Şimdi Ara

X'de artık engellediğiniz hesaplar gönderilerinizi görebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • X'de artık engellediğiniz hesaplar gönderilerinizi görebilecek
    X (Twitter) artık gönderilerinizi engellediğiniz kullanıcılara görünür hale getirecek. X'in sahibi Elon Musk platformda yaptığı açıklamada, engelleme işlevinin, söz konusu hesabın herkese açık gönderilerle etkileşim kurmasını engelleyeceğini, ancak bu gönderileri görmesini engellemeyeceğini söyledi.

Şu anda, sizi engelleyen bir kişinin profilini görüntülemeye çalıştığınızda "Engellendiniz" mesajı görüntüleniyor. Fonksiyon, hesabın tüm gönderilerini engellemenin yanı sıra, yanıtlarını, medyasını, takipçilerini ve takip listelerini görmenizi de engelliyor.

Ayrıca Bkz.Elon Musk pes etti, X platformu Brezilya’nın taleplerini karşılayacak

X'teki bir kaynak, platformun bu değişikliği yapmasının nedeninin, insanların başka bir hesap kullanırken veya oturumu kapalıyken kendilerini engelleyen kullanıcıların gönderilerini zaten görebilmeleri olduğunu söylüyor. 

Musk, daha önceleri engelleme düğmesinden hoşlanmadığını dile getirmiş ve özelliğin hiçbir anlamı olmadığını ve daha güçlü bir sessize alma yönteminin yerini alması gerektiğini söylemişti. Ayrıca kullanıcıların platformda doğrudan mesajlar haricinde kişileri tamamen engellemesine izin vermeyi durduracağını da söylemişti.

Kaynak:https://www.theverge.com/2024/9/23/24252438/x-blocked-users-view-public-posts

• Ne anlami kaldi o zaman engellemenin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trol hesapların önüne geçilir belki ama saçma bir sistem.

• halocanaydin kullanıcısına yanıt

Şu anki sistem kusurlu çalışıyor çünkü. Kişiyi engellemek onun sizin gönderileriniz görmesine engel değil. Gizli sekmede veya farklı bir hesap ile görebilir. Önemli olan sizin o kişiye ait gönderileri görmüyor olmanız ki orda bir değişiklik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben X'in kendisini engellemişim hahahahha :))))))

• İsabetli bir karar olmuş...

• Engelleme kalkmalı. Gereksiz bir özellik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • blackkugu61 B kullanıcısına yanıt
    Önüme çıkan saçma sapan sonrasında ben de silmiştim direk. :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muratseker M kullanıcısına yanıt

o sebepten silmiştim :)))

• Elon Musk geldiğinden beri Twitter'da hiç olumlu gelişme olmuyor.

• samtiger kullanıcısına yanıt

Katılmıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.