Şimdi Ara

hesabımın ederi ne kadardır sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    +olarak Pool party Graves skini var
    Hesap Tr serverında Plat 1 75 puandayım 5 rune page önemli olan bütün runeler var
    bu arada Brolaf ve Mafia Graves'e para vermiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhexx175 -- 15 Eylül 2013; 7:31:54 >

• Bence en az 500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D37FC5D75 -- 15 Eylül 2013; 7:49:20 >
  • yabancı serverda olsa 300-400 ederi var ama TR de olunca 150
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

yabancı serverda olsa 300-400 ederi var ama TR de olunca 150

150 mi?Çocuklarıma bırakırım daha iyi
    @Barbaros Hayreddin Paşa hocam 500 lirayı aştı verdiğim para oyuna Westte almıştım nerdeyse tüm skinleri +kredi kartıyla almamıştım yani baya pahalıya patlamıştı

• 500 o da unchained alistar'ın hatrına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan1758

quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

yabancı serverda olsa 300-400 ederi var ama TR de olunca 150

150 mi?Çocuklarıma bırakırım daha iyi
    @Barbaros Hayreddin Paşa hocam 500 lirayı aştı verdiğim para oyuna Westte almıştım nerdeyse tüm skinleri +kredi kartıyla almamıştım yani baya pahalıya patlamıştı

dediğim gibi yabancı severlarda 300-400 sıkıntı çekmeden alırsın ama TR de o kadar paraya satamazsın. kimse de almaz zaten. ille satmak istiyorsan geç başka server a orda sat. TR de bulacağını hiç sanmam.

• Bu hesap 500 ediyorsa benimki 2.000 eder. (Ciddiyim.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 250 liradan fazla ederi var ama veren olmaz ha olur, zor olur ki senin yerinde olsam 250-300 lira için satmaya değmez.

edit: 2 sene önce portakalı satmıştı bizim cafeden bi elemana, 400 lira vermişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 15 Eylül 2013; 9:24:10 >
  • Makul bir fiyat verirsen alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O skinleri yaptığın siteyi atar mısın
  • @IEfsaneyim Hocam 600 lirayı aşkın para yatırdım oyuna westte almıştım çogunu skinlerin :/Malum okullar açıldı(Üni 2.sınıfa geçicem)bıraksam diye düşünüyorum oyunu ^^
    @DH | equ* bilemiyorum şuan fiyat biçemiyorum ama aklımda bişeyler olursa dönerim
    @Bellatrix_Lestrange google dan eyosongive.us diye arat başta çıkan skin generatore tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhexx175 -- 15 Eylül 2013; 11:01:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.