|
Hesaba girememe problemi hakkında
-
-
sorununun düzeldiğini görüyorum arkadaşınızın.
-
Aynı sıkıntı bende de oldu. 6-7 saat foruma giremedim.
401 - Unauthorized: Access is denied due to invalid credentials.
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.
hatası verdi bazen de hata vermeden giriş sayfasından forumun ana sayfasına attı. E-posta adresime baktığımda giriş yaptınız diye mesaj geliyordu. Halbuki giriş yapamıyordum.
Tamam hata olabilir, normaldir. İşin kötü tarafı giriş yapamadığım için mesaj atıp bu durumu bildireceğimiz bir e-posta yok. Böyle durumda kime nasıl mesaj atıp haber verebiliriz? -
401 unauthorized hatası çok fazla login olmayı denediğinizde sistemin size verdiği bir hata. Üst üste çok yanlış şifre girerseniz vs geliyor. Mail gelmesi durumunu iletiyorum ama.
-
Çok fazla login olmayı denediğim doğrudur. Çünkü kullanıcı adı ve şifre girdiğimde giriş yapmıyordu; ana sayfaya gönderiyordu. Bu sebeple giriş yapmadığı için çok fazla giriş yapmayı denedim. Daha sonra hata vermeye de başladı. Fakat hata versin veya vermesin e-posta hesabıma "giriş yapıldı" mesajı geliyordu.quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.401 unauthorized hatası çok fazla login olmayı denediğinizde sistemin size verdiği bir hata. Üst üste çok yanlış şifre girerseniz vs geliyor. Mail gelmesi durumunu iletiyorum ama.
Giriş yapamadığımız için ilgili kişiye de mesaj atıp durumu anlatamadım. Böyle durumlarda e-posta ile mesaj atıp ulaşabileceğimiz bir kişi yok mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: DoubleDragon
Çok fazla login olmayı denediğim doğrudur. Çünkü kullanıcı adı ve şifre girdiğimde giriş yapmıyordu; ana sayfaya gönderiyordu. Bu sebeple giriş yapmadığı için çok fazla giriş yapmayı denedim. Daha sonra hata vermeye de başladı. Fakat hata versin veya vermesin e-posta hesabıma "giriş yapıldı" mesajı geliyordu.
Giriş yapamadığımız için ilgili kişiye de mesaj atıp durumu anlatamadım. Böyle durumlarda e-posta ile mesaj atıp ulaşabileceğimiz bir kişi yok mu?
Alıntıları Gösterher login denemenizde tek tek, ayrı ayrı mail geldi mi hocam ?
dhjeolog@gmail.com/ caneraksoy@donanimhaber.com dan bana ulaşabilirsiniz veya logout iken de destek oluşturabilirsiniz hocam.
-
Evet, her denemede tek tek, ayrı ayrı "giriş yapıldı" diye mail geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: DoubleDragon
Evet, her denemede tek tek, ayrı ayrı "giriş yapıldı" diye mail geldi.Tamamdır ilgili arkadaşa iletiyorum.
-
Aynı sıkıntıyı bugün yine yaşadım. Daha önce giriş yaptığım halde beni çıkış yapmış olarak gösterdi. Giriş denemelerinde de yine hata verdi. Daha önce kullanıcı adında büyük küçük harf farketmeden giriş yapabiliyorken artık büyük küçük harf duyarlı olduğunu belirten mesaj çıktı. Harflere dikkat ederek giriş yaptım; yine olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.her login denemenizde tek tek, ayrı ayrı mail geldi mi hocam ?
dhjeolog@gmail.com/ caneraksoy@donanimhaber.com dan bana ulaşabilirsiniz veya logout iken de destek oluşturabilirsiniz hocam.
Alıntıları Göster
Ama e-posta adresime giriş yaptığımı belirten mesajlar geldi.
Foruma giriş yapamadığım için dhjeolog@gmail.com adresine mesaj attım. Ama ya meşguldünüz veya mesajı görmediniz; herhangi bir dönüş olmadı. Şimdi girişte hata vermeden giriş yapabildim.
Foruma giriş yapma sıkıntısı sadece bende yok. Diğer kullanıcılar da aynı durumla karşılaşmışlar. Kullanıcı adı ve şifre doğru olduğu halde giriş yapamadıkları için şöyle konu açmışlar: Üyelik Hesapları Ele Geçiriliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X