Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deneme mahiyetinde 1 kg. sucuk siparişinde bulundum, ev halkı beğenirse devam edebilirim.
  • Kombo denk getirip kullanmayacak varsa PM atarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 KG için yeni ilan açarsanız fiyatta ufak ayarlama yapıp, alacağım.

Müsadeniz olursa üniversitede analiz ettirip raporu burada paylaşmak isterim.

(Bir aksilik olmazsa ettirebilirim)
  • Deneme amaçlı olarak yorumlara bakarak 5 kg siparis geçtim. Sucuklar geldi. Satıcıya aklima takilan birkac şey sordum cevapladi. Sucuklarida çok beğendik. Karar vermekte zorlanan arkadaşlar 1 kg siparis geçin devami gelecektir

• Sucuklar yeni yapılmış yumuşak. Bozulmadan saklama ve kurutma konusunda tavsiyeniz ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet macit

Sucuklar yeni yapılmış yumuşak. Bozulmadan saklama ve kurutma konusunda tavsiyeniz ne olur?

İhtiyaç fazlasını poşetleyip derin dondurucuya atarsanız ilk günki gibi taze durur.
  • afyondan aldım gecen 2 adet fermante osmanoğlu sucuk 2si 31 tl idi.
  • 3 Kg sipariş ettim.

Kamu Personeli olduğumdan, sucukların bozulmamasına binaen kargonun haftaiçi ulaşabilmesi için (Balıkesir) özen göstereceğini temenni ederim.

Sipariş Kodu : 2353106

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baruter2 -- 9 Temmuz 2015; 15:54:32 >
  • Sipariş verdiğim sucuklar dün geldi, bu gün iftarda ilk kez test ettim gerçekten çok beğendim, bana cumhuriyet sucuklarını hatırlattı.
    Teşekkür ederim.
  • merhaba aytaç bey 3 kangal sucuk geldi lakin sucuklar yaş ben bunların 2 tanesine kağıda sarıp derin dondurucuya attım birtanesini yine kağıda sarım buzdolabına koydum lakin o birtanesini kurutmak için ne yapmam lazım dolapta kalması yeterlimidir@CHARGEN83
  • Bazı arkadaşlar sucuğun baharat düzeyinin az olduğunu vurgulamışlar sucukta baharat ne kadar az ise üretici ürünün kalitesinden o kadar emindir zira piyasada bazı sucuklar ne olduğu belirsiz baharat karışımlarıyla tadı dengelenmeye çalışılıyor yada keskin baharat kokusuyla sucuğun içerisindeki yabancı maddeler,kimyasal katkıların bastırılması sağlanıyor ve tüketici aldatılıyor..Bazen yol üzeri Afyon'dan geçerken pek çok üreticiden sucuk alıp deniyorum özellikle İkbal ve Cumhuriyet dahil olmak üzere alıpta eve sokulacak ürün değiller hiç lezzetleri yok nitekim 20 sene önceki lezzetlerinden geriye eser kalmamış günümüzün modern teknolojiisi,yeni üretim teknikleri arz ve talep karşısında düşük maliyet ile hızlı üretim metodları damak tadımızı bırakmadı..Eskiden Et ve Balık kurumu ürünleri(özelleşmeden önce) lezzetli idi işin aslı ülkemizde damak tadını düşünen yok alıyorsun sucuğu atıyorsun tavaya hap kadar kalıyor yada lastik kıvamı bir hal alıyor Almanya'daki Egetürk sucukları ve şu meşhur Alman Dana sosisleriyle kıyaslayınca bizimkilere sahtekar diyesim geliyor..

• Aytaç hocaw..Sanalpazardan mesaj atmıştım ama görmediniz sanırım..
    Kasımpaşa teslimat ile ilgili..

Sipariş Kodu : 2351784

• quote:

Orijinalden alıntı: dokuman4444

Hocam ısıl işlem görmüş ile fermente arasında ne fark var acaba?

ya şu soruyu birisi güzel bir açıklasın lütfen beyler,herkes de güzelce bilgi sahibi olur şu konuda .
  • afyon sucuğu da neymiş. Sucuğun hasını Kayserililer yapar gerisi hikaye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkesin bayramı mubarek olsun. Bayramda kargoların çalışmaması sebebiyle siparişler 20.07.2015 günü kargolanmaya başlanacaktır. Teşekkürler.
  • Arefe günü sipariş veren arkadaşlar ürünleriniz kargolanmıştır.

• 2372617
    Bu siparis no ile 2 kg aldım bakalım.Boluya tahminen ne zaman ulaşır acaba?

• Pastırma da bekliyoruz

• Sa ustam sipariş bugün geldi malum havalar çok sıcak biraz dinlenmeleri için dolaba attım sonra çıkarıp derin dondurucuya koyarken vakumdan çıkarayım mı yoksa öyle mi koyayım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

2372617
    Bu siparis no ile 2 kg aldım bakalım.Boluya tahminen ne zaman ulaşır acaba?

Siparişiniz yarın kargolanacaktır. Perşembe günü elinizde olur.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.