Şimdi Ara

***(BANIM KALDIRILDI)***Overwatch Tarafından Haksız Yere Banlandım!**

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
7.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9 Haziran güncelleme:

Az önce steam'e giriş yaptığımda "VAC yasağınız kaldırıldı" uyarısıyla karşılaştım. Buradaki insanların yorumlarından sonra artık ümidi kesmişken inanın çok sevindim. Benzer bir durumla karşılaşıpta bu konuyu okuyacaklar için benim yaptıklarım; ilk önce tabi ki steam desteğe bildirdim ve valve developerlarından John McDonald'a mail atarak durumumu anlattım. Bunlar dışında herhangi bir şey yapmadım. John McDonald, mail'ime cevap vermediği için tahminimce steam destek etkili oldu ama hangisi ilgilendi bilemiyoruz. Sonuçta ben hile kullanmadım ama bir şekilde beni hile diye oyladılar ve overwatch banı yedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .M.S.A. -- 16 Aralık 2022; 19:34:40 >

• Overwatch ban takas banı içerir mi ? Evet. xD

Sadece hile kullanarak değil takım içinde sorun çıkartarak da overwatch ban gelebiliyor.Yaygın adı “griefing”.

Sadece kill için oynayan bir kişi daha eksildi.Oyun içi sohbetin özeti;

-Aim GOD:OMG Retard team ı carry you what are you doing bots ı have 40 frag omg bot team

+1337Vladimir:spasiva blyat
    demonu izleyen adam zaten senin çok berbat bir oyuncu olduğunu ve yanlışlıkla ban atıldığını peşine bırakmaman gerektiğini söyledi. Açılması güzel olmuş demekki valve artık insanlardan gelen mesajları dikkate alıyor. Ban yeme sebebin aimin olmadığını demonu izleyen @forest nickli arkadaş söyledi zaten hala daha ısrar etme aimim iyi diye lütfen ötmene gerek yok. Ayrıca ben sana zaten hilesin yazxmadım beni oraya etiketliyosun :)

Açılmasına da sevindim kimse sebepsiz yere ban yiyip hileci damgasını yemesini istemem, oynamaya devam
  • Hesap daha açılmaz.
  • Profesyonel oyunculardan bazılarının overwatch banları daha önce kaldırıldı. Yanlış anlaşılmak istemiyorum ancak çok iyi oynadığımı düşünüyorum, aim bazında profesyonel oyuncuların çoğundan iyiyim desem abartmış olmam. Benim maçlarımı (bu arada şimdi baktım son 10 maçın sadece 2 tanesini kazanmışım) supreme ve global olan oyuncuların denetlediğini düşünürsek bu insanlar nasıl emin olmadan kesin hile kısmını işaretleyebiliyorlar? Bende ow incelerim sıklıkla, %90 hile olduğunu düşündüğüm birine bile yetersiz delil derim, zaten olması gerekende bu. Steam destekteki bir uzman hile kullandığım düşünülen maçı incelese hiçbir sorun kalmayacak. Ama incelerler mi soru o şuan..
  • seni kimse takmaz ve banını da açmaz, proflardan da iyi değilsin
  • Lickshoot kullanıcısına yanıt
    Beklediğim cevap. :) Vac-ban değil overwatch banı olduğu için belki yetkililer tarafından tekrar incelenir umuduyla uğraşacağım hocam. Siz benim hile kullandığımı mı düşünüyorsunuz yoksa daha önce haksız yere ow banı olupta steam tarafından dikkate alınmayana mı rastladınız?
  • .M.S.A. kullanıcısına yanıt
    Neye göre proflardan iyisin ? Ayrıca mm e göre mi böyle düşünüyorsun ? Mm e göre böyle düşünüyorsan dahi lem mişsin yani ne bu özgüven anlamadım.
  • Eğer gerçekten hile değilsen açılır daha geçenlerde bi arkadaşım açtırdı pwerwatch banını ama sonra geri banlandı yani banlanmasına bakma demek ki açılıyor şansını dene ticketlarını at
  • .M.S.A. kullanıcısına yanıt
    Hilesin veya değilsin orasını bilmiyorum kendinle alakalı fakat ban yiyipte açılan prof dışı insan sayısı %1 bile değildir. Yinede şansını dene ticketlar at başka birşey gelemez elinden malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

