Şimdi Ara

Hesaplı Oyuncu mouse+ Mousepad Arayanlar dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sharkoon FireGlider Oyuncu Mouse + Outplay XL Mousepad

Arkadaşlar ürünü alalı 3 gün oldu gayet memnunum hesaplı ve performans olarak ıyı bır set ıstıyorsanız şiddetle tafsiye ediyorum

Sharkoon'dan Oyunculara Özel Bundle Fireglider Mouse ve Outplay Mousepad Bir Arada...
    Sharkoon, Rush serisine dahil; en üst seviye oyuncuları bile görsel ve performans olarak tatmin edebilecek FireGlider lazer mouse'u sunar.

FireGlider'ın ergonomik yapısı ellerinize tam oturur ve başparmak desteğiyle daha sıkı bir kavrama sağlar. Ayarlanabilir ağırlık sistemiyle (19.5 grama kadar) kişisel konfor ve performansı istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

Mouse üzerindeki yedi tuşun altısı bir çok fonksiyonu çalıştıracak şekilde programlanabilmektedir. Ayrıca dahili hafızaya macro kaydı da yapılabilmektedir.

DPI seçici tuş ile çözünürlük 600-3600 dpi arasında altı kademe ile seçilebilmektedir. Seçilen DPI seviyesi mouse üzerinde farklı LED renkleriyle gösterilmektedir.

Rush Outplay ile, hızlı ve hassas mouse hareketlerinde sizi asla yarı yolda bırakmayacak özel yüzeyli, yüksek kalite mousepad'i sunuyoruz!

Yüzey sürtünme kuvvetini en az düzeye düşürecek şekilde ve su tutmayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede en kolay şekilde temizleyebilirsiniz. Lastik taban ateşli mücadelelerde mousepad'inizin kaymasını engelleyerek hata yapma oranınızı sıfıra indirir.

Kumaştan üretilmiş mousepad taşımak için katlanabilir ve neredeyse piyasadaki tüm mouse'lar ile uyumlu.

http://www.hepsiburada.com/Liste/sharkoon-fireglider-oyuncu-mouse-outplay-xl-mousepad-/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd00417

arkadaşlar burdan urunu temın edebılrısınız ...

• bu ürünü bende aldım aslında markadan dolayı cekinmiştim ama kulladıkça sağlamlığını gördüm
  • kuzenin kendisine alıp benim kullandıktan sonra çöktüğüm hoş mu hoş mouse .

eger bi mouse almayı düsünüyorsanız ve hafiftende oyun zevkiniz varsa kacırmayın derim . benim su ana kadar kullandıgım mouselar arasında rahatlıkla en iyisi diyeceğim mouse bu .

ayrıca mh yilmaz inda dedigi gibi markasını bende hiç duymamıstım ama kafaya takmayın .
  • üründen mmnun kaldığımı sölemek istiorum, alacak olan arkadaşlara tavsiyelerimi sunarım, iyi akşamlar..
  • Bir başyapıt...
    7 Kasım 2007'da üye olan arkadaşı tebrik etmek gerekiyor. 3 sene beklemiş bugün için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 5 Aralık 2010; 21:46:39 >

• bu ürünü bir aydır kullanıyorum çok memnunum uygun hesaplı bi ürün çeok memnun kalırsınız..
  • sonunda masaüstü bilgisayarımı yeniledim ve tam bir oyun keyfi için bu tarz birşey arıyorum kullanan arkadaşlar memnun gibi sanki ama kullananlar biraz daha referans olabilr mi bana acaba alsam pişman olur muyum??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha Razer mouse almam
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pimna olmıycan sağlam kaliteli ve hesaplı bi ürün en kısa zaman da al derim..
  • bi denemek lazım o zmn
  • Biraz önce sipariş verdim.http://forum.donanimhaber.com/m_45533899/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45533899 buradaki konuda arkadaşlara sordum Sharkoon dediler içlerinden en iyisi biraz araştırdım ve Alman ve Taiwan olmak üzere 2 şubeleri vardı sanırsam Sharkoon'un eğer Alman malı ise referanslarıda araya katarsak gerçekten güvenilir bir ürün ve piyasada tutunabilirse iyi bir yeri olabilecek gibi Sharkoon'un fakat mouse a4tech x7 nin yeniden yapılandırılmışı gibi stil olarak :)
  • Evet ben de bir incelemede optik sensörü geliştirilmiş daha iyi bir versiyonu olarak okumuştum
  • Sharkoon'un aldığı ödüller;

ÖDÜLLER:
    www.funkyit.com 8/10
    30.08.2010

DriverHeaven.net silver_award
    30.10.2009

DriverHeaven.net value_award
    30.10.2009

PC Games Hardware Spar-Tipp
    11/2009

GameStar Preistipp
    07/2009

GameStar 86%
    07/2009

TweakTown Best Features Award!
    15.06.2009

XFASTEST Taiwan Product Test
    24.05.2009

Au-Ja! Editor's Choice
    05.05.2009

Au-Ja! Preistipp
    05.05.2009

RexWare Gold Award
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.