Şimdi Ara

Hesap Bilgilerini Özel Mesajla İletmeyin! - Tüm Hesaplar Kurtuldu! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
10.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşlar..çoğunlukla yönetim zan altında kalmış ..ama düşünüyorum böyle bir teşkilatlanma için en az 200 adam olması lazım..ve her satışı her an takip etmeleri lazım..bu da açılan ilanlardan kolayca yapılabilir..bu ana kadar burdan gönderdiğim şifreler çalınmadı ya da aldıklarım fekat bu satışların cuzi miktarlarda gerçekleşmesinden dolayı olabilir ..belli ki büyük hesaplar kovalıyorlar..küçük satıcılarla uğraşmıyor...ama genede 200 adam ve çok hızlı mail değiştiren adamlar olması lazım bu iş için..la casa de papel diyorum..külliye evimiz münih babamız
  • Arkadaşlar aynı olay başımıza geldi 3 kişi dh üzerinden konuştuk sadece ve 3-4 saattir numaralardan sorunu çözmeye çalışıyoruz. Ama hesabı açan arkadaş ve bizlerde dahil kullanıcı adı lazım hesabı almak için ve şifre olmadığından girip kullanıcı adını göremiyoruz nasıl buluruz çözeriz sorunu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google kalıcı olarak silinen mesajları geri gönderebilir. Bunu şirket ve grup maillerine yapıyorlar ama şansınızı deneyin yinede.

https://support.google.com/a/answer/112445?hl=tr

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Google kalıcı olarak silinen mesajları geri gönderebilir. Bunu şirket ve grup maillerine yapıyorlar ama şansınızı deneyin yinede.

https://support.google.com/a/answer/112445?hl=tr
    Hocam yandex mail de var mı böyle bir şey ?
  • Z.E.U.S kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum araştırın isterseniz.

• Yandex sitesinde belirtmiş geri dönüşü olmuyor diye. Konu sahibinin başına gelenin aynısı başımıza geldi, Gow hesabı çalındı kardeşlik ile oyun alan-satan arkadaşlar dikkatli olsun kesinlikle özel mesajla hesap bilgileri vermesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z.E.U.S -- 3 Mayıs 2018; 19:40:36 >
  • An itibariyle çalınan hesaplardan Detroit Become Human hesabı Sony tarafından, tarafıma iade edildi. Darısı God of War hesabının başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulluk

An itibariyle çalınan hesaplardan Detroit Become Human hesabı Sony tarafından, tarafıma iade edildi. Darısı God of War hesabının başına.
    Çalan namussuz hayvan herife ders olmuştur. Böyle basit şeylerden kendine namussuz dedirtmekten başka eline bir şey geçmeyeceğini anlamıştır.
  • Site sahibi konuya bekleniyor böyle rezillik görülmedi.

@gun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony UK ile yoğun görüşmelerin ardından God of War hesabım da kurtuldu şükürler olsun Destek olan herkese teşekkür ederim.
  • böyle şeyler yapıp masum vatandaşların kanını emenleri allaha havale ediyorum...ergeç hesap dönecektir arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.