Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adil07 senin gibilere literatürde dolandıcı diyorlar ama ben demiyeceğim . sucuk ve kavurmayı bedava getirmek için 40 takla attın . utan kendinden diyeceğim ama senin içine işlemiş yüzün kızarmaz . kimbilir bu sözcükleri normal hayatta o kadar çok duyuyorsun ki hoşuna bile gidiyor olabilir .şu pişkinliğe bak kardeşim . bakalım daha tuzağına kimleri düşüreceksin . yazıklar olsun senin gibilere .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslumcu54 -- 10 Ağustos 2015; 1:05:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Saba sucuğu kabul et diyen yok çöpe atmışsın iade isteme hakkın yok ya da etik değil konu ile alakamız yok ama insan görünce bile sinir oluyor bir dr pişkin pişkin biz de böyle diyorsun ve saçma şekilde sağlık ile ilişkşiilendiriyorsun.

Neyse, herkes kendine yakışanı yapar

Sen kafani yorma böyle işlere arkadas sağ olsun iade edicek çünkü hatalı kimse olsa ayni yapar

Fabrika etiketinin üstüne yine fabrikada makina ile basılan bir etiket var dolayısıyla yanlış yapılan bir işlem yok ve ortada bir hata da yok ama daha önceki alışverişlerinize istinadan geri ödeme yapılıp yollarımız ayrılacaktır.

Sevinirim teşekkürler.

Bilader sen nasıl bir bedavacısın öyle.

Gerçek hayattada sinyal yaparakmı geçiniyorsun.

Yok çöpe atmış yok bilmem ne marketten bozuk birşey alınca çöpe atıp markete gidip paramı verin diye ağlıyor musun yoksa ?

Millete burda kelime oyunu yapıyorsun bu yaptığın şey çoluğundan çocuğundan çıkar satıcı yollarken sadakam olsun diye yollasında dilenciye bi yardımı dokunsun.

Hesap numaranı verde dh olarak 3 5 bişiler atalım. Yüzüne tükürsek yarabbi şükür dersin sonuçta bedavaya yüzünü yıkadık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    + sonsuz şeklinde katılıyorum bu cümlelere

Aytaç hocamın yerinde olsam asla bu durumda para iadesi yapmam.bu emsal teşkil edebilir.Yarın bir gün başkaları da çıkar yedim,sindirdim ama bozukmuş param geri gelsin der..Benden tavsiye.

2 kere alış-verişim oldu kendileriyle.Memnunuz.
    Şu sucuk+kavurma paketi şeklindeki satıştan da kısa sürede yapacağım inşallah..
  • bu sanal pazara olan ilgi alaka nedir yav?kupon falan mı veriyor site sürekli indirim mi oluyor bu fiyatlar üzerinden?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın adil07 benden bu zamana kadar birçok kez alışveriş yaptınız. Hangisinde bir sorun yaşadınız hemen hakkınızı helal etmiyorsunuz. Ürünler 7 gün önce yapılmıştır. Sucuklar yeni üründür, pazartesi para iadenizi yapacağım, tekrar kusura bakmayın.

Nerden bilebilirim yeni uretim olduğunu eski etiketi söküp yenisini basıp olduğunu para iedesi için bekliyorum

Size gönderdiğim hediye kavurmanın da üzerinde son kullanma tarihi yok onu yazmayı unutmuşsunuz, ben söyleyeyim. Pazartesi ürünleri geri gönderin, ödemenizi hemen yapacağım. Teşekkürler.

Hepsi çöpe atıldı kavurma dahil

Peki çöpe atsanız bile ben ödemenizi yapacağım, teşekkürler.

Hocam ben de olumlu yorumlara bakarak sipariş verdim denemek için. Bu arkadaşa da ödeme yapmayın bence. Asıl o zaman hakka girmiş olursunuz. Adam göz göre göre insanları aptal yerine koyuyor

• quote:

quote:

Sayın adil07 benden bu zamana kadar birçok kez alışveriş yaptınız. Hangisinde bir sorun yaşadınız hemen hakkınızı helal etmiyorsunuz. Ürünler 7 gün önce yapılmıştır. Sucuklar yeni üründür, pazartesi para iadenizi yapacağım, tekrar kusura bakmayın.

Nerden bilebilirim yeni uretim olduğunu eski etiketi söküp yenisini basıp olduğunu para iedesi için bekliyorum

Peki satıcı arkadaş nerden bilsin senin çöpe attığını?O da aynı soruyu sorsa ne cevap verecektin.?

