Bildirim
Hesabın değeri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bak bence hic satma hem ucuza satmis olursun hemde oyle bir patch gelirki oynayasin gelir oynayamazsin bence hic yapma bu tur isle koy cebinde kalsin zaten o car o kadar iyi degil emegine yazik olur rare item neden kullandinki canin cok fazla pek edicegini zannetmiyorum paragon levelinde cok az yani ne bileyim git bi 500 600 yap tamam sat iyi eder dicem o da yok bence satma zarar edersin ve ilerde oynayamazsin kalsin bir kosede car hakkinda bisey diyemiyecegim ama kendine team bul git kasil onlarla t6 da paragonu 400-600 yaptin mi para etmeye baslar bu arada biz bir team kuruyoruz arkadasimla istersen sende katilabilirsin katilmak icin pm at -
Şuana kadar hiç arkadaşlarımla beraber oynayamadım tek başıma sürekli oynamaktan sıkıldım oyun listemde görüyorum oyunu basasım gelmiyor tek başıma farmlamakta oldukça sıkıcı ve zor şuan masterde oynuyorum galiba yaratıklar ölene kadar sıkılıyorum ya :D aldığım fiyatı çıkarsa yeter diye düşünüyordum , peki pm atacağım bilgilendirirsen sevinirim ^^ -
Hiç Master zorluk seviyesinde oynamadım. Utangaçsındır, üşengeçsindir anlarım da public de mi girmiyorsun arkadaşım? Oradan bir iki oyuncuyu ekle, iletişim kur. Yani şu oyunda da arkadaş bulamıyorsan cidden ya umursamıyorsundur ya utangaçsındır ya da bilgisayar oyunlarına sosyallik entegre etmeyle ilgili sorunların var demektir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben gibi yap burda gorduğun tum battle tagları ekle kafana uyan deliler toplanır zaten ama sakın dobalak klana girme ordakiler genelde zır deli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
150 mi? Ciddi misin? Kısa bir süre önce ana oyun+dlc 135 liraya aldım dostum :) Bence illa satacağım diyorsan biraz piyasayı araştırmalısın. Karakterim sağlam diyorsan orasını bilmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErayG-TR -- 3 Temmuz 2014; 17:04:56 > -
Utangacım galiba , insanlar 400-500 paragon levele sahipken 40 level ile gelip insanlara yük olmak istemiyorum ya zaten t de zarar veremiyorum galiba
Birde hesap sağlam değil ama 135 ve 150 ne fark eder yani içindede direk 70e kastığım dh var işte :) -
6 saatte tüm heroları sıfırdan 70 yapabiliyorsun zaten. Yine arkadaş gerek ama. Hesabı değerlendiren paragon level ve itemlardır, gold da 200-300 milyon olmadıktan sonra o da değerli değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai Hel
Hiç Master zorluk seviyesinde oynamadım. Utangaçsındır, üşengeçsindir anlarım da public de mi girmiyorsun arkadaşım? Oradan bir iki oyuncuyu ekle, iletişim kur. Yani şu oyunda da arkadaş bulamıyorsan cidden ya umursamıyorsundur ya utangaçsındır ya da bilgisayar oyunlarına sosyallik entegre etmeyle ilgili sorunların var demektir.
Forumdayiz dikkat et ayrica hicte sorunlu degil 21 temmuzdan itibaren gorecem onu ben -
http://eu.battle.net/d3/en/profile/denn1s33-2492/hero/899163
Karakter bu baya uğraşmıştım t6 filan yapıyor.Lakin artık oyun zevksiz gelmeye başladı zaten düşen itemlerin çoğu yaramıyor,crusader açıp deneyim dedim hiç uğraşılmaz droplar rezalet halde barbarda full 2 hand düşmesinden şikayetçiyken crusaderde 2 handı yerde henüz göremedim oyunun adam olacağıda yok yeni patch geliyorken oynamak isteyen olursa diye satmak aklımdan geçiyor.Stash dolu jade setinin 3 parçası var,onun dışında battlenetten bakarsanız wd nin diğer set üstünde barbarın İK,raekor,EQ,SoH,thunder,odyn ile bütün set+leg silahları mevcut sürekli barbar oynadığım için eksiği kalmadı 500 küsür paragon var.Ne kadar edeceğini bilmiyorum araştırıyorum şuan sizce ederi nedir?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X