sms i geçsem mail doğrulamasında zaman aşımına uğradı diyor kayıt olamadım bir türlü dün akşamda fraud kontrolü kapalı yazmıştı |
HESAP DOĞRULA 250 TL’yi ANINDA KAP. (3. sayfa)
-
-
artık sadece dh değil, bütün telegram/whatsapp grupları. binlerce kişiyiz yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Leş bir sistemleri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kapandı ben açtım o kapandı ben açtım ama en nihayetinde 250 TL yi kaptım. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
NFC’yi okumadan tekrar dene diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yüz tanıma geçilmedi bir türlü
İki hesap 500 tl cepte, makbule geçti sevgilerimi sunuyorum haber veren arkadaşa
Geri dönüş yaptılar mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hala devam ediyor mu bende deneyeyim.?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabır taşıysanız yapıp alabilirsiniz :D
-
Maalesef nfc okuma %30 da kalıyor başarısız uyarısı verdi
-
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler 250tl doğrulama sonrası anında yansıdı. Yapamayan arkadaşlar şifre kısmında ardışık şifre oluşturmayın. Nfc taraması %30 da kalıyorsa muhtemelen bir önceki kimlik bilgileri bölümünde eksik veya yanlış bilgi girdiğiniz için %30 da kalıyor. Yüz tanıma kamerayı aç menusunde ise üst üste tıklamayın biraz bekleyin gelmezse tekrar deneyin sonunda açılıyor.
-
benim kimliğin çipindemi hata var galiba.hiçbir bankada kayıt olurken nfc yı açıp kimlik doğrulaması yapamıyorun
-
Muhtemelen hocam, yenilemeniz gerekli kimliği
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim çip bankalarda çalışıyor ama bu uygulamada %30da kalıyor hocam. çözemedim bi türlü
-
android uygulaması sürekli çöküyor ve kimlik doğrulama yapılamıyor
-
daha önce bu özelliği hiç kullanmadım. acaba yeni kimlikte bu durum düzelecek mi.nüfus müdürlüğünde bunu kontrol edemiyorlar.boş yere yenileme ücreti ödemek istemiyorum
-
Ben o adıma daha geçemedim hocam yoğunluktan olsa gerek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X