Bildirim
Hesabı attım challengera bekliyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Main adc galiba ama MF yok ilk 5te ?? Ne biçim adcsin. Graves'i babam da oynar -
quote:
Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream
Main adc galiba ama MF yok ilk 5te ?? Ne biçim adcsin. Graves'i babam da oynar
Ok -
Bosver sen o mfciyi hocam,tebrikler,bu rezalet serverda oraya ulasmak gercekten yetenek kadar azim ve sans gerektiriyor. -
hll qnqquote:
Orijinalden alıntı: Nicksiz1i
Bosver sen o mfciyi hocam,tebrikler,bu rezalet serverda oraya ulasmak gercekten yetenek kadar azim ve sans gerektiriyor. -
O kadar maçı nasıl attın yahu ?quote:
Orijinalden alıntı: Nicksiz1i
hll qnq -
quote:
qnq başka şeyler bul mf harbiden çöp kutusundaki çöplerden bile çöp ve artık itici gelmeye başlıyo yazdıkların :^( -
hll qnqquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0E746846Equote:
Ok
Alıntıları Göster -
quote:
Yeni mfyi 1-2 kere denedim güzel olmuş ama benim tarzım değil mf. gap closerı olan adcleri daha çok seviyorum ben -
Paint le bile yapabilirsin bunu. -
Tebrikler.quote:
Orijinalden alıntı: By_DoMiNo
Paint le bile yapabilirsin bunu. -
Hll knk -
-
Helal kaan -
hll abiquote:
Orijinalden alıntı: AslanAvda
Helal kaan -
-
Hocam sevdiğim adcler vayne jinx tris lucian gibi sadece koruyarak free win alabildiğiniz herolar. Janna main iyi braum oynarım iyinin hemen altında thresh morgana blitz. Ekleyin. Şaka şaka ciddiye alma platım :/ -
Tebrikler.quote:
Orijinalden alıntı: knosy
Hocam sevdiğim adcler vayne jinx tris lucian gibi sadece koruyarak free win alabildiğiniz herolar. Janna main iyi braum oynarım iyinin hemen altında thresh morgana blitz. Ekleyin. Şaka şaka ciddiye alma platım :/ -
hll knk
Benzer içerikler
- lol herkesi susturmak
- lol oyna tuşu çalışmıyor
- otp ne demek
- lol sadece şampiyonları hedefle
- lol kite ayarları
- afk nedir
- lol kaç gb
- riot mmorpg
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X