Şimdi Ara

Hesap Çalınmaları Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
3
Favori
13.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdy232

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Ben linke falan tıklamadım, büyük ihtimalle bir forum açığı, inşallah bu olay bir daha olmaz.

Hesabınız mı çalındı?

Evet, tabletten foruma girdim bir baktım çıkış yapmışım neyse dedim, giriş yaptım sonra profilime tıkladım, avatarım matrix, imzam *** izle, DH AÇIĞI TIKLA vs. diye **** linkleriydi, tıklamadım ben, adım soyadım DON'T TAKE THIS PERSONAL, doğum tarihim 1 OCAK 1980, mail adresim 7 ile başlayan uzun bir sayıydı, mail ve şifremi değiştirdim hemen, o ara 5-6 kere hesabımdan çıkış yapıldı, tekrar girdim.

noluyo forumda la

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Şu siteye cidden programcı almanın zamanı gelmedi mi artık? kaçıncı bu olay.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Şu siteye cidden programcı almanın zamanı gelmedi mi artık? kaçıncı bu olay.

Citi bizi korur
  • quote:

quote:

quote:

Ben linke falan tıklamadım, büyük ihtimalle bir forum açığı, inşallah bu olay bir daha olmaz.

Hesabınız mı çalındı?

Evet, tabletten foruma girdim bir baktım çıkış yapmışım neyse dedim, giriş yaptım sonra profilime tıkladım, avatarım matrix, imzam *** izle, DH AÇIĞI TIKLA vs. diye **** linkleriydi, tıklamadım ben, adım soyadım DON'T TAKE THIS PERSONAL, doğum tarihim 1 OCAK 1980, mail adresim 7 ile başlayan uzun bir sayıydı, mail ve şifremi değiştirdim hemen, o ara 5-6 kere hesabımdan çıkış yapıldı, tekrar girdim.

Tablet üzerinden foruma giriyorsunuz ve bağlantılara da tıklamadınız(ki bağlantılarda virüs olsa dahi bu çok büyük ihtimalle Windows Virüsü olacaktı.).Ve hesabınız çalındı.Forumda bir açık var öyleyse bu dosya meselesi değil gibi açık var şu an ama öyle olsa neden herkesin hesabını sırayla ele geçirmiyorlar mesela benim hesabımı?

• cek.php sayfası ile ilgili sıkıntı var arkadaşlar. Tıklamamanızı şiddetle öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hesabınız mı çalındı?

Tablet üzerinden foruma giriyorsunuz ve bağlantılara da tıklamadınız(ki bağlantılarda virüs olsa dahi bu çok büyük ihtimalle Windows Virüsü olacaktı.).Ve hesabınız çalındı.Forumda bir açık var öyleyse bu dosya meselesi değil gibi açık var şu an ama öyle olsa neden herkesin hesabını sırayla ele geçirmiyorlar mesela benim hesabımı?

Bilmem ki ama bazı üyelerinki de çalınmıştı, büyük ihtimalle forumda bir açık var.

• Mesela biri resim içinde link paylaşmış örneğin imza linkleri gibi içindeki linki tıklamadan nasıl görebiliriz(içindeki linki)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

cek.php sayfası ile ilgili sıkıntı var arkadaşlar. Tıklamamanızı şiddetle öneririm.

Bunu demeyecektiniz. Şimdi herkes arar durur cek.php ne diye

Not:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 18 Ağustos 2012; 15:52:12 >
  • donanımhaber tshirt ve kupası kazan yazıyor bazılarının imzasında
  • Bot istilası problemine de ayrıca bir çözüm üretmemiz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

Mesela biri resim içinde link paylaşmış örneğin imza linkleri gibi içindeki linki tıklamadan nasıl görebiliriz(içindeki linki)

Resim üzerine sağ tıkla. Resim adresini veya bağlantı adresini kopyala diye bir ibare bulunur açılan menüde. Linki kopyalayıp adres çubuğuna yazarak siteyi görebilirsiniz. Ya da resmin üzerine geldiğinizde sol veya sağ alt köşede yazar adres.
  • Amedra'nın da imzası değişmiş.
  • erdy232, yardımcı olmak istedim ama PM atamadım. Bilgine :)

İletilemiyen Kişisel mesaj: erdy232 Mesajı alamıyor veya kişisel mesaj almamayı seçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

cek.php sayfası ile ilgili sıkıntı var arkadaşlar. Tıklamamanızı şiddetle öneririm.

rds cep.php ye tıkladım sonra uzaklastırma aldım
    sonra hesabım mail atmadan acıldı mail atayım mı ne yapayım
  • Ben Amedra dayımın hesabından giriyorum, meraktan araştırıp bende tıkladım ve tıkladığınız an imzanızı değiştiriyor ve böylece yayılmaya devam ediyor.

Sakın ola imzalara tıklamayın ahanda ss koyuyorum göremeyenler veya bilmeyenler;
     [sizer]Hesap Çalınmaları Hk.

Neyse ki donanımhaber yönetimi önlem alıp hesabı hemen uzaklaştırmaya verdirtmiş bu kısmı iyi çünkü ne bir yorum ne de birşey yapabiliyorsunuz ancak olur da buna siz de kapılırsanız son zamanlarda yazdığınız mesajları silin(bunu yapabiliyorsunuz) ki diğer kişilerde sizin imzanıza tıklayıp bu olaya yakalanmasın.

Hadi herkese kolay gelsin, Donanımhaber'e bir kere daha geçmiş olsun.

• BEYLER BAYANLAR ÜYELİKLERİNİZ ALINSA GERİ GELSE BİLE TARAYACINIZDAN ÇEREZLERİ SİLİN YOKSA TEKRAR KAPTIRIZSINIZ DİKKATİNİZE
  • adam aynısını imzaya değilde uzaklas.asp ye yapsa millet 30 gün uzaklaşacak demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

Ben Amedra dayımın hesabından giriyorum, meraktan araştırıp bende tıkladım ve tıkladığınız an imzanızı değiştiriyor ve böylece yayılmaya devam ediyor.

Sakın ola imzalara tıklamayın ahanda ss koyuyorum göremeyenler veya bilmeyenler;

Neyse ki donanımhaber yönetimi önlem alıp hesabı hemen uzaklaştırmaya verdirtmiş bu kısmı iyi çünkü ne bir yorum ne de birşey yapabiliyorsunuz ancak olur da buna siz de kapılırsanız son zamanlarda yazdığınız mesajları silin(bunu yapabiliyorsunuz) ki diğer kişilerde sizin imzanıza tıklayıp bu olaya yakalanmasın.

Düzeltiyorum hacker arkadaş "uzaklaştır" yaptırıyor sanırım

Neyse olayı yeterince iyi açıklamışımdır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

Mesela biri resim içinde link paylaşmış örneğin imza linkleri gibi içindeki linki tıklamadan nasıl görebiliriz(içindeki linki)

Resim üzerine sağ tıkla. Resim adresini veya bağlantı adresini kopyala diye bir ibare bulunur açılan menüde. Linki kopyalayıp adres çubuğuna yazarak siteyi görebilirsiniz. Ya da resmin üzerine geldiğinizde sol veya sağ alt köşede yazar adres.

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

Ben Amedra dayımın hesabından giriyorum, meraktan araştırıp bende tıkladım ve tıkladığınız an imzanızı değiştiriyor ve böylece yayılmaya devam ediyor.

Twitter hesabına da mı bir şey oldu? Yoksa sorun bende mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.