Şimdi Ara

Hesap hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3Mayısta hesabıma girmeye çalıştığımda şifrenin değiştiğini farkettim. O gün riota ticket attım. Sonraki gün birşekilde hesabımı geri aldım. 1oyun attıktan sonra oyundan attı, tekrar girdiğimde hesabınız askıya alınmıştır yaziyordu. E-mailime baktığımda bana sorular göndermişlerdi hesabımın geri açılması için. Bende onlara hesabımı geri aldığımı söledim. Şu cevabı aldım;

Soruların cevaplarını doğru bir şekilde tarafımıza iletmeden sana yardımcı olabilmemiz mümkün olmuyor. :/
    Snejina
    Riot Games Oyuncu Destek

Bana hesabımı oluşturduğum gün/ay/yıl'ı ilk ip ile aldığım eşyayı, ilk aldığım 5heroyu falan soruyordu. Onları boş bırakıp gönderdim. Bu seferde bu bilgiler hesabınız ile uyuşmiyor dediler. Bende arkadaşlarımdan ona attığım hediyeleri ve onların bana hediyeleri öğrendim hediye yollama kısmını doldurdum. Bu cevap geldi.

Boş bırakılan veya “hatırlamıyorum” şeklinde cevaplanan soruların yanlış kabul edildiğini bilmeni isterim.
    Yankroll
    Riot Games Oyuncu Destek Ekibi

Bidaha yolladım aynı ticketi hala cevap bekliyorum. Hesabımı vermezlerse ofislerine gitmeyi düşünüyorum. 12Rün Sayfası, yaklaşık 130Kostüm ve Diamond5. Ofisin yerini tam olarak bilen biri varsa söyleyebilirmi? Veya ne yapabilirim?

• Yeterli dogru bilgi vwrsen geri verirler, facebook mesajlarina falan bak illaki bi arkadasinla başlamişindir ben öylr bulmustum açtigim tarihi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş olan sorular;

5.) Hesap oluşturulma tarihi (Gün/Ay/Yıl):
    7.) Hesap kaydı sırasında kullanılan E-Posta adresi:
    19.) Satın aldığın ilk 5 şampiyon: Master Yi-Akali devamını hatırlamiyorum.
    21.) IP ile satın aldığın ilk öğe (örneğin "Vayne" veya "Rün"):
  • Ben Nida Kule İş Merkezi 33. ve 34. kat diye hatırlıyorum. Katlar yanlış olabilir ama Nida Kule'den emin gibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BannedAccount -- 5 Mayıs 2015; 17:57:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plaib

Ben Nida Kule İş Merkezi 33. ve 34. kat diye hatırlıyorum. Katlar yanlış olabilir ama Nida Kule'den emin gibiyim.

İnternetten baktığımda Nida iş kulesi yaziyordu. Kat için teşekkür ederim.
  • bizim iş yerine çok yakın Nida Kule Kat: 12 Kozyatağı, Kadıköy, İstanbul gerçi gerek kalmaz tahminimce :)
  • hesabı açtığın tarihi ilk oynamaya başladığında çıkan herodan bulabilirsin. mesela ben riven-talon aralığında başlamıştım. heroların çıkış tarihleri internette yazıyor.

zaten tam olarak gününü istemezler.yakın bir tarih kabul ederler.sonuçta kisme oyuna başladığı tarihi not etmiyor.

yada eski mailleri silmiyorsan riot un aktivasyon mailini arat

edit:ilk aldığın herolarıda hatırlamıyosan zaten o hesap senin değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 5 Mayıs 2015; 18:13:34 >
  • Ofisi tara

• quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

hesabı açtığın tarihi ilk oynamaya başladığında çıkan herodan bulabilirsin. mesela ben riven-talon aralığında başlamıştım. heroların çıkış tarihleri internette yazıyor.

zaten tam olarak gününü istemezler.yakın bir tarih kabul ederler.sonuçta kisme oyuna başladığı tarihi not etmiyor.

Master Yi'yi hatırlıyorum birtek. Birde 1350lik bir heroyu iade edip akali almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostWOON

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

hesabı açtığın tarihi ilk oynamaya başladığında çıkan herodan bulabilirsin. mesela ben riven-talon aralığında başlamıştım. heroların çıkış tarihleri internette yazıyor.

Master Yi'yi hatırlıyorum birtek. Birde 1350lik bir heroyu iade edip akali almıştım.

İlk aldığım ı bende hatırlamıyorum 124 tane şampiyon var nerden bilecek ilk aldığını adam

• Shinku kullanıcısına yanıt
    Oyuna sezon 2 de başlamış biri olarak hesabımı kaybedersem 3-4 sene önce ilk aldığım heroyumu hatırlıcam? Saçmalamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blu4yes

Oyuna sezon 2 de başlamış biri olarak hesabımı kaybedersem 3-4 sene önce ilk aldığım heroyumu hatırlıcam? Saçmalamayın.

ben sezon1 de başlayan biri olarak hatırlıyorum
  • Gökdelen tarzi bir binada ofis. Helikopterle gelip roketatarla duman edersin ofisi

Mekan olarak göztepede. edirne tarafindan geliyorsan yolun solunda optimum outlet var onu geç biraz ilerde sağda o kule

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jynxmonroe -- 6 Mayıs 2015; 16:25:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.