Neye göre proflardan iyisin ? Ayrıca mm e göre mi böyle düşünüyorsun ? Mm e göre böyle düşünüyorsan dahi lem mişsin yani ne bu özgüven anlamadım.
    Böyle cevapların geleceğini beklediğimden dolayı profesyonel oyuncuların çoğundan aim olarak daha iyi olduğumu düşündüğümü belirtmeden önce "yanlış anlaşılmak istemiyorum ancak" diye başlamıştım fark ederseniz. Konuda rekabetçi oynamadığımı sadece dm oynadığımı ve pro maçları yakından takip ettiğimi söyledim. Ayda yılda belki zaman bulabilirsem rekabetçi girerim onun dışında bilgisayarda bir işi beklerken yada bir şey izlerken bir monitörümde de dm oynuyorum vs., yani o LEM'in herhangi bir önemi yok, düzenli rekabetçi oynayacak zamanım olsa esea gibi platformlarda kısa sürede en üst ranklara gelebileceğimden hiç şüphem yok. Rankım olmuyor çoğu zaman zaten sadece soran olur diye ekledim konuya. Konu amacından sapmasın lütfen, ben sadece belki aim'imin iyi olduğu için banlanmış olabileceğimi söylemek istedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfunsulan

Eğer gerçekten hile değilsen açılır daha geçenlerde bi arkadaşım açtırdı pwerwatch banını ama sonra geri banlandı yani banlanmasına bakma demek ki açılıyor şansını dene ticketlarını at
    Teşekkür ederim cevabınız için, bende böyle örnekleri yaşayan var mı, ticket dışından yapmam gereken şeyler var mı diye merak ettiğim için açmıştım konuyu. Mesajınız sayesinde umutlandım şimdi hocam, sağolun..
  • Mm de lem ama aimi prolardan iyi hile diye ban yemiş hadi hayırlı tıraşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lickshoot

Hilesin veya değilsin orasını bilmiyorum kendinle alakalı fakat ban yiyipte açılan prof dışı insan sayısı %1 bile değildir. Yinede şansını dene ticketlar at başka birşey gelemez elinden malesef.
    Hocam bende aynen sizin gibi düşünüyordum, bir iki profesyonel oyuncu dışında milyonda birdir diyordum ancak haksız yere birden ban atılınca şok oldum resmen hala durumu tam kavramış değilim. Şuanda dünyadaki tüm "ow-ban yiyen kesin hile kullanmıştır" diyen insanlara ulaşıp (2 saat önceye kadar bende bu sınıftaydım) durumumu anlatmak istiyorum hocam. :)

Benim için önemli olduğundan boşver de diyemiyorum. Steam destekten başka umudumuz yok anlaşılan, gelişme olursa konuyu güncelleyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Mm de lem ama aimi prolardan iyi hile diye ban yemiş hadi hayırlı tıraşlar
    Yorumunuz için sağolun hocam, insanlar sorar diye ekledim rankı, çoğu zaman rankım bulunmuyor, birkaç gün sonra o rankım da silinecekti zaten. Rekabetçi oynamadığım için rankın herhangi bir önemi yok. Hangi maçımın şüpheli bulunduğunu bilsemde size gotv linkini verebilsem keşke.

Overwatch'ta insanlar beni izleyip suçlu bulmuşlar ama ben hile kullanmadım, aim'imin iyi olduğunu bildiğimden dolayıda "aim'im iyi, galiba ondan hile sandılar" diye düşündüm sadece. Siz benim hile kullandığımdan eminsiniz ama farzedin ki ben hile kullanmadım sizce nasıl ow ban yemiş olabilirim? Milleti duvarın arkasından vurmadım, her maçta iyi oynamadım; benim aklıma aim'imin iyi olması geldi o yüzden söyledim çok iyi diye..

• Arkadaşlar rank ve aim mevzusuna takılmayın lütfen. Konuyu haksız yere ban yediğim için bilgi almak amacıyla açtım.

