Şimdi Ara

Hesabımı silin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hesabımın silinmesini istiyorum. diğer seçeneklerine böyle bir işlem koysanız iyi olurdu.

• Tekrar düşünmenizi ve değerlendirmenizi rica edeceğim.

Elimizden gelen bir şeyler de olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Şu şekilde bir özellik mevcut:

https://forum.donanimhaber.com/Profile/DeleteAccount

• Yeni hesap açar yine gelirHesabımı silin. 

Daha önce gidip gelmişti. Almanlara söyleyemediklerini burada söylüyor.

• pskillercheto sana dün cevap yazmıştım, ama senin açtığın o konu yanlış bölümde olduğu için silinmiş, belki benim cevabımı okuyamamış olabilirsin, tekrar yazayım:

yöneticiler sürekli mesajımı siliyo demiştin. aslında o gün yazdığın bi mesaj forum kullanıcılarını sinirlendirmeye yönelik agresif cümleler barındırdığı için ben şikayet etmiştim, şikayet ettiğim mesajın silindi.

ondan bi önceki gün ise, benim çok kibar bi mesajıma sen agresif bi cevap vermiştin (bana velet-yaşı küçük gibi şeyler yazmışsın) onu şikayet etmiştim (düzeysiz mesaj nedeniyle) ve mesajın silinmişti.

işin aslı ben dahil kimsenin senle bi alıp veremediği yok, yöneticilerin de sana kafayı taktıklarını da sanmam. mesajlarını bu kadar agresif yazmayıp biraz daha sakin bi üslupla yazsan muhtemelen hiçbi mesajın silinmez. mesela son dönemde senin birçok mesajında şu kalıpla başlayan cümleler gördüm: "Edirneden ötesini görmemiş kişiler ..." bu tarz bi kalıbı bi kez kullansan sorun olmaz ama tekrar tekrar birsürü mesajında aynı kalıbı kullanmak senin kendi sağlığına zarar be dostum. azcık sakin ol.

ha şunu da ekliyim: tüm silinen mesajlarını bana bağlama, toplamda senin 2-3 mesajını belki şikayet etmişimdir. ondan ötesi beni bağlamaz

bir de, forumda tek şikayet edilen sensin sanma. ben de çok ceza aldım. daha geçen gün anneme küfreden kişiye karşılık verdiğim için 4 gün uzaklaştırıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Mayıs 2024; 12:52:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesabım silinsin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.