Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quvardci

Ben de bugün 2 kg sipariş geçtim.

Tahmini ne zaman kargoya verilir?

Maalesef araya haftasonu girdiği için denizliye kargo yetismez. ürünler kargoda kalacağı için pazartesi göndereceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RENAT27

Merhaba, bende bugün sanalpazar üzerinden 2 kg sucuk siparişimi verdim. bu ikinci alışverişim olacak.
    kargoya erken verilirse sevinirim.

Sayın renat27 bugün kargolanacaktır, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: umitkilavuz

Ben kurtköyde oturuyorum elden teslim durumu var mi ?

Maalesef sadece yakın yerlere, (g.o.pasa, b.pasa, eyüp) gibi elden teslimat yapiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

Orijinalden alıntı: quvardci

Ben de bugün 2 kg sipariş geçtim.

Tahmini ne zaman kargoya verilir?

Maalesef araya haftasonu girdiği için denizliye kargo yetismez. ürünler kargoda kalacağı için pazartesi göndereceğim.

Benimkisi haftaya pazartesiye kalsa bi sakıncası var mı sizin açınızdan veya sanalpazar açısından?

• 2 kg daha sipariş ettim.Genelde memnunuz sucuktan.Havalar ısındı umarım kargoda sağlam gelir.
  • Merhabalar, arnavutköy merkeze de elden teslimatınız var mı? Deneme amaçlı 1 kg sipariş etmek istiyorum.

• Son kullanma tarihleri nedir acaba ? @CHARGEN83

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kg daha verdik bakalım sanalpazar ın 10 tl kuponu ile 50 tl ye geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrdamo

Merhabalar, arnavutköy merkeze de elden teslimatınız var mı? Deneme amaçlı 1 kg sipariş etmek istiyorum.

Maalesef arnavutkoye elden teslimat yapmiyoruz ama kargo 1 gunde getiriyor. Tesekkurler.

• Övgülere dayanamadım, 2 kg ben sipariş verdim sanalpazar üzerinden. İnternetten gıda alışverişinde şansım pek yaver gitmiyor ama umarım memnun kalırım.
  • 3 kilo vermeği düşünüyorum son tüketim 15 haziran sanırım her üründen ondan dolayı vazgecmek üzereyim
  • indirim çekinin son gününde 2 kg sipariş verdik.inşallah memnun kalırız ve kavurma ürünü de açılıp onu da deneriz...
    hocam sanalpazardan mesaj yazdım.Oraya da bi bakarsanız sevinirim
  • Arkadaşlar yeni ürünümüz geldi...

KAYSERİ ÇİFTLİK KAVURMA

Kemik ve sinirlerinden temizlenen dana etleri, buhar ısıtmalı kavurma kazanlarında dana yağı ve tuz eklenerek pişirilir. Özel kılıflara konularak soğutulur. % 100 dana etiyle hazırlanan kavurma mis kokusu ve enfes tadıyla kahvaltı sofralarından, akşam yemeklerine kadar damakları şenlendiren bir lezzet.

1 Kg Kavurma için;
    http://www.sanalpazar.com/Kayseri-Kavurma-1-Kg-Sadece-58-Tl__isp44011916#imgd
  • quote:

Arkadaşlar yeni ürünümüz geldi...

KAYSERİ ÇİFTLİK KAVURMA

Kemik ve sinirlerinden temizlenen dana etleri, buhar ısıtmalı kavurma kazanlarında dana yağı ve tuz eklenerek pişirilir. Özel kılıflara konularak soğutulur. % 100 dana etiyle hazırlanan kavurma mis kokusu ve enfes tadıyla kahvaltı sofralarından, akşam yemeklerine kadar damakları şenlendiren bir lezzet.

1 Kg Kavurma için;

hocam keske sucuk gibi et urunleri bolumune ilan acsaydiniz. cogu insan sucuk takipi yaptigi icin sanalpazar cekleri et urunlerine geleceginden kavurmada ise yaramiyacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

KAYSERİ ÇİFTLİK KAVURMA

1 Kg Kavurma için;

hocam keske sucuk gibi et urunleri bolumune ilan acsaydiniz. cogu insan sucuk takipi yaptigi icin sanalpazar cekleri et urunlerine geleceginden kavurmada ise yaramiyacak

+1

• %100 dana macar salam, sırt, antrikot, pastırma varsa görelim fiyatlarını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademtulu

quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

KAYSERİ ÇİFTLİK KAVURMA

1 Kg Kavurma için;

+1

Evet, kesinlikle et reyonuna eklenmeli.

• 9 Mayıs'ta verdiğim sipariş daha kargoya verilmedi.Ne zaman göndereceksiniz?

• Kavurma da dh te özel %10 indirim yapsaniz mükemmel olur

• Cuma günü verdiğim sipariş kargoya verilmedi daha...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.