Şimdi Ara

hesabıma para yatmış... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
113.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CepDoktor

O parayı al ben sana iddaa ´dan 3 lira ganyanlı bi kupon yapayım.. 6 bin basar 18 bin alırız Çok para yedirdim daha 1 kuruş almadım ondan aklıma takıldı

• kardeş bence parayı hemen harcama 6milyar süper para harika şeyler alırsın ama bence hemen harcama başına iş açma annene babana sor bi bana para yolladınızmı diye sonra 1-2 hafta bekle seni banka mutlaka arar veya hesabındaki parayı bloke eder bence sen gitme bankaya dedimi yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

quote:

6000 YTL değil de 6.000.000 YTL olsa parayı hemen nakite çevirip hemen yurtdışına kaçman gerekir.
    Ama 6000 YTL için riske girme. Direkt bankaya git ve ayrıntılı hesap dökümü al.

yahu bu para benim hesaba yatacak ben foruma bunu yazacam ha birde o para yattıktan sonra kaçabiliyorsan hakketmişsindir ama kaçırtmazlar seni

Ama ben yazardım...

kendi yazdığın post geyik. benimde gülen simileyler koyduğum postuda birden alakasız bir şekilde ciddiye almış gibi laf sokmaya çalışırsan kişiliğin hakkında iyi şeyler vermezsin karşıya.hadi eyw.

• Parayı kim yatırmışsa ayrıntısında yazması lazım değil mi??
  • -Lan ben sana demedimmi 6000 ytl yi hesabıma yatır diye şrraakkkk...
    -Ahh... Vurma abi... valla billa yatırdım abiiii... gözünün yağını yiyim....
    -Nerde lan para şllakkk şullaakkk... haşşırtttttt....
    -Narghhhh....Ta... tamam abi bida yatıracam abiii ...ye... yeter vurmaaa abiii...ahhh...

• Gider anlatırsın olayı bankaya. Parayı yatıran kişinin tel numarası vardır.
  • la çabuk paramı geri yolla! ben de diyorum nereye gitti bu 6000 ytl!
  • kimden geldiği yazması lazım normalde de bende anlamadım.acele ederken yanlışlık yaptık.neyse yabancı sayılmazsın.yolluyorum bilgileri özelden..bi zahmet erdemciğim

şaka bi yana yazar diye hatırlıyorum normalde.genelde para yollayan taraf olduğum için hatırlamıyorum ayrıntıları.uzun süredir de işim olmadı pek yollamadım para da..yoksa hesap no su mu yazıyodu yalnızca hatırlayamadım
  • Almanya da olsa alinip kullanilabilir ve hicbirsey olmaz 50 taksitle geri ödersin en fazla ama Tr de adami dolandirici diye hapse atiyorlar. Hata sonucta ya yatiranin yada bankanin hatasi.
    Para daki islem kodu ilginc ÖDEV ne anlama geliyor olabilir...? Paranoyakligim tuttu sanki Rüsvet parasi yanlis hesaba yatmis gibi....
  • Çakal onlar yanlışlığı bulamasalar bile alacaklar hesabından parayı.

1 - 2 ay kadar önce yapıkredi merter şubesinin atm sinden nakit 850 ytl yatırmak istedim. Parayı atmye verdim 850 ytl arada 2 tane 5 ytl lik banknot vardı. Bana bir kaç banknotu tanımlanamadığı için geri verdi ve Toplamda para 680 ytl görünüyordu. Hemen işlemi iptal ettim parayı geri aldım. Parayı saydığımda 745 ytl geri verdi. 105 ytl takıldı mı ne oldu bilmiyorum. Güvenliği çağırdım. Güvenlik söylene söylene geldi. Anladığım kadarıyla atm bir kaç gündür bozuktu. Bana içeriye işlem yetkilisine söylemem gerektiğini söyledi. Girdim atm ile uğraşan eleman şu anda çok yoğunum birazdanda yemeğe çıkıcam sen telefon bırak ben seni ararım dedi. Akşam oldu aradı beni bir yanlışlık yok kasamız tutuyor dedi. Geçen gün o atm nin önünden geçerken yine güvenlik birisiyle uğraşıyordu atm yüzünden. 2 günde birde para yatırma arızalı diye asıyorlar üzerine.

Sana diyeceğim. hiç bir şey söyleme onlar yanlışlığı bulurlarsa zaten çekerler hesabından parayı yatması gereken yere yatırırlar senide imzaya çağırırlar. Bırak 5 sene 10 sene kaç sene duracaksa dursun hesabında. Ama şöyle birşey yapabilirsin. Bankayı ararsan hesabına parayı kimin yatırdığını öğrenebilirsin atm den yatırılmadıysa. Atmdende yatırılsa hangi il ilçe falan onları öğrenirsin dicem ama bilmiyorum işte çok karışık kafana göre vicdanının sesini dinle burda yazılanları boşver

• quote:

yahu arakdaşlar herkes parayı harcama yazık günah haram ve ceza alırsın diyor. ben harcaacam mı diyorum yaa

bankaya gittiğimde karşılacağım durumu merak ediyorum.bunun için bilgi almaya çalışıyorum uff

sakın harcama

• quote:

quote:

quote:

quote:

6000 YTL değil de 6.000.000 YTL olsa parayı hemen nakite çevirip hemen yurtdışına kaçman gerekir.
    Ama 6000 YTL için riske girme. Direkt bankaya git ve ayrıntılı hesap dökümü al.

yahu bu para benim hesaba yatacak ben foruma bunu yazacam ha birde o para yattıktan sonra kaçabiliyorsan hakketmişsindir ama kaçırtmazlar seni

Ama ben yazardım...

kendi yazdığın post geyik. benimde gülen simileyler koyduğum postuda birden alakasız bir şekilde ciddiye almış gibi laf sokmaya çalışırsan kişiliğin hakkında iyi şeyler vermezsin karşıya.hadi eyw.

Sen yardımdan anlayamayacak kadar küçük bir veledsen sana süt ısmarlarım merak etme.

• Dostum senin yerinde olsam aynen şöyle yapardım:

1. Hiç bankaya vs gitme.
    2. Hemen parayı vadeli mevduat hesabına yatır en az bir ay beklet,ayda 65 YTL falan faiz getirir.
    3. Yanlışlık varsa gönderen kişi zaten senle temasa geçer hemen vadeli hesabı bozdurup ödeyebilirsin.
  • hangi bankada hesabın
  • yanlış hesap bağdaddan döner orası işkal altında tahran döner . yatıranın telefonu vardır öğren ara geri yolla .
  • eee ne oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: GSoldier

eee ne oldu

elinin körü adamın hesabına pra yatmış sn ne don
  • sevgililer günü sürprizi olmasin
  • ak sakalllı dede yollamıs o parayı sana ödewlerını yaptıgın ıcın onun ıcın acıklamada ödew yazıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: freedom emre

quote:

Orjinalden alıntı: GSoldier

eee ne oldu

elinin körü adamın hesabına pra yatmış sn ne don

çok vahim bi durum ya gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.