Şimdi Ara

Hesab İşletim Ücreti. Sonuç : (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benimde üniversite hesabımdan yapı kredi 38 lira almıştı. şikayetvar.com a yazdım. sonra bankanın sitesinden yazdım. geri iade ettiler
  • Hesap işletim ücreti almayan tek banka Kuveyt Türk benimde bu işten ağzım yandığı için Garantiden Kuveyt Türk'e geçtim tavsiye ederim çok memnunum.
  • Kaymakamlığa dilekçe verin ellerinizi ensenize bağlayıp rahatça bekleyin. Bir ay içinde geri alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrawlinqDreaMs

Arkdaşlar Bu Durum İlk Defa Başıma Geldi Malesef. Annem 50 TL Havale Yapmıştı Hesabıma. bunun 2.5 TL'si Havale Ücreti Olarak Kesildiğinden Dolayı. 47.5 TL Yatmıştı. Çekmek İçin Bankaya Gittiğimde. Bana Hesabınızda 9 TL Var Denildiğinde Resmen Şok Oldum. Çünki Evde Tek Başımayım Ve 9 TL Bana Yetersizdi. Hesabımda 47.5 TL Olacağını Belirttim Fakat Ordaki Kişi Bana 38 TL Hesab İşletim Ücreti Kesildiğini Belirtti. Ney Olduğunu Bilmiyordum. Bu Durum Çok Zoruma Gitmişti. daha Sonrawww.sikayetvar.com' a Şikayette Bulundum. Ardından Bir E mail Geldi Bulunmuş Olduğum İlçenin Bankasından. Konu : Hesab İşletim Ücreti Sayın xXxx Kişi Telefonunuza Ulaşamıyorum. xxxx Numaramızı Arayanız Diğe. Şimdi Yarın Numarayı Arayıp Bayan İle Görüşme Yapacağım. Sizce Hesabıma Geri Aktarılıcakmıdır Para yoksa Bunlar Bana Bu Böyle Olduğu İçin Kesildi Vs mi Diyecekler Merak Ettiğim Konu Orası.

NOT:Hesabı Burs İçin Açtırmıştım. Okulumuzun O banka İle Anlaşması Olduğu İçin.

Eğerki Bana Veremeyiz Ücreti Vs Gibi Konuşurlarsa . O Zaman Neden Aramamı İstediniz gibi Şeyler Belirteceğim Lütfen Yardımcı Olun Geri Alabilmem İçin. Para Kazanmak Kolay Değil.

Konu ile alakası yok ancak, yabancı uyruklu musun? Yazın oldukça bozuk noktalama ve yazım bakımından...

• merak etme paranı kuruşu kuruşuna geri verirler. vermezlerse yapacağın şudur

1- Bankanızın müsteri hizmetlerini arayarak,,(kredi kartı yada bankamatik kartı) geçmişe dönük hesap ekstrenizi istiyorsunuz,,(email,fax)
    2- Gelen ekstrelerde kesilen yıllık aidat ücretlerini yada hesap işletim ücretlerinin çıktısını alıyorsunuz
    3- İkamet ettiğiniz ilçeye bağlı,, tük.hak.heyetine gidip,,Matbu Evrak dilekçesini dolduruyor,, arka tarafına çıktılarınızı ekliyorsunuz,,
    4- Pul parasını ödeyip (yazışmalar için alınıyor),, işlemin nezaman biteceği sorulup,,tük.hak.hey.telefon numararasını alıyor,, tşk edip ayrılıyoruz
    5- Nasıl haberimiz olacak sorusunada,,Posta ile bize haber gönderiyorlarmış,,(gerçi bana posta hiç gelmedi,,ama arkadaşıma gelmişti) telefonla arada bir arayıp soruyoruz,, yada bulundukları binada
    sonuçları panoya asıyorlar,,gelsin paracıklar
    6- Bu emek veren arkadaşınızada,, bir Allah Razı olsun demeniz yeterli,,

KONU LİNKİ

(alıntı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vüvüzela -- 17 Ocak 2011; 3:00:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CrawlinqDreaMs

quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

sana paranı vermicekler çünkü bankalar böyledir sadece seninle telefonda konuşup paranı almalarına hakları olduğunu ve seni mahkemeye vericeklerini diyebilirler ayrıca milyarlarca paran gidicektir masraflarda dahil
    off işin bitmiş senin aynı bu tarz başkalarınada oluyordu

Böyle Birşey Olacağını Sanmıyorum Şayet Olursa 1 Milyar Bile Veririm. Masraf İçin. Ama O 40 TL İçin Mücadele Ederim

Hmm ok...

