Arkadaşlar canım çok sıkkın teb bankası tarafından bana böyle bir mesaj gönderildi o andan itibaren çok kaygılandım şu an en kötü günümü yaşıyorum hesap bilgilerim ele geçirilmiş olabilir mi? Bu mesajı banka hesabımı ele geçirenler göndermiş olabilir mi? Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin Degerli musterimiz, Cihazinizda zararli yazilim bulundugu istihbaratina istinaden; kullanici bilgilerinizin siber saldirganlar tarafindan ele gecirilme ihtimaline karsilik guvenlik amacli internet bankaciligi kullaniminiz kapatilmistir. Cihazinizi kontrol ettirerek zararli yazilimlardan temizletmenizi onemle belirtiriz. B002 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 26 Aralık 2020; 16:47:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka'dan gelen bilgi mesajı
-
-
Bankayla görüşüp konu hakkında detaylı bilgi alın. İnternet bankacılığına güvenli olmayan cihazlar dışında giriş yapmayın mobil bankacılık kullanıyorsanız telefonunuza kesinlikle apk dosyaları indirip kurmayın ve güvenilir olmayan internet ağlarına cihazınızla bağlanmayın.
-
verdiğiniz bilgiler için sagolun
teb bankası'nın müşteri hizmetlerini aradım ve internet bankacılığı hizmetimin güvenlik sebebiyle kapatıldığını söylediler sizce bu endişeli bir durum mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 26 Aralık 2020; 16:49:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hesabınızda sizden habersiz bir işlem yapılmamışsa artık bir şey olmaz çünkü banka internet bankacılığını kapatmış zaten. İnternet bankacılığını tekrar aktif ettikten sonra yukarıda yazdığım gibi güvenli cihazlar dışında giriş yapmayın bir şey olmaz
-
sayenizde kafamdaki soru işaretleri kalktı bilgilendirdiğiniz için teşekkürler efendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazinda root vs varsa otomatik kapanmış olabilir. Herhangi bir işlem yapilmadiysa şuan sorun yom şifreyi vs sifirlarsiniz. Anca o cihazi bir kontrol edin. Stok dışında rom kullanmayın. Root atmayın. Varsa apk şüpheli uygulama silin ve cihazi sıfırlayın derim. Bir uygulama girişim yapmış da olabilir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X