Bildirim
HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (54. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba kusura bakmayın bazen mesajlar gözden kaçabiliyor, sizin ürününüz kargoya verildi. Sisteme geç yansıyabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lezzetli görünmüyor değil -
GittiGidiyor üzerinden 5 kg sucuk acsaniz ne yapabilirsiniz fiyatı alacağız da
takipcisi olayım bende bugün içerisnde sipariş geçebilirim -
GG üzerinde 3 kilo sucuk artı peynir aldım. 100-30 eşittir 70 ödedim.... -
Hocam ilerde sıkıntı olmasın ? -
hiç bir fikrim yok. aynı gittigidiyor hesabımda 6 ayrı telefon nosuyla 6 çek kullandım.
ve sadece bir tanesi vodafone hattıydı.
zaten program vodafone numaranızı girin demiyor.
eğer bir hata vardıysa uyarmalıydılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 13 Aralık 2015; 18:26:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: pphammer
hiç bir fikrim yok. aynı gittigidiyor hesabımda 6 ayrı telefon nosuyla 6 çek kullandım.
ve sadece bir tanesi vodafone hattıydı.
zaten program vodafone numaranızı girin demiyor.
eğer bir hata vardıysa uyarmalıydılar.
Turkcell no ile denedim oluyor + bkm yapıştırıyorum tamaam :) -
Az önce 3 kg sucuk 500 gr çeçil olarak geçtim siparişi.Çeçil sucukla gelir umarım.... -
Merhaba
GG üzerinden SC13188796 ve SC13188797 nolu siparişleri verdim,yarın kargoya vermenizi bekliyorum. Saygılar.
Bir ekleme daha yapayım; 3kg sucuk ile 500 gr çeçili birlikte aldım 100 TL olması için,yalnız çeçil peynirinde kargo gözüküyor, umarım ödemem,aynı adres sonuçta. Yanılmıyorum sanırım?
Arkadaşlar tekrar merhaba bir bilgilendirme geçmek istiyorum. Dükkanımızdan aldığiniz sucuk ürününün yanına eklediğiniz ürünler için kargo ödemezsiniz.
Bu arada tüm ürünler salı ve çarşamba günü kargolanacaktır. Yoğun talebiniz için ayrıca teşekkür ederim.
Kullanmadığınız kod varsa alabilirim -
Dostum bende gittigidiyordan 3 kilo artı yarım kilo peynir aldım 70.50 tl. SC13193087 sipariş numaram biran önce kargolarsan sevinirim. Hangi kargoyla gönderiyorsun bilmiyorum ama yurtiçi olsa buraya daha erken ulaşıyor.... -
sucuklar resimde göründüğü gibi kalın mı ? yoksa geçen elime geçenler gibi incecik mi ?
vodofone + bkm ile 50 liraya 3kg sucuk 500 gr peynir miss
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 14 Aralık 2015; 13:49:22 > -
Bu sucukları Nasıl saklamamızı öneriyorsunuz? Peçeteye sarıp dolaba koy diyeni var balkona koy diyeni var? Nasıl yapsak acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: hesapligida.com
Merhaba kusura bakmayın bazen mesajlar gözden kaçabiliyor, sizin ürününüz kargoya verildi. Sisteme geç yansıyabilir.
Hocam teşekkür ederim bugün sucuklarımız geldi çiğ olarak bi kangalın neredeyse çeyreğini yedim gayet lezzetli henüz pişirme fırsatım olmadı bi şikayetim yok fakat sucuklar biraz yaş gibi geldi bana ? Belki de biz market sucuklarına alıştığımızdandır bilemiyorum. Bir de sorum olacaktı 3 arkadaş olarak 3 kg sipariş verdim 1er kilo. Tek yaşıyorum dolayısıyla çok fazla tüketme şansım yok sucukları nasıl ne şekilde muhafaza etmeliyim ? Dışarda mı, dolapta mı ? Şayet dolaba koyacaksam alt göze mi yoksa üst deepfreeze gözüne mi ? Dolap poşeti yada jelatine mi sarmalıyım ? Son olarak kestiğim sucuğu normal dolap gözüne koyarak ne kadar zamanda tüketmeliyim ? Çok soru sormuşum sanırım ama bunlar hem benim için hemde forumdan diğer arkadaşlar için önemli konular olduğunu düşünüyorum. İş yerinden arkadaşlar da beğenirse siparişlerimizin devamı gelecektir. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla ben 1 Kg almıştım, 1 tanesi büyük diğer 2 tanesi daha ufaktı. Ufak olanlar daha kuru, büyük olanı bugün kestim diğerlerine göre daha yaş. Ama tadı güzel. Birde ben büyük olanı buzdolabında kağıt içerisinde poşetinde muhafaza ettim bugün çıkardığımda sucuğun üzerinde bazı yerlerinde beyazlıklar vardı. Demekki nemliyken dolaba koymamak lazım.
Satıcı arkadaş en iyi şekilde nasıl muhafaza edebileceğini yazarsa iyi olur. Teşekkürker... Sipariş vermek isteyen arkadaşlar hazır çek kampanyası varken çekinmeden alabilirler. Tadı güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: hDundar
quote:
Orijinalden alıntı: hesapligida.com
Hocam teşekkür ederim bugün sucuklarımız geldi çiğ olarak bi kangalın neredeyse çeyreğini yedim gayet lezzetli henüz pişirme fırsatım olmadı bi şikayetim yok fakat sucuklar biraz yaş gibi geldi bana ? Belki de biz market sucuklarına alıştığımızdandır bilemiyorum. Bir de sorum olacaktı 3 arkadaş olarak 3 kg sipariş verdim 1er kilo. Tek yaşıyorum dolayısıyla çok fazla tüketme şansım yok sucukları nasıl ne şekilde muhafaza etmeliyim ? Dışarda mı, dolapta mı ? Şayet dolaba koyacaksam alt göze mi yoksa üst deepfreeze gözüne mi ? Dolap poşeti yada jelatine mi sarmalıyım ? Son olarak kestiğim sucuğu normal dolap gözüne koyarak ne kadar zamanda tüketmeliyim ? Çok soru sormuşum sanırım ama bunlar hem benim için hemde forumdan diğer arkadaşlar için önemli konular olduğunu düşünüyorum. İş yerinden arkadaşlar da beğenirse siparişlerimizin devamı gelecektir. Teşekkür ederim.
Merhaba önce alışverişiniz sonra da beğeniniz için teşekkürler. Ben olsam eğer az tüketiyorsam 3 kangalın 1 tanesini dilim dilim doğrar tostluk sucuk olarak derin dondurucuya atarım. Diger dilimi de yemeklik küp olarak doğrar derin dondurucuya atarım. Diger kestiginiz kangali da buzdolabini normal gözüne koyabilirsiniz. 4 ile 6 derece ideal ısıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X