Arkadaşlar merhaba bu ürünü yeni aldım bir haftadır kullanıyorum ve çook menun kaldım hem giyatı uygun hemde ses kalitesi olarak gayet iyi oyunlardaki performansı da tatmin edici kulaklık alıcaksanız bu ürüne bakmadan karar vermeyin derim.
RHS200 yüksek kalitede ses çıkışı sağlar. Kaplamalı kulaklıkları ve kafa bandıyla en üst düzey konforla kulaklığı takabilirsiniz ve uzun soluklu oyun turnuvalarında yorulmadan devam edebilirsiniz!
Döndürülebilen mikrofon temiz ses aktarımı sağlar ve kabloda bağlı olan düğme ile kapatılabilmektedir. Kontrolcüyle aynı zamanda ses düzeyi ayarlanabilmektedir.
arkadaşlar ürünü burdan güvenilir bi şekilde temin edebilirisiniz
arkadasımın kullandıgı ve banada önerdiği kulaklık. benimde bi kac kez test etme fırsatım oldu .
simdi izlenimlerimi aktarıyım . kulaklık yaklasık kulagımda 2-3 saat sürekli takılı kaldı ve kulagımda herhangi bi acı yaratmadı . ( bende 1 tane cok ta eski denmeyecek philips kulaklık var 30 dk yi geçtikten sonra kulagım yanmaya baslıyor . )
ben kulaklıgı counterda ve codda denedim ikisin dede güzel perfermans verdi mikrofon ise baya iyiydi . genelde cs de mik lerde sorn cııkar ayarlamaya fln urasırsınız ancak bu alette hiç ayarsız sorunu hallettim . benim testim bu kadar ayrıca arkadasım filmleride kulaklıktan izledigini ve memnun oldugunu söyledi eer kulaklık almayı düsünüyosanız pekte pahalı olmayan bu ürünü almanızı tavsiye ederim saygılar herkese.
ürünü kesinlikle tavsiye ediorum, bende kullandım gayet mmnun kaldım, alacak olan arkadaşlara şiddetle düşünmelerini öneriorum...
Bende Razer Orca alırken denedim ürünü gayet net ve tatmin edici bir ses düzeyi var kulaklıklar rahat ve mikrofon falan ile ses ayarlarının kabloda yer almasıda güzel. Fiyatına göre çok başarılı bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Ben bunu almadım Razer Orca aldım çünkü 1. amacım bilgisayarda müzik dinlemek az oyun oynuyorum ama eğer bütçem yetersiz gelir diyorsanız pahalı kulaklıklara en az onlar kadar rahat edeceğiniz bir kulaklık sharkoon'da
İnceleme için teşekkürler karar vermem de yardımcı oldunuz. bu ürünü bilmiyordum gerçekden başarılı bir ürün fiyat da gayet iyi
ürünü tavsiye üzerine aldım bikaç hafta önce burda da konu açıldığını görünce şaşırdım pek bilinmeyen bir ürün ancak ben çok memnunum uygun fiyat iyi kalite pişman olmazsınız..
Guzel urune benziyor birkac oyunlada deneyip screenshot resim ve yorum paylasirsaniz daha guzel olur
@Goffi arkadaşım için bir kaç fotosunu yükledim ürünün umarım yeterli olmuştur..
eyvallah hocam sagolasin filmlerde perfomansi nasil peki
@goffi filmlerde de gayet başarılı çok yüksek seste kullanmamaya çalışıyorum yüreğime inmesin diye :)) özellikle öğrenci evindeyseniz ve gürültü yapmadan birşeyler yapmaya çalışıyoranız tek geçiyorum ürünü :p ancak komedi filmlerinde gürültülü gülmemek zor olduğundan hala gürültü yaptığım söylenebilir :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme