O para benim.Bak bende 3 gündür paramı kime yatırdım diye ağlıyordum
Baban parayı kesti ama belki yaptığı hatayı anlayıp sana o miktarda bir para göndermiş olabilir.Yada olmadı çek parayı çatır çatır harca
Benden tavsiye o paraya elleme ve banka ile temasa geç.Başına ciddi dert alırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: CW_Doktoray
Dostum senin yerinde olsam aynen şöyle yapardım:
1. Hiç bankaya vs gitme. 2. Hemen parayı vadeli mevduat hesabına yatır en az bir ay beklet,ayda 65 YTL falan faiz getirir. 3. Yanlışlık varsa gönderen kişi zaten senle temasa geçer hemen vadeli hesabı bozdurup ödeyebilirsin.
mantıklı
quote:
Orjinalden alıntı: Funq[M]as[T]eR
quote:
Orjinalden alıntı: CW_Doktoray
Dostum senin yerinde olsam aynen şöyle yapardım:
1. Hiç bankaya vs gitme. 2. Hemen parayı vadeli mevduat hesabına yatır en az bir ay beklet,ayda 65 YTL falan faiz getirir. 3. Yanlışlık varsa gönderen kişi zaten senle temasa geçer hemen vadeli hesabı bozdurup ödeyebilirsin.
mantıklı
doğru.ya da parayı başka bir hesaba aktar.iade istendiğinde harcadım dersin
quote:
Orjinalden alıntı: freedom emre
quote:
Orjinalden alıntı: GSoldier
eee ne oldu
elinin körü adamın hesabına pra yatmış sn ne don
orasını biliyoruz son durum ne onu soruyorz
Bize de oldu, İki üni öğrencisi bizim hesaba harç yatırmışlar, onu verdik...[banka aradı]
Bencede harcama sakat iş.
quote:
Orjinalden alıntı: lexus
hangi bankada hesabın
arkadası tuttuklamışlar
quote:
Orjinalden alıntı: AntiX
O parayı çekme... Kalsın hesabında.. Sende söyleme yanlış gelmiş felan diye.. Sadece nerden ve kimden geldiğini öğren...
kesinlikle
sen harcamana bak ama hepsini biranda cekme 20şer 50şer çek biri sorarsa babamlar yer sattılar onlar yatirdi sandim dersin
Çek paranın hepsini.Karışıklık olmuş olsaydı banka seni çoktan arardı.
adam içeri aldılar heralde
alırsan ve adam da bunu helal etmezse 100 bin katı senden çıkar
Akıl Et Hemen Çek Parayı Bea Sorada Deki Para Mara Yoktu Bazı Arkadaşlar Haram Diyor Haramsa Adam Doğru Yazsaydı Hesab Nosunu
6 bin YTL bide bunu yatıran bir öğrenci ise onun için cok büyük para bence bırak hesabında dursun zaten o paradan sana hayır gelmez
bir an önce bankaya gidip konuş çünkü durum birgün ortaya çıkacaktır ve o gün gelip sana "bunca zaman neden bankayı arayıp sormadın diye sorarlar" sonra da nitelikli dolandırıcı muamelesi yapıp içeri atarlar.. durduk yere alırsın başına belayı
parayı çek, harcama
sonra bankaya git
kusura bakmayın daha yeni geldim eve.malumunuz güzel ve özel bir gün bugün
@burak[alper] bak kardeş her tanımadığın insana böyle üslubla konuşma ok. veled süt felan senin mahalle ağzının terbiyesi. herkeslede karıştırma beni.
arkadaşlar gittim bugün sabah bankaya. para burs parasıymış öğrencilere dağıtacak birine yatırmış bir firma.firma ismi vermeyeyim ama zaten bilindik bir firmada değil.teşekkür ettiler ama insanı pişman ediyorlar bunlar iyilik yapacağına. iki saat beklettiler beni orada. salaklık bende hemen söyledim orada kadına bir yanlışlık mı oldu beklemiyordum hiçbiryerden böyle bir para dedim, keşke sadece bilgi almak istiyorum gibi birşey sallasaydım neyse, hemen benimle yukarıdaki bir odada ilgilendiler. kadın aradı sağı solu şubeyi felan ama ben fit oldum tabi.diyorum bugün benim bir randevum var siz bana sonradan tel ile vs.. dönseniz olmaz mı yada yarında gelebilirim diye ama nafile tabi.yahu akıl yok işte yarın gitseymişimya.birde bizim valideden fırçayı yedik. oda bi garip anlatıyorum demez mi bana ee sen niye gidip söylüyon ki bankaya diye.sanki bizde gidip pırlanta yüzük alacaktık haa