Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çiftlik kavurmayı deneyen oldu mu? Yağ ve tuz oranı nasıldır? Poloneze göre tadı nasıl arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

Orijinalden alıntı: ademtulu

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Ben kullanmak isterim varsa

Pazar ve salı başka arkadaşlar alacak. Perşembe günü geleni kullanabilirsiniz isterseniz

Uygundur.. Teşekkürler

Dostum diger hesabima gelmiş günlük. Bilgileri pm atiyorum. Gun içinde alim yapabilirsin
    Saygilar

• akonay kullanıcısına yanıt
    aynen
  • Varsa indirim olan bende ala bilirim

• 30/07/2015 tarihinden sanalpazar üzerinden 3 kilo aldım

ben paramı arkadasa helal etmiyorum kimse kimse insan saglıgı ile oynama hakkı yok nedeni ise............belli

Karar sizin..
    HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...
    HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adil07 -- 8 Ağustos 2015; 20:21:32 >

• KONU KİLİT ÜYE BAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıKafası -- 8 Ağustos 2015; 19:59:05 >
  • Benim tahminim etiketler eski etiket çünkü mart ayında 2kg siparişimde 30 haziran etiketi vardı demekki o seri etiket bitmemiş:)
    Ürünlerin yaş olduğu yani taze üretim olduğu fotoğraf ta görülüyor.Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
    Esas ben etin kilosunun 40tl lere vurduğu şu günlerde bu fiyata nasıl satıyor, bir arkadaş analiz yapacam dedi kayboldu, analiz imkanı olupta yaptırabilen varsa çok iyi olur.

• Arkadaşlar şimdi mesajı gördüm maalesef özür diliyorum ama bu fabrikanın yaptığı bir hata maalesef etiketleri bitiremedikleri için basmışlar onların elden satışlarında bu sıkıntı olmuyor çünkü yeni olduğu belli ürünün. İnanın sırf bu sorun yüzünden kaç kilo dükkan çevresindeki esnafa verdim. Elinize aldığınızda yeni olduğu belli ama gözümden kaçanları elemanlar göndermişler. Ürün taze olmasına rağmen hemen iade alırım hiç problem değil.

• Adam gercekten dolandırıcı olsa, eski ürünün ustune yeni etiket vurmak gibi basit hata yapmaz. Direk eski ürüne yeni etiket vurur. Bir önceki arkadaşın belirttiği gibi eski parti etiket vurulmuş . çok da büyütülecek bir şey değil bence. 8-10 kg almisligim var benim de. Ve su ana kadar oldukça memnunum. Esnaf harcamak bu kadar kolay olmamalı.sucuğun içeriği test edilir, sıkıntı çıkarsa ona hiç kimse bir şey diymez, ama daha satıcı bir açıklama yapmadan hemen görmenin bir anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

Bu durum hiç yakışık almadı.
    yüzlerce insanın güvenini kazanmışken böyle bir hareket firmayı yamultur daha da iflah olmaz.
    Aytaç beyden açıklama bekliyoruz.
    bende daha yeni 2 kilo sipariş vermiştim,iptal etmemem için mantıklı bir cevap bekliyorum.

Taha bey tabiki iptal edebilirsiniz dediğim gibi fazla miktarda haziran etiketi basılmasından kaynaklanıyor. Üzerine güncel etiketi basmışlar ama ben anlatana kadar göndermişler bana.

• Sayın adil07 benden bu zamana kadar birçok kez alışveriş yaptınız. Hangisinde bir sorun yaşadınız hemen hakkınızı helal etmiyorsunuz. Ürünler 7 gün önce yapılmıştır. Sucuklar yeni üründür, pazartesi para iadenizi yapacağım, tekrar kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

Bu durum hiç yakışık almadı.
    yüzlerce insanın güvenini kazanmışken böyle bir hareket firmayı yamultur daha da iflah olmaz.
    Aytaç beyden açıklama bekliyoruz.
    bende daha yeni 2 kilo sipariş vermiştim,iptal etmemem için mantıklı bir cevap bekliyorum.

Taha bey tabiki iptal edebilirsiniz dediğim gibi fazla miktarda haziran etiketi basılmasından kaynaklanıyor. Üzerine güncel etiketi basmışlar ama ben anlatana kadar göndermişler bana.

Size güvenimiz olduğu için zaten bi hata olduğundan şüphelendik.
    1 yıldır sizden alışveriş yapıyorum.
    Ürünlerde sıkıntı yok zaten ama etiket hatası garip olmuş.
    iyi akşamlar.

• Hocam nasıl alıcaz sucuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lider06

Hocam nasıl alıcaz sucuk

1 kg afyon sucuk (32 tl) için;
    http://www.sanalpazar.com/Afyon-Sucuk-Dana-Eti-1-Kg-Sadece-32-Tl__isp37190271

2 kg afyon sucuk (60 tl) için;
    http://www.sanalpazar.com/Afyon-Sucuk-Dana-Eti-2-Kilo-60-Tl__isp47777456

1 Kg Kavurma için;
    http://www.sanalpazar.com/Kayseri-Kavurma-1-Kg-Sadece-58-Tl__isp44011916#imgd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 8 Ağustos 2015; 23:42:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

Orijinalden alıntı: lider06

Hocam nasıl alıcaz sucuk

1 kg afyon sucuk (32 tl) için;
    http://www.sanalpazar.com/Afyon-Sucuk-Dana-Eti-1-Kg-Sadece-32-Tl__isp37190271

2 kg afyon sucuk (60 tl) için;
    http://www.sanalpazar.com/Afyon-Sucuk-Dana-Eti-2-Kilo-60-Tl__isp47777456

1 Kg Kavurma için;
    http://www.sanalpazar.com/Kayseri-Kavurma-1-Kg-Sadece-58-Tl__isp44011916#imgd

Bu konudaki forumda geçen sıkıntı nedir anlayamadım ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hani bi kampanya falan yok mu ?
  • Gecenin bu saati gaza gelip aldım bir kilo. 2402620 sipariş koduyla tez zamanda gelir inşaallah. Usta gelince buzluğa mi atayım altta mi dursun dolapta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesermi -- 9 Ağustos 2015; 2:04:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesermi

Gecenin bu saati gaza gelip aldım bir kilo. 2402620 sipariş koduyla tez zamanda gelir inşaallah. Usta gelince buzluğa mi atayım altta mi dursun dolapta.

1 kilo alım yaptıysanız 3 kangal sucuk gelecektir, buzluğa atmanıza gerek yok buzdolabının normal gözüne koyabilirsiniz.

• adil07 kullanıcısına yanıt
    Karar benim evet, seni blokladım. Cevap beklemeden hak-hukuk muhabbeti yapıp insanları galeyana getirmek iflah olunmayacak bir sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Karar benim evet, seni blokladım. Cevap beklemeden hak-hukuk muhabbeti yapıp insanları galeyana getirmek iflah olunmayacak bir sıkıntı.

Sağlık sonucta ciddi bi konu

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.