tamam yasalsa bunu ogame board da nereye yazabiliyoruz. herhangi bir bölüm bulamadımda ben bir arkadaştan hesap devraldım eski hesabımı kaptıp modemi kapatmadan ona girdim.. ama eski hesabı kapattım herhangi bir problem çıkmasın die sordum.yani adminlere ben devraldım eski hesabımıda kapadım dersem illegal olmaz dimi.__??
IV Kayit Degisimi Bir kaydin sahibi o kayittaki devamli e-posta adresinin sahibiyle ayni kisidir. Kayıt devri için kaydın süreklü e-posta adresinden Üst Oyun Operatörüne; *Devredilecek hesap adı, *Devredilecek hesapın geçerli mail adresi, *Devredilen hesap adının yeni sahibinin mail adresi, *Devredilen hesabın varsa yeni adı, bilgilerini içerecek mail adresi atılması ve onay beklenmesi şarttır. Devredilen hesabın daha önce verilmiş olan cezaları hesabın yeni sahibinede geçicektir. (Örneğin; Hesap daha önce 2 kez hakaretten ceza almış ve yeni sahibi 1 kez hakaret etmişse hesap silinmek üzere kapatılır.)
yok ama ben bir sürü hesap devraldım takas yaptım bikaçtane verdim bişi olmadı
walla ben yenii aldım ama hesabı aldım artık çıkan arkadaş ittifaktan ayrıldı oyunu bıraktı.bende aynı ittifaktaki niki sildim. ama oplara felan haber vermedik. kafamı karıştıran email adresini değiştiricem. oplara soyleyecm artık bi yolunu bulup. taklit yapabilirim tabi henüz vermedim arkadaş hesabını kapattırdı ben vericem çıkıyorum demek şart.neyse saolun.