• quote:

Orijinalden alıntı: vüvüzela

merak etme paranı kuruşu kuruşuna geri verirler. vermezlerse yapacağın şudur

1- Bankanızın müsteri hizmetlerini arayarak,,(kredi kartı yada bankamatik kartı) geçmişe dönük hesap ekstrenizi istiyorsunuz,,(email,fax)
    2- Gelen ekstrelerde kesilen yıllık aidat ücretlerini yada hesap işletim ücretlerinin çıktısını alıyorsunuz
    3- İkamet ettiğiniz ilçeye bağlı,, tük.hak.heyetine gidip,,Matbu Evrak dilekçesini dolduruyor,, arka tarafına çıktılarınızı ekliyorsunuz,,
    4- Pul parasını ödeyip (yazışmalar için alınıyor),, işlemin nezaman biteceği sorulup,,tük.hak.hey.telefon numararasını alıyor,, tşk edip ayrılıyoruz
    5- Nasıl haberimiz olacak sorusunada,,Posta ile bize haber gönderiyorlarmış,,(gerçi bana posta hiç gelmedi,,ama arkadaşıma gelmişti) telefonla arada bir arayıp soruyoruz,, yada bulundukları binada

KONU LİNKİ

(alıntı)

hacı ya ziraat mh. kartı çıkarttığınız yerden alın diyo ben okuldayım ee kartı memleketten çıkarttım nasıl yapacam işin içinden çıkamadım arkadaş ya

• 3 Gün İçerisinde Hesabıma Yatırılıcak Geri Ücretim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyologg

quote:

KONU LİNKİ

(alıntı)

hacı ya ziraat mh. kartı çıkarttığınız yerden alın diyo ben okuldayım ee kartı memleketten çıkarttım nasıl yapacam işin içinden çıkamadım arkadaş ya

dostum bu verdiğim konuda atılan mesajları da bir oku istersen tam olarak anlamadım ne demek istediğini.

• quote:

KONU LİNKİ

(alıntı)

benimde bayag bırıkmıstır,dedigini yapıcam bende

• quote:

Orijinalden alıntı: exerion

quote:

KONU LİNKİ

(alıntı)

benimde bayag bırıkmıstır,dedigini yapıcam bende

3 Gün İçerisinde Yatırılıcak Hesabıma Para

• hadi geçmiş ossun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektroniker

quote:

Orijinalden alıntı: C@r@nthir

quote:

Orijinalden alıntı: Elektroniker

Arkadaşlar hizmet alıyorsunuz, bunun bir bedeli olması normal değil mi ?

Azdır,çoktur bunu tartışmıyorum.

Adam ayda 50 lira alışveriş yapıyo kredi kartından, sonra da kart ücreti vermemek için yırtınıyor.
    Bankaya kazandırdığın para ne kadar ki banka senden ücret almasın ?

Herkes kendi çıkarlarını korumak zorunda.Kimse hayrına iş yapmaz.

bankaların ettiği karlardan haberiniz yok galiba. bir araştırın bakalım. Siz o kredi kartınızı kullandığınızda otomatikemn zaten o işyerinden bile komisyonunu alıyor.

O işyerinden bile derken ?

Zaten kredi kartından tek kar ettiği yer işyerine yaptığı ödemenin tarihine göre aldığı komisyon.

Sen alışveirş yapmazsan,banka kart ücretini, posta ücretlerini sana hayrına hibe etmez.

En basitinden Yapı Kredi'nin Play Club kartı içinde 100 kontör artı 20 TL ile geliyor.Ben bu kartı kullanmazsam, banka kart ücreti de almazsa bu işletme nasıl hayatını idame ettirebilir ?

banka kendi isteğiyle bunları veriyor. bunun hesabını kitabını yapıp herhalde bu hediyeleri veriyor. ayrıca o kartı kullanandan da bu ücretler kesiliyor kullanmayandan da. önce bir hediye verip sonra insanları haraca bağlamayı savunuyorsunz resmen bana. Madem bir riski var hiç vermesin hediye insanları yıllar boyu haraca bağlayacağına.

ayrıca dediğim gibi bankaların bilançolarına bakın. o hesap işletim ücretleri kredi kartı ücretleri karlarnın yüzde 10 unu anca oluşturuyor. bankaların bu ücretler dışında çok büyük kar etme alanları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C@r@nthir -- 21 Ocak 2011; 1:49:29 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.