Şimdi Ara

Hesap Çalınmaları Hk. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
3
Favori
13.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamlar aşmış ya.Kodlar,programlar felan.Özellikle şu Senceru'nun yazdıklarına baya imrendim.

CIA gibi bir departmanda felan çalışıyor herhalde bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

Ben Amedra dayımın hesabından giriyorum, meraktan araştırıp bende tıkladım ve tıkladığınız an imzanızı değiştiriyor ve böylece yayılmaya devam ediyor.

Sakın ola imzalara tıklamayın ahanda ss koyuyorum göremeyenler veya bilmeyenler;
     [sizer]Hesap Çalınmaları Hk.

Neyse ki donanımhaber yönetimi önlem alıp hesabı hemen uzaklaştırmaya verdirtmiş bu kısmı iyi çünkü ne bir yorum ne de birşey yapabiliyorsunuz ancak olur da buna siz de kapılırsanız son zamanlarda yazdığınız mesajları silin(bunu yapabiliyorsunuz) ki diğer kişilerde sizin imzanıza tıklayıp bu olaya yakalanmasın.

Hadi herkese kolay gelsin, Donanımhaber'e bir kere daha geçmiş olsun.

Twitter hesabına da mı bir şey oldu? Yoksa sorun bende mi?

Twitter'ı bir süreliğine dondurdum bir kaç kişi daha sormuştu yakında açacağım.

Başka bir kullanıcın imzasında aynı resmi gördüm. DH Tişörtü kazan diye tıkladım. Anlam verememiştim. Sonra bir baktım 30 gün uzaklaştırma almışım hala o imzadan olduğunu anlamamıştım. Neden ban yedim diye küfür etmiştim içimden. Tüm yönetimden özür dilerim :D Hesapları nasıl geri alıyoruz ? Benim diğer hesap güme gitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanımhaber psm -- 18 Ağustos 2012; 15:48:27 >

• O değilde milletin fakeleri ortaya çıktı Sınırsız alıyordu demi fakeler
  • Arkadaşlar az önce ben de yanlışlıkla tıkladım . 30 GÜN UZAKLAŞTIRMA VERDİ. ÜYELİĞİMİ GERİ AÇABİLECEK MİSİNİZ ?

Nickim:Lich King!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: rds

cek.php sayfası ile ilgili sıkıntı var arkadaşlar. Tıklamamanızı şiddetle öneririm.

Bunu demeyecektiniz. Şimdi herkes arar durur cek.php ne diye

Hocam ne meraklı çıktın ya, sen de tongaya düşmüşsün

• Yalnız fake hesapların hepsi ortaya çıktı bianda sazan.avi olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewqewq03

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

Ben Amedra dayımın hesabından giriyorum, meraktan araştırıp bende tıkladım ve tıkladığınız an imzanızı değiştiriyor ve böylece yayılmaya devam ediyor.

Sakın ola imzalara tıklamayın ahanda ss koyuyorum göremeyenler veya bilmeyenler;

Neyse ki donanımhaber yönetimi önlem alıp hesabı hemen uzaklaştırmaya verdirtmiş bu kısmı iyi çünkü ne bir yorum ne de birşey yapabiliyorsunuz ancak olur da buna siz de kapılırsanız son zamanlarda yazdığınız mesajları silin(bunu yapabiliyorsunuz) ki diğer kişilerde sizin imzanıza tıklayıp bu olaya yakalanmasın.

Hadi herkese kolay gelsin, Donanımhaber'e bir kere daha geçmiş olsun.

Twitter hesabına da mı bir şey oldu? Yoksa sorun bende mi?

Twitter'ı bir süreliğine dondurdum bir kaç kişi daha sormuştu yakında açacağım.

Hesapları nasıl geri alıyoruz ? Benim diğer hesapta güme gitti :)

Şu anda sanırım şu olayı çözmek ile uğraşıyorlar benim hesabım gider gitmez geri getirdiler o sırada hesaplar ile uğraşıyorlardı. Gelir sizin de yakında.

• Benim 30 gün uzaklaştırılan hesap gidince bunla yazayım dedim. Bu hesap fake değil sakın sınırsız yapmayın haa :)
  • Fakeleri sınırsız çizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbn

O değilde milletin fakeleri ortaya çıktı Sınırsız alıyordu demi fakeler

Harbiden lan

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rds

cek.php sayfası ile ilgili sıkıntı var arkadaşlar. Tıklamamanızı şiddetle öneririm.

Bunu demeyecektiniz. Şimdi herkes arar durur cek.php ne diye

Hocam ne meraklı çıktın ya, sen de tongaya düşmüşsün

Sazan.avi olduk iyimi

• quote:

quote:

O değilde milletin fakeleri ortaya çıktı Sınırsız alıyordu demi fakeler

Harbiden lan

SSleri aldım

• quote:

quote:

quote:

Hesaplarında hiç sorun çıkmamış kişilerhttp://resim.donanimhaber.com/editprofile.asp bölümünde /hata/ yazısı sizde de çıkıyormu? Profilimdeki avatar ile imzayı düzenleyeceğim yapamıyorum acaba tümden mi kapatıldı diye merak ettim birisi cevaplayabilirmi?

Bende sorun yok.

Anlaşıldı, o zaman hesapları sorunlu kişiler şu an herhangi bir değişiklik hala yapamıyor. Neyse iyi ki oldu diyorum, olay büyümeden kontrol altına alındı, sonuçta bir açık daha kapandı.

Amedra ben senin kupa bardaklı imzaya tıkladım sorun onda mıydı bana niye bulaşmadı

Ben de bağışıklık mı var

• Hesap çalma veya şifreleri ele geçirme yok gibi duruyor. Bir sekmede forum açıkken diğer sekmeden o sayfaya girdiğinizde bilgiler değiştiliriyor. Tarayıcı ile ilgili bir açık kullanılıyor olabilir. Yorum tabi bu, anlamam bu işlerden.
  • Ben olsam bu kodu yazan ve açığı bulan programcıyı bulur işe alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

quote:

quote:

Hesaplarında hiç sorun çıkmamış kişilerhttp://resim.donanimhaber.com/editprofile.asp bölümünde /hata/ yazısı sizde de çıkıyormu? Profilimdeki avatar ile imzayı düzenleyeceğim yapamıyorum acaba tümden mi kapatıldı diye merak ettim birisi cevaplayabilirmi?

Bende sorun yok.

Anlaşıldı, o zaman hesapları sorunlu kişiler şu an herhangi bir değişiklik hala yapamıyor. Neyse iyi ki oldu diyorum, olay büyümeden kontrol altına alındı, sonuçta bir açık daha kapandı.

Amedra ben senin kupa bardaklı imzaya tıkladım sorun onda mıydı bana niye bulaşmadı

Ben de bağışıklık mı var

Linki engelledilerse birşey olmamıştır. Amedra korkuttun lan

• Arkadaşlar az önce ben de yanlışlıkla tıkladım . 30 GÜN UZAKLAŞTIRMA VERDİ. ÜYELİĞİMİ GERİ AÇABİLECEK MİSİNİZ ?

NİCKİM :Lich King!
  • Kim,neden yapsın?
    Eline para vs mi geçiyor yapınca?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben olsam bu kodu yazan ve açığı bulan programcıyı bulur işe alırdım

Citizen'den daha iyi iş yapacağı kesin
  • bu üyeliğime uzun süre girmemiştim demek ki girmeyince bir şey olmuyor yerli yerinde duruyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 18 Ağustos 2012; 16:00:12 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.