Şimdi Ara

Hesabımı Veriyorum (hyphens) Sonuçlar Açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: wAwAwA

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Charım ban yedi diyenleri aldırma bence adil bir çekiliş olsun diyorsan. Yani herkesin bir durumu vardır burada değil mi?

benim yok :( knight a 2.5 milyar yatırmıştım raaddım falan soyulunca bida para yatırmadım (tabi aldım geri çoğu itemimi) SALAKSIN sen diceksinde param boldu, hala bol ama ölcek olsam oyuna yatırmam !

Yani demek istediğim herkesin senin hesabını istemesi için bir sebebi olmalı. Çoğu kişi west'e geçmek için ister mesela. Durumları göz ardı etmelisin yani.

Şans ile insafıma kalmış bi şey aslında ama büyük coğunluk şans olcak böyle. Hile hurda karıştırmayı düşünmüyorumda adam güzelcee ekledi beni durumu anlatıyo ona verebilirim belki, VERMESEMDE ŞANS VERİRİM BİRAZ DAHA çünkü gerçekten hakettiğini düşündüğüm biri. hani böyle yapan herkesede kapım açık dert dinleyen v1 online ^^

• Beni de ekleyebilirsin.
  • Atacani

:(
  • Çok iyi olur be hocam ekle benide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realizeyes -- 11 Temmuz 2012; 17:24:27 >
  • Bu kadar az kişiyle çekiliş olmaz. Beni de ekle lütfen :) Biraz insanların kazanma şansı azalsın dimi :)
  • katılıyorum.
  • Bende katılmak istiyorum.
  • benide eklersen sevinirim olurda kazanirsak arkadaslardan birine veririm. ranked maclarında tek olunca pek zevkli olmuyor.. zaten pekde anladgmz yok ama.. Bol Sanslar Herkeze..
    iyi Forumlar..
  • ben de varım
  • Ben de katılmak istiyorum çekilişe. Çok beğendim hesabı. Umarım bana kısmet olur
  • Westte hesabım yok benimde, ortam var kasmak da zor olduğundan, eklersen teşekkürlerimi sunar,sana hayatında başarılar dilerim.
  • Ne kadar hesaba ihtiyacı olan adam varmış ...
    Yazma beni
  • benide benide
  • yaz
  • Hesap koleksiyonu yapcam benide ekle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Hesap koleksiyonu yapcam benide ekle .

kurabiyeden korkmayın gayet sakin biri læ
  • quote:

quote:

Ekle beni !
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • Çekilişe katılmak istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Ekle beni !

Yazan herkesi ekledim de üst mesajda editleysem [Onay Bekleniyor] yazar ve cevap atamaz kimse düzelene kadar. O yüzden editleyemiyöm Gürsel olayı iyiydi hallederdi direkt :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.