyor fakat bu adamı milli takımdada izledik.O maçların bazılarında sıkça söylediğim şey İyiki Gökhan Zan var orada.Tabi herkesin futbol görüşüdür.Ama işe fanatiklik karıştırmayalım arkadaşlar
Lugano gibi 50bin tane topçu var. Mesela Ali Erenden nesi daha iyi Lugaonun. Adam markajında faulle durdarabiliyor, amatorce fauller hemde. Topu oyuna sokmak ise 10 üzerinden 1 veririm o adama. Koraya ve Serdara uçan tekme atıyor e yuh yani. Dışardaki AZ maçını hatırla nasıl hatalıydı, orda işte Högh veya Uche olsaydı o goller yenmezdi. Lugano gibi çok topçu var bulunmaz nimet değil.
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
kesinlikle lugano.lugano gibi bir oyuncuyu bulamayız.avrupadan teklifler var inşallah gitmez...(ama bazen çok sinirli oluyor bunu düzeltmesi lasım.)
Bir sezonu kırmızı kartsız tamamlayan en iyisidir. Lugano önüne geleni biçiyor.Faul yapacan ama usturuplu yapacan.
İmkanım olsa ibrahim toraman ı görmek isterdim kadromuzda bence komple bir oyuncu bence edu dan daha iyi bir oyuncu keşke kadromuzda olsa böylece hem daha güçlenir hemde yabancı kontenjanımız açılmış olrdu edu bana göre çok düz bir oyuncu milli takıma çağrılma olaylarınıda hikaye olarak buluyorum zaten luciano yu çok beğeniyordum keşke edunun yerine o kalsa gizli forvetimiz di bizim ha bide servet var dimi onunlada ilgili yorumda yapabiliriz
ben toraman derim
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Lugano gibi 50bin tane topçu var. Mesela Ali Erenden nesi daha iyi Lugaonun. Adam markajında faulle durdarabiliyor, amatorce fauller hemde. Topu oyuna sokmak ise 10 üzerinden 1 veririm o adama. Koraya ve Serdara uçan tekme atıyor e yuh yani. Dışardaki AZ maçını hatırla nasıl hatalıydı, orda işte Högh veya Uche olsaydı o goller yenmezdi. Lugano gibi çok topçu var bulunmaz nimet değil.
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor
ama sen de çok abarttın beali eren kim ya dalga mı geçiyorsun senTamam sert bir oyuncu bazı dengesizlikleri de var ama ben buna razıyım...
SONG' u tek geçerim Türkiye'de ki stoperler arasında.yamyam her işi yapıyo
Baki'yi tek geçerim
sakatlanmasa gökhan zan en iyisi ama çok sık sakatlanıyo yoksa süper oyuncu boyu da 1.94 olması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Baki'yi tek geçerim
baki birinci zaten biz ikinciyi arıyoruz
Song çok başarılı bir oyuncu bence gs ye gelmeden önce de sonra da çok iyi şeyler yaptı. winning kariyerini de iyi bilirim
Lugano da psikopat bir topçu tr de belki de avrupa da toplara en iyi yükselen defans oyuncusu dehşet bir yetenek var bu konuda havada ki her topla buluşuyor adam.
Toraman düz bir oyuncu. Gökhan Zan çok yetenekli oldugu söylenemez ama çok yürekli bir oyuncu pozisyonlara gözü kapalı girebiliyor bu özellik bir defans için tabi çok önemli. Fakat anlayamadıgım bir şey var arkadaşlar arasında hep demir kafa deriz Zan a adamda kalıp, vücut felaket ama nedense sürekli sakatlanıyor ben her pozisyondan sonra bir şey olmaz diye düşünüyorum bakıyorum çocuk sakatlanıyor bu garibime gidiyor.