Şimdi Ara

Hesabım Çalınmış, Çalınan Kişi Süresiz Uzaklaştırılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezon 1 den beri oynadığım hesabı son 1 senedir oynamıyordum. Okul bitince şimdi tekrar yükleyip gireyim dedim şifre yanlış yazısıyla karşılaştım. Biraz milletle konuştum (hesabın şifresini çok kişi biliyordu) benim yakın arkadaşlarımdan biri, hesabın asıl sahibi yani ben nasıl olsa girmiyorum diye o da bildiğiniz hesabı üstlenmiş, çalmış. Tüm bilgilerini değiştirip kendisininmiş gibi kullanmaya başlamış ve ilk önce 14 gün ardından süresiz uzaklaştırma almış.
    Lol destek ile iletişime geçtim vaziyeti anlattım ve hesabın asıl sahibinin ben olduğumu kanıtlayan destelerce soru cevapladım. Hesabım eski olduğundan bazılarını hatırlamıyordum. Yaklaşık 8 sene önce açıldı çünkü hesap. Başka yapabileceğim bir şey var mı? Soğuk su içmeli miyim ne diyorsunuz?

• Buz gibi hem de.
    Şifreni paylaşıp paylaşmamak senin sorumluluğunda olduğu için, ceza yemesi de senin sorumluluğun.
    O yüzden hiç bir işlem yapmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 6 Temmuz 2018; 21:5:31 >
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Onu söylemedim zaten çalmış dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    Benim de 5 sene önce biri hesabımı çalmıştı, her platformda ayrı şifre kullanıyorum ve zor şifreler. Kimse de şifremi bilmez.
    İnatla şifreni paylaşmışsın muamelesi yapıyorlar.
    Bilgilerin çoğunu bildiğim için hesabımı geri aldım, ancak eski bilgilerini hatırlamıyorsan alman nerdeyse imkansız.
    Onu geçtim, uzaklaştırma cezan açılmayacak hiç bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 6 Temmuz 2018; 21:22:30 >
  • Alınan ceza her ne olursa olsun , kim alırsa alsın sorumluluğu sende. Hiç bir şekilde alamazsın
    Anca af çıkar öyle alırsın. Biz de onu bekliyoruz inşallah bu seçimden sonra çıkıcak dediler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşını vurabilirsin

• Çalınan hesabını bir kereye mahsus alabilirsin.(ikinciside sen güvenliğini sağlayamıyorsun madem diyerek banliyorlar).Ama alınan cezayı hiç bir şekilde açtiramazsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş bence açmazlar çünkü hesap sana ait oldugu için olanlardan seni sorumlu tutarlar zaten hesap paylaşımı da yasak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çokta şeyyapma ya eski tadı yok zaten en iyi zamanında bırakmışsın mok oldu oyun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • s1 oyuncususun oradan yürü. ben anlayış gösterirler diye düşünüyorum. eğer az buz cevap verdiysen yine sanmıyorum ban atacaklarını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.