Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extralarge

Valla ben 1 Kg almıştım, 1 tanesi büyük diğer 2 tanesi daha ufaktı. Ufak olanlar daha kuru, büyük olanı bugün kestim diğerlerine göre daha yaş. Ama tadı güzel. Birde ben büyük olanı buzdolabında kağıt içerisinde poşetinde muhafaza ettim bugün çıkardığımda sucuğun üzerinde bazı yerlerinde beyazlıklar vardı. Demekki nemliyken dolaba koymamak lazım.

Satıcı arkadaş en iyi şekilde nasıl muhafaza edebileceğini yazarsa iyi olur. Teşekkürker... Sipariş vermek isteyen arkadaşlar hazır çek kampanyası varken çekinmeden alabilirler. Tadı güzel.

Merhaba en iyi kullanim şekli buzdolabi poşedine koyup derin dondurucuya atmak ama kağıda da koyabilirsiniz ama derin dondurucuya koymadan ònce kullanim seklinize göre sucugu hazirlamak gerekiyor. Sucuk dondugu icin sonra kesmek zor olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam balkonda havadar biryere assak sıkıntı olurmu ? Derin dondurucudan direk çıkartıp tüketmek bana çok sıcak gelmiyor. Ben hemen elimin altında olsun dileyim çiğ olarakta tüketeyim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Hocam balkonda havadar biryere assak sıkıntı olurmu ? Derin dondurucudan direk çıkartıp tüketmek bana çok sıcak gelmiyor. Ben hemen elimin altında olsun dileyim çiğ olarakta tüketeyim. :)

ben ipe asıp balkona kouymuştum. dikkat etmeniz gereken bir yere temas etmemesi. değen yer beyazlıyor.

biraz daha kuruyup olgunlaşıyor.

ek: yağlanma yaparsa kağıt havlu ile siliverin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pphammer -- 14 Aralık 2015; 22:48:42 >
  • pphammer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben evde kendim pastırma yapıp balkonda kurutmaya asıyorum. Aynı şekilde sucuğu deneyeyim.
  • Merhaba,
    SC13230156 ve SC13230157 nolu siparişi GG üzerinden verdim. Mümkünse sucuklar az yağlılardan olsun, Birde bu ay ikinci alışverişim, artık bir ikram yaparsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibur13 -- 15 Aralık 2015; 8:32:13 >
  • hesapligida.com kullanıcısına yanıt
    hocam gg linki yok sucuk için,3 kg ve 1 kg için link bekliyoruz
  • Bu soru sorulmuş olabilir ama konuyu yeni açtım ve 19. sayfa olmuş.
    Sucuklar ısıl ışıl işlem görüyor mu? Bu işlemi görmüş olmaması benim için önemli.
    Cevaplarsanız sevinirim.
  • kayhanpulurbey kullanıcısına yanıt
    İsil islem gormus sucuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 13.12.2015 tarihinde GG üzerinde 3+1 kg. sucuk aldım, (Satış Kodu: SC13181806) bu benim 4.siparişim, son derece memnunum, teşekkürler.
  • Gittigidiyor linkleri ne zaman aktif olur acaba?
  • Arkadaşlar gittigidiyor ile sorunu çözdüğümúz zaman linkleri tekrar koyacağım. Muhtemelen gün içinde tekrar linkler aktif olur. Soran herkese teşekkürler.

• 13'ünde verilen siparişlerde halen bir hareket yok? Tost ekmeklerine kadar aldık moraller sıfır

:)
  • gittigidiyor linkleri aktif olsa da bizde alsak :)
  • 3kg almıştık dün yedik güzeldi fiyatına göre iyi

• Hocam, Pazartesi gecesi GG üzerinden sipariş geçmiştim. Henüz kargo bilgisi girmemişsiniz, Bugün kargoya verebildiniz mi? Satış Kodu: SC13230156
  • GG link bekleniyor.
  • Siparişler kargoya verilsin artık başkan.Acil lazım.
  • GİTTİ GİDİYOR LİNKLERİ

1 KG SUCUK İÇİN;
    http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/kilinchan-afyon-sucuk-vakumlu-ambalaj-1-kg-200330029

3 KG SUCUK İÇİN;
    http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/kilinchan-afyon-sucuk-vakumlu-ambalaj-3-kg-200329550

4 KG SUCUK İÇİN;
    http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/kilinchan-afyon-sucuk-vakumlu-ambalaj-4-kg-200328741

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 16 Aralık 2015; 11:37:00 >

• hesapligida.com kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 kg sucuk 36 değil miydi? Zam mı geldi yine?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.