Şimdi Ara

LoL Haksız Yere Ban.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 4 yıldır gözüm gibi baktığım hesabım dün ban yedi. Toxicity'den perma ban ama herhangi bir küfür ya da toxicity içermeyen chat'leri bana sunmuşlar. Size çektiğim video linkini atacağım açıklama kısmında bana yolladıkları chat log'ları yazıyor aynı zamanda attığım ticket'a gelen cevabı da atacağım. Hesabımı açtırmak için ne yapabilirim ? Link :https://www.youtube.com/watch?v=tbBHgjRpR0Q

LoL Haksız Yere Ban.
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2306200/e65bf5f0-b2b6-4770-a190-c1e11d3fd150.png

• Kimseye haksız ban atıldığını düşünmüyorum. Baya bir sövmüşsündür bir maç. Geçmiş olsun soğuk bir su iç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim anlama güçlüğü mü çekiyorsun ? Gir videoma açıklama kısmında chat logları mevcut. SÖVMÜŞSÜNDÜR gibi bir iddiada bulunacağına linke girip açıklama kısmını okuyabilirsin çok zor değil.
  • videoyu izlemedim şöyle bi göz gezdirdim küfür etmiyorum lan bile zor diyorum diyosun da toxic oyuncu olmak küfür etmek değil ki sadece toxic yani zehirli sürekli konuşan suçlamalarda bulunan huzur bozan vesaire vesaire oyuncu tipi konuşmalarımda bunlar da yok diyosan ticket at otomatik cevap yollarlarsa savcılığa git lolde uzun süre oynanmış geliştirilmiş hesap çok değerli hafife alınacak bi konu değil ha toxiclik yaptıysan o ayrı tabi. Ayrıca toxicliğin cezasının perma olması ayrı mantıksız
  • hesabı ban yemiş ve açtırmış bir kişi varsa bana göster şu yayıncılar veya torpilli insanlar hariç
  • Vox. kullanıcısına yanıt
    Vardır herhalde bilemiyorum. Yardım lazım ama sebepsiz yedim 4 yıllık emek kardeşim bu ödenmez.
  • OzWall kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız isterseniz video açıklamasında chat log'larım bulunuyor inceleyebilirsiniz. Ticket attım otomatik cevap yolladılar işin komiği de toxiclik yok denecek kadar az hatta yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go sebepsiz oyunda atılma
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Afiyet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Vox.

hesabı ban yemiş ve açtırmış bir kişi varsa bana göster şu yayıncılar veya torpilli insanlar hariç

Buyur ben oluyorum
  • Çipetpet. kullanıcısına yanıt
    Açıklayabilirsen çok iyi olur kardeşim nasıl/neden yedin ve nasıl açtırdın ?

• bicakcikedioffical kullanıcısına yanıt
    Kardeşim öncelikle oyunu kurarken ve oyuna girerken kabul ettiğimiz bazı şartlar var onu iyice bir oku ordaki davranışlara aykırı bir tutumun var mı perma banı gerektirecek eğer yoksa git savcılığa bilişime mi yönlendiriler emin değilim git suç duyurusunda bulun, öncesinde savcılığa gideceğinle ilgili bir ticket atabilirsin tehditvari değil sadece beni zor durumda bıraktınız tarzı bir ticket, oyun kurallarına aykırı davranmadığını kanıt olarak gösterdikleri loglarda perma ban gerektirecek bir hadise olmadığını vesaire hukuki yollara başvuracağını falan anlat bu şekilde bazı firmalardan cevap almıştım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: bicakcikedioffical

Açıklayabilirsen çok iyi olur kardeşim nasıl/neden yedin ve nasıl açtırdın ?

3. parti programdan yedim ticket attım oto cevap attılar ısrar ettim bidaha attım açıldı, program kullanmıyordum tabiki
  • Toxic olmak için illa küfür etmene gerek yok. Şu yazdıklarınlada ban yiyebilirsin.

Bende sezon 3 ün başından beri oynuyorum. Toplam 15 hesap değiştirmişimdir hiçbirisi ceza almadı. Şu yazdıklarınızın 10 katını yazıyorum ama kimse beni report etmiyor. Siz hem kötü oynayıp hemde flame yapıyorsunuz bu nedenle herkes tarafından report yiyorsunuz. Ben herkese sövsemde kazandırmak için ne yapılması gerekiyorsa yapıyorum. Ana avrat sövdüğüm insanlar honor atıyorlar. Haksız olup birde konuşup insanları darlamayın ben olsam bende reportlarım.
  • Kardeşim haklı olduğumu düşündüğüm için konu açtım olay şöyle : Karşıda Yasuo ve Twitch pick'lenmişti ben karşıma Yasuo gelir diye Nasus aldım ama Twitch geldi beni ezdi. Yine sesimi çıkarmadım 0/6 gibi bir skorum oldu ormancıdan defalarca yardım istememe rağmen gelmediği için, kule altı durduğumda bile karşı ormancı Gragas'ın dive atıp beni kestiği için. Oyun sonu tüm takım bana küfür ederek "Nasus'u küfürden ve bilerek feedden reportlayın" dedi fakat 2sini de yapmamama rağmen 4 rapor sayısını gören sistem otomatik banladı.

• an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Bir insanı kötü oynadığı için raporlama hakkına sahip olmadığını bilmediğin için ve zaten ana bacı küfür eden kitleye girdiğini söylediğinden zaten sana cevap vermeme bile gerek kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bicakcikedioffical

Bir insanı kötü oynadığı için raporlama hakkına sahip olmadığını bilmediğin için ve zaten ana bacı küfür eden kitleye girdiğini söylediğinden zaten sana cevap vermeme bile gerek kalmadı.

Kötü oynamak eskiden report sebebiydi ama şuanda değil. Ben birisi kötü oynadığı için reportladığımıda söylemedim, kötü oynayıp üzerine flame yaparsan reportlanırsın. Küfür etmediğin kişiler bile gıcık olup reportlar konuşmaya hakkımı var diye.

Ben o yazdığımı ben bu kadar küfür bile etsem report yemiyorum diye söyledim. Ciddiye alman için yazmadım çünkü alıp almaman umurumda bile değil. Bunu sadece hem kötü oynayıp hemde insanlara suç atmaya çalışıp oyunun tadını x2 kaçırdığınız için yazdım. Sorunu bil haklıyım diye dolaşma.

• eSport takımım var main SoloTop oyuncusuyum ve herkesin kötü oyunu olabilir bknz : Faker'ın Vel'Koz maçı. Kötü oynayıp üzerine flame yaptığım falan yok. Takımın hatalarını dile getirip düzeltmelerini rica etmek flame ise bu oyundan chat'i kaldırsınlar kalıp cümlelerle haberleşelim "Bu kötüydü !" "Bu iyiydi !" gibisinden.

• direk perma ban atmak gibi bir saçmalık olabilir mi ? ben çok flame yapıyorum ama hiç ban yemedim.. geçmiş olsun
  • haksız yere ban yedim in 2016 LUL
  • Bıçakçı Kedi: ban yiyiceksin
    Bıçakçı Kedi: skype versenize
    Bıçakçı Kedi: skype verin
    Bıçakçı Kedi: ban yiyeceksiniz zaten
    Bıçakçı Kedi: hadi banın h..o
    Bıçakçı Kedi: çoluk çocuk zaten
    Bıçakçı Kedi: kudursunlar

sadece ilk oyunun yarısını okudum yeterli
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.