Şimdi Ara

Hesabıma erişemiyorum! Nickim yüzümden hesabım sınırsız olarak banlandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Ps üzerinden hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda engellendi uyarısı aldım. Mailime ise Perma ban yediğim ile alakalı bir mail atmış Sony Uk . Fakat neden banladıkları ile ilgili bir şey yazmamışlar. Kupaları kazanıp oyunları oynadığım bir hesapdı. Henüz herhangi bir oyun vb almadım o hesaba. Neden böyle birşey olmuş olabilir sizce?

On 08-05-2015, we noted that your online activity in OnlineID was in breach of the PlayStation®Network Terms & Conditions for the following reason: BANREASON.
    Böyle bir yazı göndermişler. Ne yani Nickim yüzünden mi banlandım? Bu nasıl birşey böyle? Diğer açacağım hesapların banlanmayacağı ne malum o halde?

Bu ne kadar salakça bir firma böyle? Nickim yüzümden o kadar uğraştığım kupalar , kayıtlar vb çöpe mi gitti yani? Yarın arayıp sorsam ilgilenmeyecekler bile. Çıldırıcam şuan. Allahın belası firma. Nickimde bu arada : nigears

Hesabıda kaldıramıyoruz sistemden. Hay Allahım ya.

• Nigga, niggers cagrisimi yaptigi icin ban yemissin sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok ilginç... Bakalım yeni nesilde neler duycaz
  • Profil fotoğrafı olarak vücudunu sergileyen kızlar-erkekler var listemde. Adult resimler koyanlarda eklenebilir buna. Senin olay tam bahtsız bedevilik olmuş.

Sony çalışıyor.
  • Peki ben bu hesabı nasıl sileceğim sistemden? Ne sistemi sıfırlayabiliyorum bu yüzden ne de başka birşey yapabiliyorum? Giriş yapamadığım için deaktifde edemiyorum. Allah belanı versin Sony. Yapacağın işinde seninde.
  • Destekle görüştüm hesabı geri aktif edebileceklerini bir yanlışlık olduğunu ve yeni nickler seçmem gerektiğini söylediler. Öncelikli olarak istekde bulunduğum nick boşda olmasına karşın verilmedi. Üstüne verdiğim diğer 15 nickdende öncelik olarak en geride olanlardan birisini tam olarak yazamadan değiştirmişler. Harfler vb farklı. Tamam dedim neyse hesaba eriştik en azından diye fakat hesaba girdiğimde ne bir kupa ne de başka birşey kaldığını gördüm. Yeni bir hesabı kendimde açabilirdim ben. Bu nasıl bir kepazeliktir. Hiç bir insan işini doğru yapamazmı bu kurumda? Sen saçma salak bir hata yapıp hesabımı banla üstünede beni böyle saçmalıklarla uğraştırıp sözde yardım etmiş ol. Playstation markası altındaki son alışverişim oldu bu. Bundan sonra kesinlikle ne tavsiye ederim nede edinirim. Adamlar böyle saçma hatalarını bile düzeltemiyorlar. Daha doğru düzgün bir bölge bile kuramamışlar. Aldığım uzaklaştırmayı bile Uk psn yetkilileri veriyor. Komediye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 15 Mayıs 2015; 1:22:44 >

• GTA5'te her iki laftan biri nigga o zaman oyunuda yasaklasınlar.Talihsiz olmuş senin için.
  • Büyük şanssızlık, geçmiş olsun hocam.
  • Geçmiş olsun, can sıkıcı bir durum...

• Bu sony kadar lanet bir firma gormedim. Butun sorunlarla sizi basbasa birakiyorlar, onerdikleri cozumler, sorun cikartmak icin var. Ornegin gecenlerde, kardeslikten bir hesabimi, secondary sahibi satmis ve calinmis. Adam ilk is olarak webden butun cihazlari aktivasyonunu iptal etmis sonra kendi cihazini aktiflestirmis. Sony ile gorustum ilk email bende oldugundan, hesabi resetledik geri aldik. Ama adamin ps4de hesap aktiflestirildiginden ana hesap yapamiyorum. Sony ile gorustum, 6 ayda bir aktivasyon islemi oluyormus, hesap calindi diyorum bana calinti hesabin yuklu oldugu ps4un seri numarasini soruyorlar, onsuz islem yapmiyolarmis. Boyle bir firma iste sony, dalga geciyor insanla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Bu sony kadar lanet bir firma gormedim. Butun sorunlarla sizi basbasa birakiyorlar, onerdikleri cozumler, sorun cikartmak icin var. Ornegin gecenlerde, kardeslikten bir hesabimi, secondary sahibi satmis ve calinmis. Adam ilk is olarak webden butun cihazlari aktivasyonunu iptal etmis sonra kendi cihazini aktiflestirmis. Sony ile gorustum ilk email bende oldugundan, hesabi resetledik geri aldik. Ama adamin ps4de hesap aktiflestirildiginden ana hesap yapamiyorum. Sony ile gorustum, 6 ayda bir aktivasyon islemi oluyormus, hesap calindi diyorum bana calinti hesabin yuklu oldugu ps4un seri numarasini soruyorlar, onsuz islem yapmiyolarmis. Boyle bir firma iste sony, dalga geciyor insanla.

Gayet normal bir istek. Sony primary secondary hesaplari birden fazla PS4 cihazin varsa diye senin kullanimina sunuyor, tutup da baskasina sat diye vermiyor. Bunu yaparsan hak iddia etmen de boyle zorar girer. Allah bilir Sony ile konusurken de bu forumda uydurulan 'kardeslik' lafini kullanmissindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Bu sony kadar lanet bir firma gormedim. Butun sorunlarla sizi basbasa birakiyorlar, onerdikleri cozumler, sorun cikartmak icin var. Ornegin gecenlerde, kardeslikten bir hesabimi, secondary sahibi satmis ve calinmis. Adam ilk is olarak webden butun cihazlari aktivasyonunu iptal etmis sonra kendi cihazini aktiflestirmis. Sony ile gorustum ilk email bende oldugundan, hesabi resetledik geri aldik. Ama adamin ps4de hesap aktiflestirildiginden ana hesap yapamiyorum. Sony ile gorustum, 6 ayda bir aktivasyon islemi oluyormus, hesap calindi diyorum bana calinti hesabin yuklu oldugu ps4un seri numarasini soruyorlar, onsuz islem yapmiyolarmis. Boyle bir firma iste sony, dalga geciyor insanla.

Gayet normal bir istek. Sony primary secondary hesaplari birden fazla PS4 cihazin varsa diye senin kullanimina sunuyor, tutup da baskasina sat diye vermiyor. Bunu yaparsan hak iddia etmen de boyle zorar girer. Allah bilir Sony ile konusurken de bu forumda uydurulan 'kardeslik' lafini kullanmissindir.

Evet kardeşlik dedim, böyle saçma ithamlarda bulunmadan önce bir düşün, bi beyin sizde var zaten, sadece siz biliyorsunuz nerede ne denir. Neden öyle bir şey diyeyim, hesabım çalınmış olamaz mı ve çalındı zaten. Ana hesap bilgileri bendeyken, ilk email adresine kadar şifreyi sıfırlayıp geri almışken neden başkasında kalsın hesap? Her hesap çalındığında, çalan kişi cihazları silsin sonra aktifleştirmek için şahsıma ait olan hesap için 6 ay bekleme zorunluluğu olsun, çok saçma. Bir gün başınıza gelirse anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 15 Mayıs 2015; 10:55:44 >

• Maalesef gitti trophyleriniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.