Bildirim
Hesabımı çalan adam wanted
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben çaldım ödülüm? -
Nasıl becerdin -
Burdan o adama sesleniyorum günde 1 maç atıyosun 1 maç atmaak için mi çaldın hesabı -
Aç ticket al geri, lol. -
quote:
Orijinalden alıntı: General Boozer
Aç ticket al geri, lol.
Hesabı daha önce satın almıştım satın aldığım adamda birinden almış ilgilenmiyor rp kodlarını falan attım ama alamıyorum XD -
quote:
Orijinalden alıntı: LolHurst
quote:
Aç ticket al geri, lol.
Hesabı daha önce satın almıştım satın aldığım adamda birinden almış ilgilenmiyor rp kodlarını falan attım ama alamıyorum XD
Senin hesap ... olmus desem alinmazsn degil mi ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Plaib
quote:
quote:
Aç ticket al geri, lol.
Hesabı daha önce satın almıştım satın aldığım adamda birinden almış ilgilenmiyor rp kodlarını falan attım ama alamıyorum XD
Senin hesap ... olmus desem alinmazsn degil mi ?
Yok
-
Pek umrunda olduğunu sanmıyorum hesabın westeymissin elon iyiymis izlenimlerim bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Xreas
Pek umrunda olduğunu sanmıyorum hesabın westeymissin elon iyiymis izlenimlerim bunlar
Çok umrumda 2 gündür uğraşıyorum nedeni 1. hesabım perma ban yedi. 2. aldığım hesap buydu işte turnuvalar falan var artık kafayı yicem bulmam lazım XD -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Xreas
Çok umrumda 2 gündür uğraşıyorum nedeni 1. hesabım perma ban yedi. 2. aldığım hesap buydu işte turnuvalar falan var artık kafayı yicem bulmam lazım XD
XD -
başlık yakıyo XD
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X