Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece 3 kilo sucuk siparişi verdim, izmirde bekliyoruz çok acıktık.
  • sanalpazar indirimi olan varsa verebilirmi? sucuk alıcam :)
  • denemek için 1kg sucuk siparişi verdim. umarım bi daha sipariş verdirecek kadar lezzetlidir.
  • geçen ay ben 3 kg aldım. çok hoşumuza gitti. bitince sürekli buradan alıcam.özellikle baharatı çok iyi ayarlanmış.paket gelince biraz baharat kokusu gelmişti.korkmuştum ama tadında bi durum yok. direkt buzluğa attık çıkarıp çıkarıp yiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakduymac

Fermente Acılı sucukta indirim yok mu yav?

fermente sucuk satışımı başladı? ısıl işlemdi aldıklarımız
  • Geçen sefer deneme mahiyetli az miktarda sucuk almıştım bir çırpıda bitti, bu sefer miktarı biraz çoğaltıp 3 kg. siparişi verdim.
    Eğer aynı kalite bundan sonra da böyle devam ederse yeni adresimiz belli artık.
  • bu Sanalpazar anlıkları-günlükleri kesti..alternatif bi yol bulmamız lazım ama ne :)
    sucukların kokusu tabir yerindeyse buram buram..bu diğer marketlerden aldıklarımız yavan geliyor..
    bir de tavsiyem şu kış günü bu sucuklardan nohut-kuru fasulye yapmanız.efsane oluyor..

indirim işine çözüm üretmemiz şart ama :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh yaş tahtaya basmaz dedik gece gece aldık, umarım çabuk kargolanır . Süreci sürekli burdan yazarım . Sipariş Kodum : 2552506
  • En kral sucuk şahindir o bile marketlerde 35 liradan satılıyor buranın bir esprisi yok :) Sanal bağımlılığı olanlar alabilir ama
  • Fiyatta iskonto yapılırsa tek kalemde 15 kg sipariş vereceğim. PM atın lütfen.
  • DH 'ye güvenelim bizde verdik siparişimizi. SipKod:2556643
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    Gece verdiğim sipariş sabahına geldi, kahvaltıya yetişti yani. Kargo 3-4 gün bulur diyordum ama yanıldım . Sucuk güzel ama öyle çok abartılacak bir yanı yok normal denilebilir .Marketteki alt marka sucuklardan iyidir ama . Baharatı hafif herkese hitap ediyor diyebiliriz . Fiyatı azdır çokdur tartışılır o konuda yorum yapamıcam .
  • arkadaşlar kilosu 35 TL olan sucuk tabi ki çok sıcak değil..Biz sanalpazarın verdiği anlık,günlük indirimler ile 10-20 TL gibi indirimler ile alıyorduk.işte o zaman süper oluyordu.
    KG su 20 TL ye kargo bedava kapıya teslim sucuklar yedik zamanında.Ancak şimdi market düzeyinde..Bunu bi belirtelim de fiyat konusunda bu da sıcak mı denmesin.Ha lezzetini beğenene 35 TL yine iyi fiyattır
  • quote:

Orijinalden alıntı: serrrrro

DH 'ye güvenelim bizde verdik siparişimizi. SipKod:2556643

Dün verdiğim siparişi bugün teslim aldım.
  • sucugun en lezzetli pişirme yöntemi nedir
  • Geçen Afyona gittiğimde Ahmet İpek sucuk aldım, kilosu 42 TL, nakitte 40 TL. Yağ oranı %40 yazıyor... %40 fazla değilmi ? Olması gereken nedir ? Birde sucuk ya sucuktu....
    Sizin sattığınızın yağ oranı nedir ? Çok yaşmıdır ?
  • hafiz83 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba sanalpazar bu indirim konusunda sorduklarımıza cevapta vermiyor ama ben yılbaşı sebebiyle tekrar bu indirim sisteminin başlayacağını düşünüyorum. indirim konusuna çözüm nasıl olur bilmem :) sanalpazara %6 kazandıracağıma onu sizlere indirim olarak yansıtmak isterim. Ama bölgesel değil tüm Türkiye'ye gönderi yaptığımız için bu iş zor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Geçen Afyona gittiğimde Ahmet İpek sucuk aldım, kilosu 42 TL, nakitte 40 TL. Yağ oranı %40 yazıyor... %40 fazla değilmi ? Olması gereken nedir ? Birde sucuk ya sucuktu....
    Sizin sattığınızın yağ oranı nedir ? Çok yaşmıdır ?

Merhaba;
    Bizimde sucuklarımız taze gönderiliyor ama yaş olmuyor. Sucukta genelde %35 ile %40 arası yağ oluyor. Bu bütün markalarda neredeyse bu şekilde bizde %35 yağ oranı vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gohardorgohome

En kral sucuk şahindir o bile marketlerde 35 liradan satılıyor buranın bir esprisi yok :) Sanal bağımlılığı olanlar alabilir ama

Bim'deki fermente sucuktan aldık berbat.(yarım kg 20 lira)Kayseri'den her geçtiğimizde Dayıyeğen sucuğu alırız o yeğenden dolayı o fena değil ama yine de bir Afyon sucuğu değiller.Arkadaşın sattığı sucuklar gerçekten çok lezzetli geliyor.Belki de o yöreye yakın büyüdüğümüzden bilemiyorum.Yakın zamanda yeniden sipariş vereceğim ben de.
  • Kayseri'ye gittiğimde bir tanıdığın dediğine göre, bu Şahin markası her sene denetimlere girmemek için yüklü miktar ceza ödüyormuş. Artık nasıl bir karışım hazırlıyorlarsa ve nasıl karlıysa, ceza yemeyi göze alıyorlar demek ki. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bunu duyduğum günden beri Şahin markasından uzak duruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.