Şimdi Ara

Hesap tarayıcı üzerinde açık kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanıyorum ki internet kafede bugün hesabı tarayıcı üzerinde açık unuttum bunu kapatmanın yolu yok mudur?

• emin değilim ama şifreyi değiştir
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Şuanda benim bilgisayarım da "mozilla" ile otomatik olarak giriyorum hesaba, chrome ile girip şifreyi değiştirdim daha sonra mozilladan tekrar siteye girdiğim de hesaba otomatik olarak bağlantı yeniden şifre sorgulamadı.. mantık olarak logout filan etmesi gerekiyordu tarayıcıdan
  • internet kafe dandik değilse şifrelerin vs kayıtta kalmıyor
  • dommann D kullanıcısına yanıt
    Az önce panodan salak salak konular açmış işsiz veletin birisi ondan sıkıntı oldu benim için
  • dommann D kullanıcısına yanıt
    şifreyi değiştirdiysen kalsın öyle. sadece arada lolü kontrol et giremesin. bunun dışında ticket atıp küfür derse saçma spaan konular açarsa ip adresi belli suç ona kalır.
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Riotun hizmet politikası sebebiyle hesap üzerinde yapılan tüm işlemlerden hesabın sahibi sorumludur kısmı olduğu için hesap gittikten sonra ip adresi pek işime yaramaz sanırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Whaurbel W kullanıcısına yanıt
    çalınırsa geri alırsın orası sıkıntı değil ama küfürde dediğin gibi olursa sıkıntı olur . yarın kafeye gidersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 26 Haziran 2017; 22:47:47 >
  • çoktan kapandı pcler . deep freeze var pclerde. kapandığı an hepsi silindi ve geriye döndü pc. merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisey olmaz benim bildigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi panodan abuk sabuk konular açmış arkadaş sağolsun ticket attım durumu izah için bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.