Merhaba Dönüş yapıldı İyi Akşamlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Merhaba Dönüş yapıldı İyi Akşamlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
alldrebid yada realdebrid satısınız varmıdır? |
turbobit voucher kod 3 ay ve 6 ay var mı varsa fiyatları nedir. hayırlı satışlar |
3aylık Mega.Nz paketi eğer fiyatı aynı ise almak istiyorum. |
eliniz de yok mu? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGNTR -- 12 Aralık 2023; 2:21:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kampanya devam ediyorsa almak isterim Edit: hızlı bir şekilde işlem gerçekleştirildi. Teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraiche -- 11 Aralık 2023; 16:38:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba Tekrar bekleriz. İyi Akşamlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba Donanımhaberden Email adresimize bildiri gelmemiş. Siteye girdiğimde mesajınızı gördüm gönderildi İyi Akşamlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu arkadaş artık satış yapmıyor mu? Ulaşamadım kendisine |
Merhaba Belirttiğiniz siteye talep olmadığı için stok açamıyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
mega için rahatsız ediyorum çevrimiçi olduğunuzda almak istiyorum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özel mesaj olarak Keep2Share 3 aylık fiyat sormuştum ama dönüş alamadım. Satış devam ediyorsa bilgi alabilir miyim? |
PM lütfen |
mesaj yolladım. dönüş yaparsanız sevinirim. |
Özelden yazdım ama dönüş yapılmadı |