Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Devletten nasıl üstün olabilirki ? Bence doğru değildir....

http://www.milliyet.com.tr/kayseri-nin-gururu-sucuk-ve-pastirma-uretici-sahin-odullendi-pembenar-detay-markalardanhaberler-1376727/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 13 Kasım 2015; 11:29:32 >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Gizli kapaklı işler varsa bilemiyorum. Kayserili olanlara sormak lazım, bir bildikleri olabilir. Bahsettiğim kişi rakip firmaya çalışan vatandaş da olabilir
  • Kampanya varsa 5 kilo alacam birde bol sarımsaklı olan varsa tercihimdir hafta sonları sucuk günlerim ona göre sizden haber bejliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Kilosu 55-60 dan aşağı değil sahinin Bim nasıl 40 liradan satıyor garip ! Tada önem veriyorsaniz ankaralilar bilir sultan sucuklari vardır çok kalitelidir her anlamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 13 Kasım 2015; 15:16:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibonline

Kampanya varsa 5 kilo alacam birde bol sarımsaklı olan varsa tercihimdir hafta sonları sucuk günlerim ona göre sizden haber bejliyorum

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Apioğlu açıklama yapmış zaten.

" Talihsiz bir Durum ancak tedbirlerimizi arttırarak sürdüreceğiz "

http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2012/04/16/apikogludan-aciklama

SÜRDÜRMESİNLER BENİM GÖZÜMDE DÜŞMÜŞTÜR BİR DAHA KESİNLİKLE ALMAM

Katılıyorum ,ayrıca açıklamayı da "komik" buldum.Sen gel milleti dolandır, sonra ortaya çık talihsiz bir durum de. SAÇMALIK!
    İz miktardan bahsetmiş ama sucuktaki yüzdesini belirten bir rapor sunmamış..Ya yakalandık ama az kattık zaten demek gibi bir şey..
    Migros hala nasıl satıyor bu markayı anlamıyorum, sürekli indirimde görsem de kesinlikle almıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Devamlı apikoğlu alıyoruz. Bu kılıchan markanın tadı hangi marka sucuğa benziyor?
  • 14.11.2015 VE 15.10.2015 TARİHLERİNDE 2 KG SUCUK ALAN HERKESE ÇİFTLİK MARKA 250 GRAM ÇEÇİL PEYNİRİ HEDİYE...

http://www.sanalpazar.com/Afyon-Sucuk-Dana-Eti-2-Kilo-65-Tl__isp47777456

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 14 Kasım 2015; 17:38:04 >

• 5 kiloya e tane cecil peynir yollarmısınız
  • 40-50 liraya 2 kiloya alışmıştık, 65 lira çok pahalı oldu ama sucuklar bitti aldık bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Kasım 2015; 22:53:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

14.11.2015 VE 15.10.2015 TARİHLERİNDE 2 KG SUCUK ALAN HERKESE ÇİFTLİK MARKA 250 GRAM ÇEÇİL PEYNİRİ HEDİYE...

http://www.sanalpazar.com/Afyon-Sucuk-Dana-Eti-2-Kilo-65-Tl__isp47777456

14 ünde alışveriş yaptım hala kargo bekleniyor diyor acaba ne zaman yolluyacaksınız . Sanal pazarda 5 iş günü diyor ama burda ki yorumlarda hızlı gönderi olduğundan bahsediliyor du

• ceremy kullanıcısına yanıt
    Merhaba alışverişiniz için teşekkürler. Kargolar verildi. Sanırım kargonun sisteminde bir problem olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Ben de 1 kg sipariş geçtim deneyeceğim. Bakalım damak tadımıza uyacak mı?
  • Birazdan aylardır takip ettiğim üründen ilk kez 1 KG satın alacağım. Sipariş kodumu herkes gibi ben de buraya eklerim. Umuyorum ki kargo konusunda sıkıntı yaşamayız
  • Merhaba , bende 1 kg sucuk almak istiyorm ancak çok tüketmediğimiz için uzun bi sürede bitmez. Nasıl muhafaza edebiliriz ?
    Birde kargo ücreti indirim vs. Gibi kampanyalarınız varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kg da biz sipariş ettik bakalım. Sanalpazar Sipariş no: 2572249 Umarım bugün kargoya verirsiniz. Gelince yorum yazarız bizde tadıyla ilgili.
  • 35 lira bana pahalı geldi. foruma özel bir indirim olamaz mı
  • Ürün Kodu: 47777456

2 KG SİPARİŞ GEÇTİK BAKALIM İNŞALLAH MEMNUN KALIRIZ, KALIRSAK DEVAMI DA GELİR SİPARİŞ VERİRİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

35 lira bana pahalı geldi. foruma özel bir indirim olamaz mı

350 gr cumhuriyet sucuk a101 de 17,95 tl bence iyi fiyat bu firmanın lezzeti cumhuriyet gibi
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.