Benim oyun şeklim şöyle; rankım supreme oluyor, 3 ay sonra ranksız bir sekilde tekrar oynuyorum le oluyor biraz maç oynayarak global oluyorum, 6 ay sonra tekrar oynuyorum, lem oluyorum, 2 ay sonra oynuyorum supreme oluyorum vs. vs. Bunlar dışında da sürekli ffa dm, retake filan oynuyorum yani inactive değilim sadece rekabetçi oynamıyorum, oynamayı sevmiyorum. Yani şu rank olayını boşverin önemli değil, bugün ban yedim ban yemeden önce lem'di hesabım sadece bunu belirttim..
  • Hocam rankımın LEM-Supreme olduğu zamanlarda kardeşimin nova hesapları vardı. arkadaşlarla keyif için oynardık. 40-45 frag aldığım maçlardan sonra hesap gereksiz yere banlanmıştı. DUst 2 'yi avucunuz gibi bilirsiniz zaten. O ranklarda oynayanların oynama stili hep sabittir . Hep bir yerlere pusarlar. Ya prefire ile çıkarsın yada awp ile quick kill alır geçersin. 2 hesap gitti ne yaptım ettiysem açtıramadım. steam ticketlarla şansınızı deneyin. Valve'a mail üzerinden ulaşmayı deneyin. Elbet banlandığınız maçın linki olacaktır. Maç silinmeden gerekli yerlere ulaşmayı deneyin hocam. Bol şanşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasap11

Hocam rankımın LEM-Supreme olduğu zamanlarda kardeşimin nova hesapları vardı. arkadaşlarla keyif için oynardık. 40-45 frag aldığım maçlardan sonra hesap gereksiz yere banlanmıştı. DUst 2 'yi avucunuz gibi bilirsiniz zaten. O ranklarda oynayanların oynama stili hep sabittir . Hep bir yerlere pusarlar. Ya prefire ile çıkarsın yada awp ile quick kill alır geçersin. 2 hesap gitti ne yaptım ettiysem açtıramadım. steam ticketlarla şansınızı deneyin. Valve'a mail üzerinden ulaşmayı deneyin. Elbet banlandığınız maçın linki olacaktır. Maç silinmeden gerekli yerlere ulaşmayı deneyin hocam. Bol şanşlar
    Cevap için sağolun hocam, sizinki smurf hesapmış, sizin overwatch'taki maçınızı novalar, keleşler denetlediği için nispeten anlaşılır bir durum, benimkinde ise böyle bir durum söz konusu değil. Banlandığım maçın linki olacaktır derken nasıl olacak? Nereden bilmem gerekiyor hangi maçtan banlandığımı? Son 10 maçın sadece 2 sini kazanmışım zaten. Birde maç silinmeden demişsiniz, maç neden siliniyor veya ne kadar süre sonra siliniyor?

• Overwatch ban takas banı içerir mi ? Evet. xD

Sadece hile kullanarak değil takım içinde sorun çıkartarak da overwatch ban gelebiliyor.Yaygın adı “griefing”.

-Aim GOD:OMG Retard team ı carry you what are you doing bots ı have 40 frag omg bot team

• Hileden mi yedin chat ve voiceteki davranışlarındam değil di mi ? Okumadım steamin yazısını. Neden yediğin yazıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .M.S.A.

Cevap için sağolun hocam, sizinki smurf hesapmış, sizin overwatch'taki maçınızı novalar, keleşler denetlediği için nispeten anlaşılır bir durum, benimkinde ise böyle bir durum söz konusu değil. Banlandığım maçın linki olacaktır derken nasıl olacak? Nereden bilmem gerekiyor hangi maçtan banlandığımı? Son 10 maçın sadece 2 sini kazanmışım zaten. Birde maç silinmeden demişsiniz, maç neden siliniyor veya ne kadar süre sonra siliniyor?

Alıntıları Göster
    maç kayıtları belirli bir süre tutuluyor. bir süreden sonra serverlardan üzerinden siliniyor. Mesela sondan 7. maçınızı indirip izlemek istediniz. Belirli süre aşımında maç kayıtlarını siliyor ve maçın önizlemesi hariç bir daha erişemiyorsunuz maça.

Az buçuk tahmin edersiniz hocam hangisi olduğunu.İnceleiyn maçlarınızı. Şanşlı anların bol olduğu maçlardan biri. Kill sayısı önemsiz kalıyor bazen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musahan17

Overwatch ban takas banı içerir mi ? Evet. xD

Hocam iki türlü overwatch banı var biri hileden dolayı olan, bu kalıcı oluyor ve "convicted by overwatch - majorly disruptive" bu şekilde yazıyor. Birde küçük sebeplerden dolayı olan var team kill-griefing vs.'den dolayı olanlar, bunlarda "convicted by overwatch - minorly disruptive" yazıyor ve kalıcı olmuyor, sonradan açılıyor ancak iki kez alınca kalıcı bana dönüşüyor. Benimki maalesef ilk dediğim hileden dolayı olandan.

Sadece kill için oynayan biri daha eksildi derken beni mi kastettiniz anlamadım ama benim öyle bir oynama şeklim yok..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.