Bildirim
'Hesap kimliğiniz değişti' Uyarısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
biri kapılarınız zorluyor yada çaldığın hesabı geri almaya çalışıyorlar senden -
quote:
Orijinalden alıntı: asevim69
biri kapılarınız zorluyor yada çaldığın hesabı geri almaya çalışıyorlar senden
hocam hesap benim demeyin öyle, korkutmayın beni. -
Fıstıklı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan için bir problem yok bir daha da öyle bir uyarı gelmedi. -
Bana da aynı uyarı geldi az önce yani şifrenin çalınması neredeyse imkansız çünkü telefon onaylı benimki. -
benimkide telefon onaylı hocam bug olabilir -
Rocket League denemesini indirmişmiydiniz?
Ben şimdi ticket attım bugün yarın dönerler sorun neymiş öğrenelim. -
Bende desteğe yazdım bu uyarıyı aldığımda Rocket League indirimde değildi.
Edit: Bana cevap gelmiş;
quote:
Thank you for contacting Steam Support.
It doesn't look like your account's security has been compromised.
If you believe someone has access to your account or you'd like to change your password, please reset your password here:
https://help.steampowered.com/#HelpWithAccountStolen
Please see the FAQ below for tips on securing your Steam account:
Title: Account Security Recommendations
Link:http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1266-OAFV-8478
anladığım kadarıyla endişelenmemi gerektiren bir durum yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nrk58 -- 25 Nisan 2016; 8:55:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende de oldu aynısı, problem çıkaracağını zannetmiyorum mobil onaylayıcı var zaten. -
Steam geri dönüş yaptı. IP ile ilgili bir durummuş. IP değişmiş falan o yüzden steam tekrar bir bağlantı istemiş sıkınt yok beyler. -
Bendede aynı şey oluyor Şifremi değiştiriyorum herhangi bir oyunu oynarken oyun donuyor ve Kimliğiniz değişti diye hata alıyorum ve giriş yapın diyor değiştirdiğim şifreyi yazıyorum başarısız diyor youna beni almıyor giriş yap diyor şifremide kabul etmiyor epostadan şifremi değiştiriyom olmuyo yine delircem
sABAHTAn akşama kadar şifremi değiştiriyorum hala yine hata değiştirdiğim şifreyi yazıyorum hala kabul etmiyor Ne yapabilirim :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterGuardian -- 16 Ağustos 2016; 23:51:21 >
-
Oynadığım oyun da cs:go idi Oynarken oyundan attığında verdiği hata NO STEAM LOGON. Yazıyo Lütfen acil yardım -
quote:
Orijinalden alıntı: MasterGuardian
Oynadığım oyun da cs:go idi Oynarken oyundan attığında verdiği hata NO STEAM LOGON. Yazıyo Lütfen acil yardım
Fıstıklı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynısı arkadaşıma da olmuştu ertesi gün helvasını yedik...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X