Merhaba Özel mesajdan dönüş yapılmıştır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Merhaba Özel mesajdan dönüş yapılmıştır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam skype dan yazdım özelden pm de attım ancak cevap gelmedi, cevaplara çok mu geç dönülüyor yoksa süresi mi doldu satışların |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba 5 Özel Mesaj gelmiş bugün belki DH kaynaklk geçici sorundur. Özel mesajdan Emailde belirttim oradanda dönüş yapabiliriz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, Mail ve mesajlara cevap verilmiyor.Gün içerisinde dönüş yapabilir misiniz? |
Merhaba; Emaillinize gönderilmişti. Gelen Kutusu, Gereksiz (Junk, Spam) dahil kontrol ediniz. Iyi Günler |
Merhaba, Dönüş yapılmıştır. İyi Akşamlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 5 Ekim 2023; 21:16:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dm'lere aktif bakılmıyor sanırım, rica etsek bakar mısınız dm'ye |
Merhaba Özel mesaj cevaplanmıştır İyi Günler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba Hitfile talep olmadığından şuanda yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar Özel mesaj attım. Geri dönüş yapmadınız. |
Merhaba Hitfile premiyum hesap almak istiyorum sadece Hİtfile yeterli benim için ücreti ne kadardı ? Özel Mesaj attım |
Merhabalar Özel mesaj attım. Geri dönüş yapmadınız. |
mesaj dosyama baktım ama mesajınızı göremedim emrebirbulut@outlook.com mail adresimden dönüş yapabilir misiniz? hesap almak istiyorum. |
pm atıldı. |