Şimdi Ara

Hesabı kim ödemeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her konuda eşitlik isteyenler, bu konuda da eşit davransa ne güzel olurdu değil mi ? Toplumumuzda, hesabı erkek ödemeli düşüncesi var ama ben katılmıyorum. Yani ortaklaşa ödenebilir. Tamam bazen siz ödeyin ama en azından teklif edilebilir yani. Sizce yanlış mı düşünüyorum ?

• İlk olarak erkek ödemesi taraftarıyım ben zaten de hep öyle yaptım bu zamana kadar( sadece flört değil normal arkadaşlık içinde)

Altı üstü bir hesap zaten ne olacak.
  • braveheart92 kullanıcısına yanıt

Sonra en ufak bir tartışmada seni bloklayıp kayıplara karıştığında acaba kendini nasıl hissederdin? İÇinden az çok eline yüzüne dursun yedirip içirdiklerim dersin

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Maddi olarak hepsi helali hoş olsun derim. Böyle küçük hesap yapmak doğru değil.

Eğer öyle zoruna gidecek bir yapın varsa zaten hiç ısmarlama hesap ödeme olsun bitsin.

Acaba gerçekten bu psikolojiye girdiğinde de bu kadar rahat helal edebilecek misin merak merak ediyorum, zira seni sömürmüş, paranı resmen yemiş, sonra da senle işi bitince de çekip gitmiş. Ha paradan yana sıkıntın yoksa, o zaman her halükarda o dediğin gibi düşünebilirsin, hatta para dahi aklına gelmez

Hocam aslında mevzu o değil. Yani dürüst olur,samimi olur, iyi biridir o zaman sorun yok. Ama seni sömürmeye çalışan birine karşı bu tutum ne kadar mantıklı sence ?
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Bu kadar rahat helal ederim. Ben bu işlere kar zarar olarak bakmam. Bu erkek yada kız arkadaş olabilir. Sevgili yada sosyal arkadaş olabilir. Bir hesap ödemek ile sömürülmüş parası yenmiş olmazsın. Paradan yana sıkıntım olsa bile bu kadar büyütmem gözümde sonuçta arkadaşıma yemek ısmarlamış olurum.
  • themann41 T kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten dürüst ve samimi arkadaşlar için sorun yok. Beni sömürmeye çalışan biri bunu hesap ödeterek yapıyorsa bunu anlamak için ucuz bir bedel.
  • İlk buluşmaya çağıran kişi sonra sırayla ya da ortaklaşa
  • Kız ya da erkek fark etmeksizin ben ödemeye çalışıyorum genelde. Babadan kalma alışkanlık. Bir de mekanı sen seçtiğin zamanlar oluyor. Milletin cebinde para var mı demeden davet ettiysen bir yere sen ödemelisin. Ama bunlar tamamen kültürel şeyler. Her bireyin alışkanlıkları farklı. Yadırgamamak lazım.

Ekstra not: Kız olsam hesabı ödemeyen Türk erkeği ile devam etmezdim.  Batılılar da bölüşüyor hesabı ama tamamen eşitlik duygusundan ötürü. Onlara göre böylesi normal. Ama Türk erkeği ödememek için mırın kırın ediyorsa ya çok cimridir ya da başkalarından 1 lira bile koparsam kar diyen tiplerdendir. Erkek halimle katlanamıyorum bu tür insanlara. Bir de kadın olup ilişki kuracağım. Kondom parasını da benden ister böyleleri.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 14 Temmuz 2022; 22:46:44 >

• Davet eden olabilitesi var

• Zaten eşit bir şekilde ödenmeli diye düşünüyorum.

Ama bir erkeğin pinti ve cimri olanı da hiç düşünemedim çekilmez. İlk Üç buluşma erkek sonra eşit bir şekilde devam etmeli.

• Kim Çağırdıysa o Ödemeli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.