Şimdi Ara

hesap kesim tarihi haftasonuna denk gelirse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
15.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maximum kartım var.ben normalde hesap kesim tarihi olarak 6 sını belirlemiştim ama bu ay hesap kesim tarihi 8 i gelmiş.yani yarın pazar günü kesilecek.işbankasını aradım sordum haftasonu yapacagınız alışverişler yeni ekstreye yansımaz bir dahaki alışverişe yansır dedi.bende 3000 tl lik alışveriş yapacagım için riske atmak istemedim kendimi.gercekten durum böyle mi dostlar.beni keklediler mi alışveriş yapayım diye yoksa harbiden hesap kesim tarihi haftasonuna denk geldiğinde haftasonu yapılan alışverişler bidahaki aya mı yansır? teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hesap Kesim Tarihi Hafta Sonuna Denk Gelirse Ne Olur?

Kredi kartı veya banka hesaplarınızın hesap kesim tarihinin hafta sonuna denk gelmesi durumunda, hesap kesimi genellikle aşağıdaki kurallara göre işlenir:

• Hafta Sonu Hesap Kesimi Olmaz: Genellikle hafta sonları hesap kesimi yapılmaz.
    • Hesap Kesimi Pazartesi Gününe Kayar: Hafta sonuna denk gelen hesap kesim tarihleri, genellikle bir sonraki iş günü olan Pazartesi gününe kaydırılır.
    • Pazar Günü Hesap Kesimi: Bazı bankalar ve kredi kartı şirketleri, Pazar günü hesap kesimi yapabilir. Ancak bu durum yaygın değildir.

Haftasonu Ekstre Kesilir mi?

Hafta sonları genellikle ekstre kesimi yapılmaz. Ekstreleriniz, hesap kesim tarihinizden sonraki bir iş gününde hesaplarınıza yansıyacaktır.

Hesap Kesim Tarihi Hafta Sonuna Denk Gelirse Ne Yapmalısınız?

Hesap kesim tarihinizin hafta sonuna denk gelmesi durumunda yapmanız gerekenler şunlardır:

• Hesap kesim tarihinizi kontrol edin.
    • Hafta sonuna denk gelen hesap kesim tarihlerinin genellikle Pazartesi gününe kaydırıldığını unutmayın.
    • Ekstrenizin hesaplarınıza yansıması için Pazartesi veya sonraki bir iş gününü bekleyin.
    • Ödemelerinizi hafta sonuna denk gelen hesap kesim tarihlerine göre planlayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bidaha arayıp sordum dayanamayıp müşteri hizmetlerini nakit cekim işlemi hariç alışverişleriniz bidahaki aya yansır dediler... :D valla alışveriş yapmaya gidiyom eger yamuk olursa gösteririm onlara :D ses kaydım var elimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.