Ben satıcının yerinde olsam asla geri ödemem parasını dua et arkadaşa fazla iyi niyetliymiş.

• serden kullanıcısına yanıt
    allah yukarda sen kafanı yorma böyle işlere kac liralık ürün ..
  • adil07 kullanıcısına yanıt
    Konuyla herhangi bir alakam yok ama senin yaptığın düpedüz şark kurnazlığı. Satıcı arkadaş sana iade yaparsa/yapmışsa buradaki birçok insanı üzecektir. Satıcının başının gözünün sadakası olsun. Dürüst iş yapan insanların kazandığı 3 kuruşa böyle göz dikenleri görünce fıttırıyorum... Kıtalararası satışlarda bile ürün tekrar kargolanmadığı müddetçe iade yapılmıyor. Sağlığını yesinler...
  • Gençler nereye para iadesi yapılmıyor ya Alalı kaç gün olmuş ürünü. Tüketici mahkemesinden dava açsa katıyla para alır arkadaş. İade etmek istemiş memnun kalmamış ediyor ne üstüne gittiniz adamın. Memnunsanız almaya devam edin, olumsuz yorumlara ne kadar çok karşısınız. Her şey iyi olamaz yani. Ben de kavurma alacağım yakın zamanda buradan. Sıkıntı varsa yazarım, güzelse ellerine sağlık derim. Uzatmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

Deneme amaçlı 1kg sipariş verdim.inş memnun kalırız

Sanal pazar kullanıcı adım: narec
    Sipariş Kodu : 2403490

Karşıya verildi mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Gençler nereye para iadesi yapılmıyor ya Alalı kaç gün olmuş ürünü. Tüketici mahkemesinden dava açsa katıyla para alır arkadaş. İade etmek istemiş memnun kalmamış ediyor ne üstüne gittiniz adamın. Memnunsanız almaya devam edin, olumsuz yorumlara ne kadar çok karşısınız. Her şey iyi olamaz yani. Ben de kavurma alacağım yakın zamanda buradan. Sıkıntı varsa yazarım, güzelse ellerine sağlık derim. Uzatmayın

Bir marketten son kullanma tarihi geçmiş bir ürun aldıktan sonra ıadeye gıttıgınızde ben çöpe attım deyin bakalım ne yapıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 8.siparişimde bugün teslim oldu. Tesekkür ederim

• quote:

Allah yukarıda, islamiyete aykırı bir tabirdir. Ürünün kaç liralık olduğu değil önemli olan hak. Konuyu uzaktan takip eden birisi olarak sizi suçlayamam ama fotoğraflardan edindiğin intiba yeni ambalaj basmaktan kaçınılmış ve üzerine yeni skt basılmış. Zaten skt etiketi de saydam. Ayrıca istediğin heyete, mahkemeye başvur elinde ürün olmadan iade alamazsın.
  • Hiç macro center gibi yerlerden alışveriş yaptınız mı bilmiyorum ama BİM saldırabilir evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Hiç macro center gibi yerlerden alışveriş yaptınız mı bilmiyorum ama BİM saldırabilir evet

evlenirken yemek takımı almıştık, 2 yıl boyunca kırılan her parça için ücretsiz yenisini vereceklerini söylediler ancak kırık parçayı göstermemiz koşuluyla. Ben şimdi her seferinde kırık parçayı göstermeden kırıldı diyerek tabak alsam yeni bir takım oluştururum. Her neyse sonuç olarak olmayan ürün için, çöpe attım diyerek iade istenmez :) macro değil tüm centerlar dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 10 Ağustos 2015; 23:15:44 >
  • Deneme amaçlı aldığım sucuklar geldi. Tatları cidden güzel. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Satıcı dürüst. Geri bildirime de önem veriyor
  • Sucuklar acılı mı? Öyleyse bende almaya niyetliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Sucuklar acılı mı? Öyleyse bende almaya niyetliyim.

Maalesef sucuklar acılı değil, ama bazı arkadaşlar biraz acıymış derken bazıları da hiç acı yok diyor tamamen damak tadı ile alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

Yediği sucuğu,kavurmayı bedavaya getirmek için insanların yaptığına bakın..

hay yaşa!
    çok doğru diyorsun vallahi, satıcı arkadaşta peygamber sabrı varmış ki, böylesine gereksiz insanlar ile çalışıyor.
    Adam yiyip bitirdi, şimdi de parasını istiyor
  • quote:

kaç liralık ürünse, alma o zaman parasını geri?
    yaşın kaç bilmiyorum ama, senin yaptığın çok ayıp ve haram!
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.