Arkadaşlar bilgisayar mühendisliği kazandım ben, okul boyunca kullanabileceğim bi hesap makinesi önerebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
Ebay'dan ikinci el bir ti-86 (20~30$), olmazsa yeni bir casio fx-3650.
casio fx-3650 yu kullaniyorum ben
casio fx serisi vardı gayet güzeldi
Öğreniminde biraz ilerledikten sonra ti-86'nın Z80 işlemcili ortamını incelemeyi, program yazmayı falan eğlenceli bulabilirsin, kendini geliştirebilirsin. En azından belki bir gün ilgini çekebilir. Hiç olmadı yazılmış birbirinden ilginç programları denersin. 2. eli en yüksek performans/fiyat oranına sahip makinadır ve çok popülerdir. İnternette iç yapısı ve programlaması hakkında bolca döküman mevcut. Basit bir iki eleman değişikliğiyle 3 katı frekanslara overclock muhabbeti bile var
bilgisayar 3'e geçtim ben. şu ana kadar 20 liralık casio fx serisinin en alt modeli bile bana fazla geldi
sinyal işleme hariç pek hesap makinesine ihtiyacımız olmuyor bizim(o da elektrik elektronik dersi zaten ). fakat hangi üniversitede olduğun çok önemli. sadece bilkent/hacettepe/itü/odtü için konuşabiliyorum şu an
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme