< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .M.S.A. -- 16 Aralık 2022; 19:34:40 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .M.S.A. -- 16 Aralık 2022; 19:34:40 > |
seni kimse takmaz ve banını da açmaz, proflardan da iyi değilsin
|
Mm de lem ama aimi prolardan iyi hile diye ban yemiş hadi hayırlı tıraşlar
|
Ya ne kibirli insansın be birader.LEM de adam vurup "prolar kadar iyiyim ehueuhe" yahu yeter ne iyisinden bahsediyorsun sen , karşında 60 fps ile oynayan birine tek attıgında prolardan iyi mi olunuyor?
Milyonda bir gerçekleşen olay gelmiş başına banın kaldırılmış gir oyna işte doya doya. |
Ben sana ne zaman hile kullandın dedım ? benım adımıda yazmıs orraya bak artıst ya
|
Overwatch ban takas banı içerir mi ? Evet. xD
Sadece hile kullanarak değil takım içinde sorun çıkartarak da overwatch ban gelebiliyor.Yaygın adı “griefing”. Sadece kill için oynayan bir kişi daha eksildi.Oyun içi sohbetin özeti; -Aim GOD:OMG Retard team ı carry you what are you doing bots ı have 40 frag omg bot team +1337Vladimir:spasiva blyat |
demonu izleyen adam zaten senin çok berbat bir oyuncu olduğunu ve yanlışlıkla ban atıldığını peşine bırakmaman gerektiğini söyledi. Açılması güzel olmuş demekki valve artık insanlardan gelen mesajları dikkate alıyor. Ban yeme sebebin aimin olmadığını demonu izleyen @forest nickli arkadaş söyledi zaten hala daha ısrar etme aimim iyi diye lütfen ötmene gerek yok. Ayrıca ben sana zaten hilesin yazxmadım beni oraya etiketliyosun :)
Açılmasına da sevindim kimse sebepsiz yere ban yiyip hileci damgasını yemesini istemem, oynamaya devam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|