< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulluk -- 9 Mayıs 2018; 18:54:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulluk -- 9 Mayıs 2018; 18:54:43 > |
2 yil once ayni sikayet ve suphelerle biro konu acmisti..
Bu iste birilerinin parmagi var gibi geliyor. Sistemsel hata olsa simdiye onu alinamazmiydi. |
2 ay önce baba oldum. Uykusuz gecelerde biraz stres atayım dedim. Yapanı Allaha havale ediyorum.!
|
Dh'nin mesaj kutularının dolandırıcılar tarafından okunduğu ve yönetimin buna müdahale edemediği çözüm bulamadığı neredeyse 1 yıldır belli bir olay. Çok kere uyardık özel mesaj ile bilgileri vermeyin kimseye diye.
Hiç uğraşma direk olarak sony müşteri hizmetlerini ara. God of War aldım ama hesabım komple çalınmış mail adresine kadar değiştirilmiş de. Senden sadece senin bilebileceğin kredi kartı bilgileri vs istiyorlar. 1 hafta içinde en geç oyunun sana iade edilir. Çalan kişiler de bir ps4 e yüklerse ban yeme ihtimalleri yüksek. PSN ıd hatırlıyorsan onu buraya yazki burada satmaya kalkarlar ise alacak kişiler dikkat etsin. Oyunu pri olarak yükeleyenler hırsızlar oyunları başka bir makine de etkinleştirmez ise oynamaya devam ederler silmesinler hesabı. |
Bahsi gecen magdur kisilerden biri benim. Hesabin calindigini ilk farkeden de benim. Arkadasin dedigi gibi gercekten kombinasyonlu bir sifre kullaniyor, tahmin edilecegini sanmiyorum. Kendi aldigi 2 hesabinda ayni anda calinmasi bana ozel mesajlarinin okundugu/okunabildigi izlenimi veriyor. Insanlar gercekten iyi niyetle bir seyler paylasmaya calisiyor surada. Herkes oyun fiyatlarindan sikayetci, surada bir sistem bulunmus ve kendi arasinda yurutmeye calisan insanlar var. Gercekten bu konuda birseyler satan insanlarin ozel mesajlari okunup tek tek sifre mi deneniyor, ayip demekten baska bir sey bulamiyorum.
|
Şu kullanılan forum sistemini değiştirmeleri lazım. Dünyada son kalan büyük forum sitelerinin hepsi XENFORO kullanıyor.:) Bunlar halen geçmişle yaşıyorlar. Bu forumu scriptinin bence hiç bir kullanışlı yanı yok.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cilduz -- 18 Nisan 2018; 10:0:0 > |
|
|
|
|
|
|
|
|