Şimdi Ara

Hesap Çalınmaları Hk. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
3
Favori
13.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • citi citi anladık profil edite girdiğinizde sayfayı durdurun hatayı almadan imzayı değiştirirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remiles01 -- 18 Ağustos 2012; 16:02:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: nbn

quote:

Hesaplarında hiç sorun çıkmamış kişilerhttp://resim.donanimhaber.com/editprofile.asp bölümünde /hata/ yazısı sizde de çıkıyormu? Profilimdeki avatar ile imzayı düzenleyeceğim yapamıyorum acaba tümden mi kapatıldı diye merak ettim birisi cevaplayabilirmi?

Bende sorun yok.

Anlaşıldı, o zaman hesapları sorunlu kişiler şu an herhangi bir değişiklik hala yapamıyor. Neyse iyi ki oldu diyorum, olay büyümeden kontrol altına alındı, sonuçta bir açık daha kapandı.

Amedra ben senin kupa bardaklı imzaya tıkladım sorun onda mıydı bana niye bulaşmadı

Ben de bağışıklık mı var

Linki engelledilerse birşey olmamıştır. Amedra korkuttun lan

Benim yakalandığım anki surat ifademi görseniz olay olurdu herhalde

Şöyle ellerimi önüme alıp "ne yaptım lan ben?" diye bir kaç saniye ekrana baktım;
    />

• bence makro var
  • Hesapları çalınan arkadaşların hesaplarını açıyoruz. Hesaplarınıza giriş yaptıktan sonra ivedilikle mail adresinizi değiştiriniz.
  • ivedik ostim beyler
  • bitly adreslerine tıklamayın bu arada cek.php den önceki siteye girince ftp açılıyor gif i sanırım imzaya koymak istemiş

incognito da açtım siteyi hepsi makro gibi gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 18 Ağustos 2012; 16:14:32 >
  • bunun üzerine citizeni kovup, o kodu yazan herifi işe alın bari. herif beyondgodlike
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Hesapları çalınan arkadaşların hesaplarını açıyoruz. Hesaplarınıza giriş yaptıktan sonra ivedilikle mail adresinizi değiştiriniz.

"E®TAŞ" üyeliğimde gitti ya onu kim açacak ? forumdesteke mail attım geri dönerler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 18 Ağustos 2012; 16:16:34 >
  • quote:

Hesapları çalınan arkadaşların hesaplarını açıyoruz. Hesaplarınıza giriş yaptıktan sonra ivedilikle mail adresinizi değiştiriniz.

Hesapları çalınan kişilerin "pofilim" sekmesi çalışmamakta bunu halledebilirmisiniz?;
     [sizer]Hesap Çalınmaları Hk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

bunun üzerine citizeni kovup, o kodu yazan herifi işe alın bari. herif beyondgodlike

Ciddi ciddi bu işi meslek olarak yapan kişiler lazım. Okuldan geldikten sonra PC başına oturup siteyle ilgilenmekle olmaz bu iş.
  • quote:

quote:

Hesapları çalınan kişilerin "pofilim" sekmesi çalışmamakta bunu halledebilirmisiniz?;

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

"E®TAŞ" üyeliğimde gitti ya onu kim açacak ? forumdesteke mail attım geri dönerler mi ?

Benim hemen açtılar, yoğunluktan dolayı tek tek ilgileniyorlar sizin üyeliğinizi de açarlar;

• Beyler biri bana o linki PM atsın detaylı inceleme başlatıyorum.
  • quote:

Bazı arkadaşlarımızın hesaplarının çalındığına, profil bilgilerinin ve imzalarının değiştirildiğine ve forumdan kendi isteği ile uzaklaştırıldıklarına dair mailler almaktayız.

Lütfen içeriğinden kesin emin olmadığınız linklere tıklamayınız. Hesapları çalınan arkadaşlarımız forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atabilirler, en kısa sürede hesapları kendilerine verilecektir.

İyi forumlar.

Yakın zamanda tam surumden foruma gıremeyecegım. Imzamı duzenler mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayfaya girdikten sonra sayfayı durdurun arkadaşlar.

Dolayısıyla yönlendirme çalışmayacak ve profilinizi düzeltebileceksiniz.

Hesaplarını geri alan arkadaşlar , maillerini acilen değiştirsinler.
  • quote:

Bazı arkadaşlarımızın hesaplarının çalındığına, profil bilgilerinin ve imzalarının değiştirildiğine ve forumdan kendi isteği ile uzaklaştırıldıklarına dair mailler almaktayız.

Lütfen içeriğinden kesin emin olmadığınız linklere tıklamayınız. Hesapları çalınan arkadaşlarımız forumdestek@donanimhaber.com adresine mail atabilirler, en kısa sürede hesapları kendilerine verilecektir.

İyi forumlar.

Forumda sıkıntı olan tek nokta bu değil ki.
    destek@donanimhaber.com adresine Referanslar ile ilgili olan bir sıkıntımdan dolayı neredeyse 1 haftadır birçok kere mail attım ama kimse dönüş yapmadı.
    Önceden daha kaliteli hizmet var idi.

• aslında 2 tane üyelik hakkın olmalı bence foruma ilk kaydolmuştum isim değiştirme filan haberim yoktu ben ismimi beğenmeyince başka hesap açtmıştım 1 hafta sonra bi baktım hesap sınırsız yemiş sonra herşeyi öğrenince yasak olduğunu anladım , ama böyle olaylar çok gelir özellikle popüler forumlarda bence herkesin 2 üyelik hakkı olmalı
  • Geçmiş olsun arkadaşlar.
    Neler oluyor hayatta... Kim ya da kimler olabilir bunun arkasında?
  • Benim hesapta gitmişti yeni açıldı ama mail adresim değişmiş eski haline getiremiyorumda
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.