Şimdi Ara

Hesap Transferi Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesabı transfer ettim etmesine de karekterler gitmiş. Sizede böylemi oldu yoksa bir yolu var mı ? Hem yoksa hesap transferindeki amaç ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum sadece sende görülmedi genel bir olay bu yüzlerce oyuncu yaşadı. Ticket at düzeltiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ilginiz için teşekkür ederim. Bendeki sorunu çözdüm Cabal NA'yı indirmişim EU da benim karakterler
  • Ben de ettim. Lakin Jüpiter de olan karakterler venuste. Ticket attım yazdım sıkıntımı. Alın dedim jupitere. Bakalım ne olacak

• Selam arkadaşlar ,

Ben de transfer yaptım ancak karakter gözükmüyor..

Bir sonuca varan oldu mu aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tala Valkov -- 19 Kasım 2014; 9:50:17 >
  • Ben oyunu bıraktım hocam. Ama turkçe destek ile,konuştuğumda böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediler şu anlık

• quote:

Orijinalden alıntı: cannycvs

Ben oyunu bıraktım hocam. Ama turkçe destek ile,konuştuğumda böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylediler şu anlık

Ticketta neler yazmam gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Banka hesabı kiralama nedir
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yine de bir deneyin şansınızı
    Siteden turkçe ye ayarlayın dili ki turkçe desteğe bağlanın. Dil turkçe olunca sıkıntınızı yazın. 1-2 gün sonra size geri dönerler. Arada ticket geçmişinze bakın cevap gelmiş mi diye.
    Şu anda hangi serverda olduğunuzu, id nizi, oyun içimdeki nickinizi, (level ve hangi karakterse warrior,wiz,archer v.s) yazın. Level falan önemli değil de, araştırırlarsa bulsunlar diye dedim. Eskiden karakterim şu şu serverdaydı, transfer ettiğimde başka servera geçmiş. Birçok kişi şikayetçi falan yardırın hocam
    Edit: Ben kendi sorunumu örnek vermişim, diğer serverlara baktınız mı? Oynadığınız versiyon EU mu NA mı? Karakteriniz başka servera gonderilmiş olabilir. Eğer diğer serverlar da yoksa ticket a dediklerimi yazın gönderin, karakterim yok oldu falan dersiniz. Unutmayın, dili Türkçe ayarlayın ki turk destek hattı gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlov_ -- 19 Kasım 2014; 18:42:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yine de bir deneyin şansınızı
    Siteden turkçe ye ayarlayın dili ki turkçe desteğe bağlanın. Dil turkçe olunca sıkıntınızı yazın. 1-2 gün sonra size geri dönerler. Arada ticket geçmişinze bakın cevap gelmiş mi diye.
    Şu anda hangi serverda olduğunuzu, id nizi, oyun içimdeki nickinizi, (level ve hangi karakterse warrior,wiz,archer v.s) yazın. Level falan önemli değil de, araştırırlarsa bulsunlar diye dedim. Eskiden karakterim şu şu serverdaydı, transfer ettiğimde başka servera geçmiş. Birçok kişi şikayetçi falan yardırın hocam
    Edit: Ben kendi sorunumu örnek vermişim, diğer serverlara baktınız mı? Oynadığınız versiyon EU mu NA mı? Karakteriniz başka servera gonderilmiş olabilir. Eğer diğer serverlar da yoksa ticket a dediklerimi yazın gönderin, karakterim yok oldu falan dersiniz. Unutmayın, dili Türkçe ayarlayın ki turk destek hattı gelsin

Hocam zamanında bir tane Cabal vardı , Mercury server'inde oynuyordum , şuanda Titan serverine baktım yok :S

• Cabal eu dur muhtemelen
    O mu yuklu şu an emin misin?
    Titan falan bilmiyorum hocam en son yazın oynadım. Jupiter mars merkur vardı bende

• quote:

Cabal eu dur muhtemelen
    O mu yuklu şu an emin misin?
    Titan falan bilmiyorum hocam en son yazın oynadım. Jupiter mars merkur vardı bende

Program Dosyaları (x86) da CABAL Online (NA - Global) var hocam.. Ondan giriyorum
  • Önceki hesabınız büyük ihtimal EU dan açıldığı için karakterleriniz gozukmuyor. EU yu indirin ve ordan girin

• quote:

Önceki hesabınız büyük ihtimal EU dan açıldığı için karakterleriniz gozukmuyor. EU yu indirin ve ordan girin

Hocam bu Cabal'ın kaç çeşidi var . Cidden kafam karıştı
  • NA ve EU var
    North america, europe
    Siz Amerika bolumundesiniz EU yu indirirseniz ( cabal.eu idi site galiba indirin ordan) büyük ihtimal sorununuz duzelecektir

• quote:

NA ve EU var
    North america, europe
    Siz Amerika bolumundesiniz EU yu indirirseniz ( cabal.eu idi site galiba indirin ordan) büyük ihtimal sorununuz duzelecektir

Tamamdır hocam , Eu yu indirdim Oyundayım şuan :D
  • Olduysa sorun yok iyi oyunlar

• quote:

Olduysa sorun yok iyi oyunlar

Teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kynsia

Selam arkadaşlar ,

Dostum bu başlıktaki transfer başka transfer.
    Serverlar Games-Masters.com'dan alınıp EST Soft'a geçince karakterler görünmemişti bir ara.

Edit: Tamam sorun hallolmuş zaten ben okumamışım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neschume888 -- 22 Kasım 2014; 15:34:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neschume888

quote:

Orijinalden alıntı: Kynsia

Selam arkadaşlar ,

Dostum bu başlıktaki transfer başka transfer.
    Serverlar Games-Masters.com'dan alınıp EST Soft'a geçince karakterler görünmemişti bir ara.

Edit: Tamam sorun hallolmuş zaten ben okumamışım :D

Bende bundan bahsediyorum. Başka ne olabilir ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cabal EU'yu yükledim hesabımı tanımıyor.
    ticket attım. benden;
    1- sorunun ayrıntılı açıklamasını,
    2- sorun ile ilgili varsa ss veya video
    3- oynadığım server
    4- ID
    5- Karakterin isimleri
    istediler, yolladım.
    3 gündür geri dönüş yok.
    Jüpiterde 6 tane çarım vardı. her sınıftan bir tane.
    bir sürü değerli itemim de vardı...
    bir an önce yine aynı serverda, kayıpsız bir şekilde oynamak istiyorum.
    ne zaman cevap gelir...?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.